TFEW: Bästa kraftkärnor för Rhinox & Tartantulas

TFEW - Transformers Earth Wars

Välkommen till det senaste i vår serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje TFEW bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

Specialklassbots Rhinox & Tartantulas lades till i spelet i juli 2019 TFEW Alliance Leaderboard-evenemang och har en unik speciell förmåga som bromsar och skadar försvar när de laddar i strid. Specifikt, Life Stealing Charge läser “Rusa in i kampfängsla byggnader på din väg i 7 sekunder. Vinrankan / webben ger 11.7 skador per sekund, bromsar försvar med 70% och läker dina närliggande allierade med 25% av försvarets skadevärde per sekund. ?

Bästa kraftkärnan för Rhinox & Tartantulas:

Amalgamous Prime Core - Den Amalgamous Prime Core är en av de 2-3 bästa kärnorna i hela spelet och passar perfekt för en handfull bots, och Rhinox & Tartantulas passar på den här listan enligt min mening. De Life Stealing Charge kapacitetens skador skulle förbättras med 6-15.5% medan botten återhämtar hälsan. Med tanke på Rhinox & Tartantulas är utformade för att ladda i strid, skulle denna extra skada och överlevnad göra dem oerhört svåra att hantera. Andra fasta alternativ skulle inkludera Liege Maximo, Megatronus eller Alchemist Prime Cores, men om en Prime Core är en väg du kan ta, är Amalgamous Prime Core en fantastisk passform. För dem som inte kan begå en primär kärna till Rhinox / Tartantulas, är överlevnad från vitalitet eller föryngrande kärnor eller dödpulsens bedövningseffekt solida val.

Andra kärnor: Vitality Core, Föryngring Core, Death Pulse

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa kraftkärnor för Rhinox & Tartantulas"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.