SWGoH: Fler krav tillkännagivna för Rey & Kylo Galactic Legend events

SWGoH - Första beställningen

Efter gårdagens positiva tillkännagivande att två nya Capital Ships, Raddus & Finalizer, går med oss ​​i SWGoH, Capital Games tappade ännu fler nyheter om oss. Positiviteten slutade snabbt från CG när de informerade oss om att vi skulle behöva följande karaktärer för att låsa upp Galactic Legend: Rey - Rey (Scavenger) på Relic 7, Resistance Pilot på Relic 3 och Poe Dameron (avsnitt VII Poe) på Relic 5. In dessutom, för att tävla för att låsa upp Galactic Legend: Kylo Ren-spelare kommer också att behöva Kylo Ren på Relic 7, Captain Phasma på Relic 5 och First Order Executioner på Relic 5 utöver de tre som tidigare nämnts för Galactic Legend-händelsekrav.

Eftersom jag verkligen inte har en enda positiv sak att säga om detta tillkännagivande baserat på det faktum att Q1 2020 formar sig till en annan utan något riktigt "nytt" innehåll i Star Wars Galaxy of Heroes, har jag bäddat in en CubsFanHan-video nedan. Jag tycker att hans kommentarer och åsikter är nära anpassade till mina egna så att jag kommer att lämna er med detta.

Var den första att kommentera på "SWGoH: Fler krav tillkännagivna för Rey & Kylo Galactic Legend events"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.