SWGoH Relic Review: First Order Officer

SWGoH - First Order Officer

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår karaktär Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relikförstärkare nu i spelet har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut det mesta av Star Wars Galaxy of Heroes.

I ett annat tillägg till serien Relic Review kommer den här artikeln att titta på First Order Officer och hans Relic, SE-44C Blaster Pistol. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på reliknivå 0 med reliknivå 7 och moderna tas inte med i.

First Order Officer får 19,440 solida Hälsa öka. 11.25% Rustning och 9.47% Resistens ökning är mycket bra också med tanke på att han är squishy på lägre nivåer i SWGoH. Han får också en mycket användbar ökning med 15.75% till båda Dodge Chance och Avböjningsrisk.

På den offensiva sidan får First Order Officer en besvikelse Fysisk skada ökning med 1,629 13.5. Han får också XNUMX% Kritisk skada bult och en stor 32.88% Fysisk kritisk chans öka. Eftersom FOO endast hanterar fysisk skada kan ökningarna till hans specialskada och särskilda kritiska chanser ignoreras.

First Order Officer passar bara in ett First Order-team och huruvida han är en topp fem-medlem kan diskuteras. Dessutom är statens ökningar från hans relik överlag i genomsnitt totalt sett. Nyckelfaktorn är att FOO måste vara på reliknivå 5 för att tävla om att låsa upp Galactic Legend version av Kylo Ren. Om det är viktigt för dig är detta ett mittområde i Hög prioritet nivå plocka. Om du bortser från att den första ordföranden behövs för den nya Kylo Ren, är han i det nedre området av Mellanprioritet tier.

Av Zalandas Gosular
DotE & The Empire Alliance
Staff Writer, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: First Order Officer"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.