SWGoH Relic Review: Rey (Jedi Training)

SWGoH - Rey

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår karaktär Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relikförstärkare nu i spelet har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut det mesta av Star Wars Galaxy of Heroes.

I ett annat tillägg till serien Relic Review kommer den här artikeln att titta på Rey (Jedi Training) och hennes relik, Lightsaber. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på relikens nivå 0 med relikens nivå 7 och moderna tas inte med i.

Att starta Rey (Jedi Training) får ett utmärkt Hälsa ökning med 24,840 9.91. Hon får XNUMX% Rustning öka och en 11.3% Resistens öka, båda respektabla siffror. Hon får en hög ökning med 15.75% till båda Dodge Chance och Avböjningsrisk vilket samverkar väl med hennes unika Insikt. Hon får också sällsynta 9,900 XNUMX Skydd bult reserverad för tankar.

På den offensiva sidan får Rey (Jedi Training) bara två statliga höjningar. Den första är 1,512 XNUMX Fysisk skada öka och den andra är 18% Fysisk kritisk chans öka. Eftersom RJT endast hanterar fysisk skada kan ökningarna av hennes specialskada ignoreras.

RJT är redan en stor karaktär och den bästa motståndsledaren i spelet vid detta skrivande. Dessutom är statens ökningar från hennes relikvå mycket bra, särskilt på den defensiva sidan. Men den största faktorn är att hon krävs på Relic nivå 7 för att låsa upp henne Galactic Legend version. På grund av dessa överväganden sätter jag Rey (Jedi Training) i mitten av området Hög prioritet tier. Om det inte är en prioritet är Rey i den nedre gruppen av Hög prioritet tier.

Av Zalandas Gosular
DotE & The Empire Alliance
Staff Writer, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Rey (Jedi Training)"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.