SWGoH: Nya Capital Ships Raddus & Finalizer inkommande

SWGoH

I ett inlägg i dag meddelade Capital Games (äntligen) något nytt innehåll till Star Wars Galaxy of Heroes. Två nya Capital Ships, Raddus (Light Side, Resistance) och Finalizer (Dark Side, First Order) kommer att gå med i holotables. Här är en titt på några av inlägget från EA SWGoH-forum:

En uppdatering av vårt Fleet Mastery-evenemang lanseras den här veckan, Admiral's Maneuver - Advanced Fleet Mastery för att låsa upp det nya motståndet Capital Ship, The Raddus. Advanced Fleet Mastery kommer att kräva specifika enheter från en rad olika tidpunkter i Star Wars-tidslinjen för att slutföra evenemanget och fienderna du kommer att möta kommer också att blandas och matchas från olika epoker.

Både kommande Capital Ships, Raddus och Finalizer, kommer att tjänas genom denna typ av evenemang. Du kommer först att fylla i 4 nivåer (4 *, 5 *, 6 *, 7 * fartyg och alla 4 *, 5 *, 6 *, 7 * Capital Ship krävs respektive) och låsa upp det presenterade Capital Ship på 4-Stars. När dessa nivåer har slutförts låser du upp en repeterbar händelse som belönar 10 ritningar för varje framgångsrik avslutning för att avsluta uppgraderingen av ditt Capital Ship. Advanced Fleet Mastery kommer att köras 1-2 gånger per månad, även om denna frekvens kan justeras när vi släpper fler enheter genom den här typen av händelser.

När vi tittar på dessa slumpmässiga och något förvirrande krav visste vi nu att dessa fartyg som behövs för att låsa upp Raddus inkluderar följande:

  • Rey's Millennium Falcon
  • Motstånd X-wing
  • Poe Damerons X-wing
  • Hundens tand
  • Ebon Hawk
  • Ahsoka Tanos Jedi Starfighter
  • Landos Millennium Falcon

Var den första att kommentera på "SWGoH: New Capital Ships Raddus & Finalizer inkommande"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.