SWGoH: Bästa moderna för Rey (Galactic Legend)

SWGoH: Galactic Legend Rey

Välkommen till de bästa moderna för Rey (Galactic Legend), den senaste artikeln i vår serie om det populära spelet Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar på bästa mods för specifika SWGoH-tecken. Även om jag inte påstår att jag har alla svar i det här spelet, gör jag min forskning och har använt alla toner jag skriver om mycket (förutom detta - se nedan). Dessa är modrekommendationer baserade på karaktärens kit och faktiska spel (se nedan) för att hjälpa dig i din strävan att dominera Galaxy of Heroes holotables.

Dagens karaktär att granska mods för är stjärnan i uppföljningstrilogin, Rey. Under de första dagarna av Star Wars Galaxy of Heroes, en av de första META (vad betyder META?) Vi såg någonsin Rey META - användningen av Rey (Scavenger), var skillnaden i att vinna och förlora i Squad Arena. Senare släpptes Rey (Jedi Training) med en META-definierande synergi med hennes Resistance allierade. Nu är dessa två originalversioner av Rey nödvändiga, på Relic-nivå 7 inte mindre, för att ha en chans att låsa upp den nya Galactic Legend version av Rey, den karaktär vi granskar idag.

Huvudfokus: Fart. Helig ko! Galactic Legend Rey har en bashastighet på 398 (Supreme Leader Kylo Ren har 393), vilket gör henne till den snabbaste karaktären i spelet. Den näst snabbaste karaktären efter dessa två galna Galactic Legends är Imperial TIE Fighter Pilot 190. Så medan vi alltid säger att öka en styrka, och jag kommer inte att gå emot detta med Rey, kan de typer av mods som används på Rey skilja sig än med andra karaktärer. För Rey börjar jag med en uppsättning av fyra Speed-mods för att få 15% Speed ​​boost (60 Speed ​​för henne!), Men den sekundära statistiken kommer inte att vara lika fokuserad på de snabbaste moderna i mitt lager, utan snarare de bästa alla -Rund hastighetslägen jag har tillgängligt.

Andra fokusområden: Hälsa, brott, skydd, försvar och uthållighet. Rey's Max Health är en nyckelstat för effektiviteten av hennes basic och henne Livsnerven special, och det staplar med henne Galactic Legend unik som henne Reliknivåerna ökar när du har en Zeta på denna förmåga (se Rey's Zeta Prioritet i SWGoH för mer). Brott kommer att hjälpa hennes attacker att drabbas hårdare, och med tanke på att hon är fokuserad på skador och inte kritiska träffar skulle jag definitivt gå brottvägen och inte CC / CD-rutten. Tilläggsskydd passar in i hälsan ovan eftersom det förbättrar överlevnadsförmågan, och liksom se framåt till Rey's Relic-uppgraderingar, är försvaret inte en dålig idé eftersom Rey får solida ökningar i både Resistance och Armor från hennes relik. Slutligen tillagd Tenacity verkar klok med tanke på hur häftigt hennes kit är - att hålla henne fri från stora debuffs kommer att hålla henne förbättra sina allierade och attackera mot hennes fulla potential.

Modifieringar i spelet: Hastighet och hälsa. Jag modifierade medvetet min Rey innan jag kontrollerade vad devs hade satt som sina rekommendationer, och jag måste erkänna att jag är glad när våra tankar stämmer så bra. Jag har ingen oenighet här eftersom det är de två bästa områdena att fokusera på, men se till att arbeta med att förbättra din Galactic Legend genom den sekundära modstatistiken.Ideal Mod Setup för SWGoH Rey (Galactic Legend):

Här är mina rekommendationer för den bästa mods-metoden för Rey's Galactic Legend-version. Jag föreslår att du använder antingen en hastighetsuppsättning tillsammans med en hälsouppsättning för att maximera hennes förmågor inom SWGoH. Observera att dessa inte behöver vara dina absolut snabbaste hastighetslägen utan bara dina bästa hastighetslägen för att förbättra hennes statistik.

  • Sändare (Square) - Hälsomod med ett primärt fokus på brott och ett sekundärt fokus på hastighet, kritisk chans, brott och hälsa / skydd
  • Mottagare (pil) - Hälsomod med ett primärt fokus på hastighet och ett sekundärt fokus på kritisk chans, brott, hälsa och skydd
  • Processor (Diamond) - Speed ​​eller Offense mod med ett primärt fokus på försvar och ett sekundärt fokus på hastighet, hälsa, skydd och brott eller kritisk chans
  • Holo-Array (triangel) - Speed- eller offense-mod med ett primärt fokus på kritisk skada eller brott och ett sekundärt fokus på hastighet, brott eller kritisk chans och hälsa eller skydd
  • Data-Bus (Circle) - Speed ​​eller Offense-mod med ett primärt fokus på hälsa och ett sekundärt fokus på hastighet, hälsa, uthållighet, skydd och brott
  • Multiplexer (Plus) - Speed ​​eller Offense mod med fokus på brott eller hälsa och ett sekundärt fokus på hastighet, hälsa, skydd och brott eller kritisk chans

Bildkredit: EA Capital Games

Var den första att kommentera på "SWGoH: Bästa moderna för Rey (Galactic Legend)"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.