SWGoH Relic Review: Resistance Hero Poe

SWGoH - Resistance Hero Poe

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår karaktär Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relic Amplifiers, en viktig del av slutspelet, har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut mesta möjliga av Star Wars Galaxy of Heroes.

Fortsätter Relic Review-serien, den här artikeln kommer att titta på Resistance Hero Poe och hans relik, Quadnoculars. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på relikens nivå 0 med relikens nivå 7 och moderna tas inte med i.

Från början får Resistance Hero Poe en mycket stark Hälsa ökning av 19,422. Hans Rustning och Resistens ökar är båda imponerande, 12.07% respektive 7.66%, vilket avsevärt bidrar till överlevnad för denna motståndsattacker.

RHP vinner mycket högt Särskild skada ökning med 3,804 13.5. Som återförsäljare av Special Damage kan alla fysiska skador som uppnås genom hans Relic-uppgraderingar ignoreras. Han får också XNUMX% Särskild kritisk chans ökning och 13.5% Särskild noggrannhet stöta.

Medan statistiken ökar från hans relik är totalt sett i genomsnitt, är Resistance Hero Poe en utmärkt karaktär i ett Resistance-team och synergiseras särskilt bra med Galactic Legend Rey och Resistance Hero Finn. Enbart detta skulle få honom en plats i eller i närheten av Hög prioritet grupp men att vara ett krav för att låsa upp Galactic Legend Rey stelnar RHP: s plats i mitten av området Hög prioritet tier.

Av Zalandas Gosular
Staff Writer, Gaming-fans.com

Bildkredit: EA Capital Games

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Resistance Hero Poe"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.