SWGoH: Galactic Legend Rey Event Live Blog / Walkthrough

Galactic Legend Rey - SWGoH

Vårt Galactic Legend-händelser i SWGoH har byggts upp i månader och slutligen den 25 mars fick spelarna 2020 börja arbeta för att öppna de nya Galactic Legend-versionerna av Rey och Supreme Leader Kylo Ren. Mindre än en vecka efter lanseringen av detta nya innehåll av Capital Games, nytt innehåll som bara gäller mindre än 1% av spelarbasen efter nästan ett år av knappt något annat i spelet, började jag min resa för att låsa upp Galactic Legend Rey den 31 mars 2020 och har uppdaterat innehållet nedan till 20 april när jag äntligen mötte Tier VI. Nedan har jag levt bloggat om min erfarenhet av Galactic Legend-evenemanget eftersom mina motståndskaraktärer har hjälpt mig att uppnå mitt mål, och medan jag har undvikit många videor och åsikter från andra om Galactic Legend-evenemangen som helhet, har jag gett min ofiltrerade åsikt hela tiden när det gäller striderna, hur GL-processen är inställd, och viktigast av allt grafiken. 😉

Nedan följer min genomgång / liveblogg om resan för att låsa upp Galactic Legend Rey. Jag hoppas att du gillar och kan lära av detta. Jag har också lagt till länkar till några av mina favorit (tidigare) GameChangers och deras videor nedan.

Nivå I & II-motståndstecken som används:

  • Rey (Jedi Training) - Relic 7 - 279 hastighet, 130k hälsa / skydd, 5,939 94.76 skador, 222% CC, 6% CD - alla XNUMX-punkts lägen, alla förmågor maxade
  • BB-8 - 333 hastighet, 114k hälsa / skydd, 60.2% rustning - alla 6-punkts lägen, alla förmågor maxade
  • C-3PO - Relik 4 - 274 hastighet, 156k hälsa / skydd, 114.22% styrka - alla 6-punkts lägen, alla förmågor maxade
  • Resistance Hero Finn - Relik 5 - 315 hastighet, 103k hälsa / skydd, 9,149 50.79 specialskador, 192% special CC, 6% CD - alla XNUMX-punkts lägen, alla förmågor maxade
  • Resistance Hero Poe - Relik 5 - 302 hastighet, 99k hälsa / skydd, 10,686 38.65 specialskador, 192% special CC, 6% CD - alla XNUMX-punkts lägen, alla förmågor maxade

Galactic Legend biljetter03.31.20 @ 10 am ET - Jag börjar med 20 Lätt sidovaluta och behöver 15 för att starta den första striden. Denna Light Side-valuta kan erhållas genom att slå varje Light Side-strid, 1 stycken åt gången. Naturligtvis när du slåss eller simma en Light Side-bräda, är det allt upp till RNG på hur många bitar du får som visas i min grafik till höger. I mina tre första simmar över 36 slag fick jag 14 stycken Lätt sidovaluta för en framgångsrik droppfrekvens på 38.8%. Sammantaget hör jag rapporter om 25-30%.

Arving till den ljusa sidan - Nivå I

Tier I kan utkämpas åtta gånger med belöningar av 8 skär av Rey varje gång, så kan 10 skär fås från denna första Tier.

Försök nr 1 - Du börjar möta löjtnant Cowell och fyra First Order Snowtroopers på Kijimi. Mitt första tips är detta, använd inte ett gammalt standardmotståndsteam av Rey (Jedi Training), BB-8, Resistance Trooper, Finn och Rey (Scavenger) eftersom det inte fungerade för mig alls eftersom jag slösade bort 15 värdefulla bitar av denna valuta.

Efter att ha fallit platt på mitt ansikte för det första slaget såg jag CubsFanHans liveström från förra veckan (länk längst ner på sidan) och har beslutat att lära mig av mina misstag och några av hans (mycket) mindre i den första striden.

Försök nr 2 - Med hjälp av RJT, BB-8, C-3PO, RH Finn och RH Poe, som alla har ommodifierats (alla 6-punktsmods nu) för evenemanget tar jag till en ny strid.

Galactic Legend Rey skärvorJag använder RH Finn och RH Poe mer idag än troligen någonsin tidigare, eftersom jag är säker på att detta par kommer att bli en rolig och ofta använt duo i framtiden. Jag arbetar för att hålla chefen, löjtnant Cowell, under kontroll med RJT: s minskning av mätaren medan jag försöker döda First Order Snowtroopers. Jag håller mig borta från alla AoE-attacker men tappar fortfarande RH Poe tidigt, ungefär samtidigt som jag tar ut den första FO Snowtrooper. Denna strategi fungerar ganska bra eftersom jag ser ut att sprida C-3PO's Confuse när jag kan, vanligtvis lägga den på Cowell. I slutändan kan jag vinna striden med fyra tecken i live för att få belöningen av 10 shard of Rey. Mer kommer framöver eftersom jag kommer att lägga till Tier II imorgon.

Tidiga tankar - nivå I: Hittills är detta inte mer än en relativt svår markhändelse. Det är coolt att se nya karaktärer med löjtnant Cowell och First Order Snowtroopers, men utanför det Tier är jag inget att bli upphetsad med.

04.07.20 - Återvänder till detta Tier efter att ha slutfört vart och ett av de tre första, tyckte jag att detta första Tier var det svåraste, åtminstone med den uppställning som jag använde. Som ett resultat försöker jag olika team här för att se om jag gillar resultaten bättre. Observera att jag använder mina bästa mods på dessa tecken varje gång. Här är vad jag hittills har försökt:

  • RJT, BB-8, C-3PO, RH Finn, RH Poe - 2-stjärnor (två gånger) och ett misslyckande
  • RJT, BB-8, C-3PO, R2-D2, Finn - 2-stjärnor
  • RJT, BB-8, C-3PO, R2-D2, VS Chewie - 3-stjärnor (fyra gånger), 1-stjärna

Min takeaway är att alternativet Veteran Smuggler Chewbacca är det bästa, särskilt när du blir bekväm med hans att spela det. Att kontrollera löjtnant Cowell med RJT, BB-8 och C-3PO: s förmågor att minska Turn Meter och använda burst-attackerna från C-3PO är viktiga, men stunerna du kan landa med VS Chewie och R2 är de största faktorerna till varför 3- stjärnor hände så ofta, 4 av mina 5 försök.


Arving till den ljusa sidan - Nivå II

Tier II kan utkämpas fyra gånger med belöningar på 4 skärvor av Rey varje gång, så att 25 skär kan erhållas från denna andra Tier som kommer att få spelaren till maximalt 100 skärvor efter att ha genomfört maxförsöken på Tiers I och II.

Försök nr 1 - 04.01.20 - Jag blev lite sen på Tier II men här går vi. Mot generalen Hux, en exekutiv för första ordningen, en FOTP och två FOST, ser jag ut att förvirra eller bedöva Hux direkt och det går ingenstans. Min Resistance Hero Poe är död tidigt igen, men jag kan studsa tillbaka när C-3PO och RJT / BB-8-kombinationen tar ut Hux. Nu fokuserar jag på FOE, är min hjälp från AoE-attacker och BB-8-motverkning verkligen hjälper. Jag dödar FOE efter att BB-8 har tagit några träffar, och nu har jag bara FOTP och två FAST kvar. RH Finn och RJT slutar FOTP och nu har jag en 4 v 2 med två förvirrade FO Stormtroopers att döda för att vinna segern. Med lite strategi och medvetenhet om fiendernas mekanik var detta inte en svår strid alls eftersom jag får 25 skär av Rey.

Tidiga tankar - Nivå II: Mer av samma. Hittills är detta inget annat än ett strategibaserat markeringsevenemang.


Arving till den ljusa sidan - Nivå III

Min ursäkt för förseningen eftersom jag var tvungen att lära mina barn de senaste två dagarna och det kastade mitt schema lite. Den goda nyheten är att jag nu har 136 Light Side-biljetter att använda och kommer att spela detta Tier för evenemanget för första gången. Jag kommer att säga att medan jag har sett videor från Skelturix och AhnaldT101, jag ser förbli objektiv i min bedömning av Galactic Legend-evenemanget och alla aspekter av det.

04.04.20 @ 12:15 pm ET - 60 Light Side-biljetter och jag kommer att kämpa med Rey, och alla mina investeringar i redskap, reliker, zetas, mods, etc. kommer inte att ta del av mitt resultat ... Min första tanke om detta ämne är inte positivt ...

Ok, så min "strategi" var att blanda Fint och Strike och ändra upp variationerna i båda och även om det tog bra 3-4 minuter vann det mig 50 skär av Rey vid mitt första försök. Men jag gissade i grund och botten hela tiden och överlämnade det till tur, som enligt min mening är absolut absurd för något så hyped och dyrt som denna händelse. Min andra gång kämpar Tier III var väldigt lik den första striden, bara den här gången tog jag en 2-0 ledning, såg att Kylo slog upp innan jag vann 4-2.

Så vad ska du göra? Jag skulle rekommendera blandningen av Fint och Strike alltid vara redo för din motståndare att Misplay (Den Förvirra ??? , endast i blått) och använd sedan Strike när de har spelat fel varje gång.


Arving till den ljusa sidan - Nivå IV

04.14.20 - Efter att ha låst upp Rey och tittat på videor om vad Tiers IV och V inkluderar, och värst av allt belöning, har jag inte bryr mig mycket om att komma till Tier IV snabbt. Men min Light Side Currency har maxat ut och som ett resultat finns det inget behov av att slösa bort den.

Nivå IV kostar en enorm 70 Light Side Currency och har ditt team med fem karaktärer, med den nya Rey som ledare och fyra karaktärer från din lista, som kämpar Supreme Leader Kylo Ren och två Elite First Order Raiders, alla på nivå 90. Jag ser en video med Rey, C-3PO, BB-8 och Resistance Heroes, men valde att använda R2-D2 istället för BB-8 på mitt team på grund av stun från R2: s basic. Detta visade sig vara mycket effektivt eftersom striden var en vind eftersom min R2 bedövade SLK och hans kompisar om och om igen.

Priset för att besegra Tier IV är inte ens ett porträtt - det är en av Quest-belöningarna / titlarna som är så obetydliga i det här spelet att jag inte ens vet vad jag ska kalla det ... Vilket skämt.


Arving till den ljusa sidan - Tier V

04.14.20 - Efter besvikelsen som var Tier IV: s belöning ser Tier Vs Portrait-belöning ut som något av värde. Usch.

Striden är ... samma dang-strid som Tier IV. Allvarligt? Ytterligare 70 Light Side Currency och vi kan inte ens få en ny bakgrundsbild eller ens en ny dialog. Vilket skämt det här spelet blir!

Medan den här striden är lite mer utmanande, kanske tack vare min attityd smutsade av Capital Games och deras ynkliga händelse mer med varje Tier, kunde jag fortfarande slå den utan problem och på 3-stjärnor. Nu kan jag stolt visa mitt Rey-porträtt som inte är något annat slöseri med tid och valuta i det här spelet.


Arving till den ljusa sidan - Nivå VI

04.20.20 - Efter nästan en vecka med att rädda min Light Side Currency är jag äntligen redo att kämpa mot Tier VI. Jag börjar striden med AhnaldT101: s föreslagna team av Rey, Resistance Heroes Poe & Finn, BB-8 och Rey (Jedi Training).

SWGoH - Ultimate Ability MaterialsÅterigen får vi en upprepning av Tiers IV och V - väldigt nedslående och rent lat om du frågar mig. Hur Capital Games kan sprida detta i månader och upprepa samma strid i tre nivåer visar en enorm nivå av respektlöshet för samhället och våra investeringar ...

Strategin som följde Ahnalds teammakeup i länken ovan var att placera Tvinga det med dig på RJT eftersom det tvingar en skämtsamhet och förhindrar den allierade från att beseggas, och sedan köpa upp RJT med Rey's Livsnerven särskild. Jag fokuserar sedan alla attacker på högsta ledare Kylo Ren tills Rey's Plötsligt virvelvind är tillgänglig, använd sedan den för att ta ut First Order Raider huggare. När jag kommer till att bara SLK återstår har alla mina karaktärer så mycket bonusskydd att det finns liten chans att förlora, så nyckeln är bara att vara tålamod och attackera bort på SLK som tar ett tag att besegra.


Låsa upp Galactic Legend Rey & Supreme Leader Kylo Ren-videor:

Var den första att kommentera på "SWGoH: Galactic Legend Rey Event Live Blog / Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.