SWGoH Relic Review: Resistance Hero Finn

SWGoH - Resistance Hero Finn

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår karaktär Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relic Amplifiers, en viktig del av slutspelet, har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut mesta möjliga av Star Wars Galaxy of Heroes.

Fortsätter Relic Review-serien, den här artikeln kommer att titta på Resistance Hero Finn och hans relik, Glie-44 Blaster Pistol. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på relikens nivå 0 med relikens nivå 7 och moderna tas inte med i.

Början på Resistance Hero Finn får ett genomsnitt Hälsa ökning med 19,422. Han får också en solid 8.71% Resistens boost och en mycket imponerande 14.01% Rustning öka för att avsevärt förbättra hans överlevnad.

På den offensiva sidan får RHF extremt höga 3,805 XNUMX Särskild skada öka. Han får också en ökning på 2,725 XNUMX i fysisk skada, men eftersom han bara hanterar specialskador slöses denna statliga vinst. Dessutom hans Tactics Attacker Mastery ser honom få 13.5% ökning för båda Särskild noggrannhet och Särskild kritisk chans samt ytterligare skador som redovisas ovan.

Resistance Hero Finn har ett starkt kit som synergiserar mycket bra med alla Resistance-team men som förväntas fungera särskilt bra med Galactic Legend Rey liksom Resistance Hero Poe. Han får utmärkta statliga höjningar från sin relik och han är skyldig att låsa upp Galactic Legend Rey på reliknivå 5. Som ett resultat av alla dessa faktorer förtjänar Finn att vara i medelområdet i Hög prioritet nivå om inte högre.

Av Zalandas Gosular
Staff Writer, Gaming-fans.com

Bildkredit: EA Capital Games

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Resistance Hero Finn"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.