SWGoH: Nya karaktärförslag - Bad Batch

SWGoH

Även om vi inte har gjort det på ganska lång tid har Gaming-fans.com erbjudit flera förslag på kit och nya karaktärförslag för Star Wars Galaxy of Heroes under åren. Nedan diskuterar min shardmate Thadrio 5 föreslagna nya karaktärer och deras satser som skulle ge extra glädje i SWGoH, något vi verkligen har saknat i spelet under en tid. Varning, milda spoilers av Klonkrigen, Säsong 7 är framåt.

-LJ, Gaming-fans.com Innehållsdirektör

Idag granskar vi “Bad Batch,” Clone Force 99 från säsong 7 av Klonkrigen som sänds varje fredag ​​på Disney Plus. Vi tittar på Hunter, Tech, Wrecker, Crosshair och Echo och tittar på hur deras tillägg fint kan komplettera varje lista och erbjuda en fin räknare för Separatisterna.

Hunter

Light Side, Clone Force 99, Attacker

Clone Force 99 (Leader Ability):

Bad Batch Clones får följande, tillämpas på basstatistik:

  • Attacker + 50% kritisk skada
  • Tank + 50% hälsa och skydd
  • Support + 50% hastighet

Andra klonallierade får hälften av det beloppet.

(Zeta) När alla allierade är Bad Batch / Clone Force 99, exponerar dubbla skador om den fienden är en droid och / eller Separatist. Alla exponeringar som tilldelas av Bad Batch-allierade kan inte förflyttas utan kan motstås.

Grundläggande: Handla fysiska skador på målfienden, utsätt mål på crit.

Tracker (Special 1): Cooldown av 2. Infliktion markerad och kritiserar immunitet mot målfienden. Attackera sedan igen (grundläggande) och ringa Crosshair för att hjälpa om det finns.

Plan 82 - Shockwave (Special 2): Cooldown av 3, börjar på cooldown. Ring alla Bad Batch-allierade för att attackera målfienden och (Zeta) hantera verkliga skador på alla droid-fiender. Denna attack kan inte motverkas.

Höjda sinnen (unik): Så länge en fiende är utsatt, ignorerar Hunter svåra, markerade och stealth.

Tech

Light Side, Clone Force 99, Support

Intel Overload (Basic): Under Tech's tur - Bevilja + 5% hastighet (baserad på maxhastighet) för att rikta in sig på allierad till slutet av mötet. Ut ur tur - hantera speciella skador och ignorerar skyddet.

Inställning (Special 1): Cooldown av 2. Den nästa attacken av en allierad angripare behandlar + 50% skada och kan inte undvikas.

Brilliant Idea (Special 2): Cooldown av 3. Inflict off off, defence down och speed down till alla fiender. Ge kritisk chans upp till allierade angripare, hälsa upp till allierade tankar, snabba upp till allierat stöd.

Unik: När Tech får bonusvärdemätare delar han den istället jämnt mellan alla andra aktiva allierade och vinner sedan stealth för 1 varv. Medan han är i stealth, kan inte Tech få bonusvarvmätare och har skadaimmunitet som inte kan förflyttas.

wrecker

Light Side, Clone Force 99, Tank

Kavallerin har kommit (grundläggande): Handla fysisk skada på målfienden, fördubblats mot droider. Få taunt i 1 varv.

Ledsen att jag blev upphetsad (special 1): Cooldown av 1. Handla fysiska skador på alla fiender, fördubblats mot droider. Denna attack tar bort stealth från alla allierade och inflytande utsätter alla allierade om de kan.

Happiest Day of My Life (Special 2): Cooldown av 5, börjar på cooldown. Minska fiendens maximala skydd med 50% till slutet av mötet, fördubblats mot droider. Om en fiende B1 finns, ta bort 50 travar av droidbataljonen.

Hahaha (unik): När en droid fiende från en mörk sida vinner mätaren, får Wrecker 10% hälsa och skydd. (Zeta) Första gången per allierad som en fiendens droid minskar en Bad Batch annan allierad under 50% hälsa, får Wrecker oöverträffad markerad för 1 varv.

hårkors

Light Side, Clone Force 99, Attacker

Grundläggande: Handla fysisk skada på fienden. Om den fienden redan var exponerad, ignorera exponera och påföra exponera en slumpmässig fiende som inte utsätts.

Studsande bult (special 1): Cooldown av 2. Blinda målfienden och hantera sedan fysisk skada på fienden och alla andra utsatta fiender.

Tio klick (special 2): Börjar på kölden (20), minskad med 1 när en fiende utsätts.

Handla verklig skada på målsfienden och ignorera skyddet. (Zeta) Lägger till "För varje utsatt fiende" så att den lyder: För varje utsatt fiende, hantera verklig skada på målfienden och ignorerar skyddet.

Unik: När Crosshair hanterar kritisk skada, kommer hans nästa attack att avslöja en slumpmässig fiende som inte redan är utsatt.

CT-1409 Echo (cyborg)

Light Side, Clone Force 99, Support

Grundläggande: Under Echos tur, bevilja 10% varvmätare för att rikta in sig på allierad, fördubblats för Support. Out of Turn - Fördela buffertar och tillämpa hållfasthet för att rikta fienden.

Korrupt data (Special 1): Cooldown av 3. Tillämpa noggrannhet, 50%, på alla fiendens i två varv, kan inte förhindras eller motstås om fienden utsattes.

We Go Way Back (Special 2): Cooldown av 4. Echo hälsar Rex och rengör alla allierade. Sedan bevilja uthållighet och brott upp till alla klon allierade.

Echo That (unik 1): När en annan klonallierad allierad använder sin Basic, hjälper Echo.

Sabatoge the Techno Union (Unique 2): Medan fienden Wat Tambor lever, kan han inte få bonusvarv eller vridmätare, och när det finns aktiv teknik i fiendens lag läggs följande till:

  • Medpac: Det läktade beloppet reduceras med 50%. Denna mängd hälsa och skydd ges istället till alla oposeringstankar.
  • Skydd Generator: Den här enheten får inte längre bort sina egna debuffs och återvinningsskyddet minskas med 50%.
  • Vapen Mod: Attacker av denna enhet påverkar bara den riktade fienden.

Insikt:

Målet här är att göra en hård räknare för separatistiska droider, men inte en ny meta - ett lag som kan slå, men som har en specifik plats i din lista. Vanligtvis enkla kit men de binder laget på intressanta sätt. Det tar tillbaka exponeringsmekanikern på ett nytt sätt, kopplar de utsatta målen till stötande förmågor och öppnar upp enorma skademöjligheter, istället för att de mätare / förlustmoment som finns i motståndsgrupper.

Det roliga börjar med Hunter. Tills Hunter landar en krit, kommer det inte att finnas några exponeringar för fiendelaget. Hunter öppnar med Tracker, markerar målet, kritiserar och exponerar målet. Sedan hjälper korshår. Så länge de håller ett exponerat mål, kan Hunter använda sina förhöjda sinnen för att hitta och markera alla mål han behöver för att föra hela laget på ett med sin andra special.

Crosshair exponerar inte med sin grundläggande, så så länge han fortsätter att sticka, kan han sprida exponeringar överallt. Crosshairs andra speciella utnyttjar mängden exponeringar på fiendelaget och kan ta bort en försvagad fiende från kartan med ett enda skott.

Wrecker kommer att avslöja med sin grundläggande men får taunt i processen. Det bör fortfarande finnas tillräckligt med exponering för att göra Crosshair specialerbjudanden mycket skador. Wrecker är lite hänsynslös, passande, och med sin första specialburk utsätter alla för god skada, särskilt mot droider, men kommer också att försvaga sitt eget lag. Denna special bör endast användas vid rätt tidpunkter. Wrecker är en riktig brute och hatar droider till kärnan. Om en droid skadar en lagkamrat, finns det inget sätt att behöva attackera Wrecker.

Slutligen stöder. Som det ska vara, dessa stödkaraktärer tar inte någon skada och stöder endast klonerna runt dem (förutom Tech när de kallas för att delta i kampen av Hunter's andra special). Echo är inte längre en skadeförsäljare, eftersom han nu är en halv dator. Echo matar vänder meter till sina allierade och hjälper till att landa exponeras genom att förlänga uthållighet. Hans speciella kommer att minska risken för fiendelaget att slå Bad Batch, särskilt om de redan var utsatta. Echos andra special är ett hatspets till sin gamla kapten, som rensar laget.

När Echo driver TM-vinsterna, rampar kontinuerligt upp sina allieras hastighet. Med sin första special kommer Tech att hjälpa sina attackerkompisar och se till att de träffar fienden hårt. När Echo beviljar mätaren till Tech kommer Tech istället att mata laget, sedan gå under skydd tills hans nästa tur, förmodligen arbeta med hans nästa lysande idé.

Slutliga tankar om Bad Batch och staten SWGoH:

Du kanske kanske läser detta och tänker, ”vänta, missade jag ett dev-inlägg? Är det verkligt?" Jag är ledsen, nej. Det är bara hoppet om (åtminstone) en spelare efter att ha fångat Clone Wars och förälskat sig i Bad Batch. Kanske får vi dem, kanske kommer vi inte. Men jag hade kul att brainstorma deras satser. Jag tillbringade bara en natt och följande morgon på detta. Jag diskuterade några saker med min guildledare (ropade ut till MrWilson, IøT) eftersom han desperat vill se dem i spelet också, och beslutade att räcka ut för att se om det fanns något som kunde göras för att kanske få intresse för att lägga till detta i vårt spel. Detta började som en rolig övning för att kasta meningslösa idéer för ett nytt potentiellt team men slutade med att göra mig lite mer upprörd över spelets tillstånd. Det faktum att det tog mig en natt att titta på en tecknad tv-show för att komma med ett kit som verkar som om det skulle vara ett balanserat och extremt roligt lag att spela med, bevisar bara två saker. En, jag är ett geni och borde arbeta för CG (nej) eller två, CG honeslty ger inte som #% t och vill bara få betalt oavsett hur tråkigt spelet blir. Det faktum att de senaste händelserna / karaktärutsättningarna har varit oförlåtande lata, det gör mig verkligen orolig för spelets framtid. Denna gemenskap älskar Star Wars till dess kärna och att se detta fordon för potentiellt många år med Star Wars-underhållning misslyckades skulle vara tragiskt. Ja, ovanstående kit skulle behöva testas och troligen balanseras lite, men om jag, någon som har noll erfarenhet av speltillverkning, kan sätta ihop dessa kit på en natt ... kom på CG. Jag vet inte hur jag annars säger det. Det har sagts tidigare att vi alla fortsätter att spela för att vi älskar universum, inte för att vi älskar spelet. Jag tror att det är väl förfluten tid att CG korrigerar detta och ger oss ett spel igen som vi älskar som vi gjorde när det släpptes första gången. Gemenskapen snälla, stå med mig och låt oss sätta lite press på dessa utvecklare att ge oss något som är roligt att spela, inte bara samma sak om och om igen. Här är hopp för vad de pratar om som "det vi har bett om." Snälla, gör oss rätt, CG. Gör inte vad som är mer skräp. Det finns obegränsad potential.

Av Thadrio
Gaming-fans.com Gästskrivare

Var den första att kommentera på "SWGoH: Nya karaktärförslag - Bad Batch"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.