SWGoH Relic Review: Ezra Bridger

Ezra Bridger - SWGoH

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår karaktär Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relic Amplifiers, en viktig del av slutspelet, har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut mesta möjliga av Star Wars Galaxy of Heroes.

I ytterligare ett tillägg till Relic Review-serien, den här artikeln kommer att fokusera på Ezra Bridger och hans relik, en Lightsaber. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär från relikens nivå 0 till relikens nivå 7 och moderna tas inte med i.

Först ut får Ezra ett genomsnitt Hälsa ökning med 17,892 10.43. Han får också ytterligare XNUMX% Rustning och 6.87% Resistens, båda respektabla siffror för att öka hans överlevnad.

På den offensiva sidan får Ezra stora 2,884 XNUMX Fysisk skada öka. Han ser också 13.5% Kritisk skada bult och en extremt stor Fysisk kritisk chans ökning med 33.92%. Observera att denna CC-ökning sätter honom på 79.25% fysisk CC före mods, så var medveten om detta när du mod Ezra Bridger i SWGoH.

Ezra Bridger är en ganska bra angripare som drar stor nytta av sin relik. Dessutom har han hög mångsidighet eftersom han har både Jedi- och Rebel-taggen. Medan han inte är ett toppval för någon av fraktionerna, är han en av de första säkerhetskopiorna man skulle tänka på. På grund av dessa faktorer sätter jag honom i mitten av området Medium Prioritet tier.

Av Zalandas Gosular
Staff Writer, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Ezra Bridger"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.