SWGoH: Fas 2 Combat Mission, Middle - General Skywalker & Ahsoka Tano

SWGoH - Territory Battles

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 med början med Dark Side-striderna, officiellt benämnda Geonosis: Separatist Might och följdes därefter av Geonosis: Republic Offensive on the Light Side i december.

The Geonosis: Republic Offensive Territory Battle har fyra faser som åtminstone i början varar 36 timmar vardera. Var och en av de fyra faserna av evenemanget har ett specialuppdrag som belönar Mk II Guild Event Tokens i faserna 1, 2 och 4 och Ki-Adi-Mundi skärvor i fas 3.

Följande är ett genomgång av mina erfarenheter i fas 2 som kommer att uppdateras över tid. Detta fas 2 bekämpar uppdrag kräver General Skywalker och Ahsoka Tano när vi tittar på min erfarenhet av fas 2 bekämpar uppdrag nedan.

Krav på fas 2 (mitten) bekämpa uppdrag:

  • Minsta 7-stjärniga tecken, 21k + effekt
  • General Skywalker och Ahsoka Tano

Min Roster:

  • General Skywalker - 35,517 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 6 - Fem, 6-punkts läge och en 5-punkts mod (3 hälsouppsättningar) - alla förmågor maxade, 274 hastighet
  • Ahsoka Tano - 27,450 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 6 - Sex, 6-punkts lägen (2 Health & 1 CC set) - Alla förmågor maxade, 255 hastighet

Fas 2 (mitten) bekämpa uppdragsslagsanmärkningar:

02.21.20 - Jag kämpar äntligen detta Combat Mission för första gången efter att ha fått mitt GAS till 7-stjärnor för cirka 2-3 veckor sedan.

Den första vågen av fiender är två B1 Battle Droids och en Command Battle Droid. Jag kan besegra dem som är inriktade på B1 först utan problem.

Den andra vågen av fiender inkluderar en B2 Super Battle Droid, en Sniper Droid, en MagnaGuard och en BX-serie Commando Droid. Jag börjar fokusera på B2 och ändrar min attackstrategi mittström som krossar hela saken. Innan du vet om det GAS knä, Ahsoka dödas och jag är skruvad min min egen dumhet. GAS överlever omgången, men jag gjorde det dåligt.

Den tredje vågen av fiender inkluderar en B2 Super Battle Droid, en Sniper Droid, en BX-serie Commando Droid och en Command Battle Droid, varav ingen är död innan jag är det. Medan 915,200 XNUMX territoriumpoäng är mitt pris är jag ganska besviken över mina prestationer.

05.20.20 - Jag har inte uppdaterat detta på några månader så det är dags att uppdatera saker och se om jag kan få den perfekta 4 för 4.

Min Roster:

  • General Skywalker - 37,504 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 7 - Alla 6-punktslägen (3 hälsouppsättningar) - alla förmågor maxade, 279 hastighet, 85k hälsa
  • Ahsoka Tano - 27,450 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 6 - Sex, 6-punkts lägen (2 Health & 1 CC set) - Alla förmågor maxade, 222 hastighet

05.20.20 - Den första fienden av fiender är en B1 Battle Droid, en B2 Battle Droid och en Command Battle Droid. Jag kan besegra dem som riktar sig till B1 först, före B2, utan problem.

Den andra vågen av fiender inkluderar en B2 Super Battle Droid, en Sniper Droid och en BX-serie Commando Droid. Jag går omedelbart efter Sniper Droid och vet att han är nyckeln till fiendernas stötande framgång. Detta är ett område där jag har skruvat upp tidigare, och GAS och Ahsoka tar ut honom snabbt. Nu till BX-droid och han faller ganska snabbt och lämnar B2 för att hålla ett par träffar och sedan gå bort.

Den tredje vågen av fiender har en B2, en B1, en BX-serie Commando Droid och en Command Battle Droid. B1 är först på min lista, och GAS tar äntligen ett knä vilket resulterar i Ahsoka Tanos död. Motattacker tar ut B2 och sedan avslutar jag B1 på General Skywalkers tur, sedan avslutar jag den försvagade BX-droiden för att stämma över 1.3 m poäng.

Den sista fienden vågen har Count Dooku med en Sniper Droid, en BX droid och Asajj Ventress. Jag börjar med Force Grip AoE fokuserad på Sniper Droid och landar Daze på alla fyra fiender. Två träffar på Sniper Droid och han är låg på hälsa, attacker och dödas av min räknare. Med Dooku som har Daze-debuffen, fokuserar jag på honom och jag kan ta ut honom med i två varv tack vare motattacker och AT-TE, då faller BX-droid innan jag fullbordar striden när jag besegrade Asajj Ventress. 1,790,100 XNUMX XNUMX territoriepoäng är min belöning för den perfekta striden för att hjälpa min guilds ansträngningar.

Var den första att kommentera om "SWGoH: Fas 2 bekämpar uppdrag, Middle - General Skywalker & Ahsoka Tano"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.