SWGoH: Rey (Galactic Legend) Zeta Priority List

SWGoH: Galactic Legend Rey

Med tillägget av Rey i sin Galactic Legend-form till Star Wars Galaxy of Heroes har spelet ännu en första - de två första karaktärerna som har sex Zeta-förmågor (tillsammans med Supreme Leader Kylo Ren). Naturligtvis när vi granskade General Skywalker's Zetas för några månader sedan var han den första med fyra Zeta-förmågor, så nu när dessa två högtollar-karaktärer har sex Zeta-förmågor tittar vi på en bar som har ställts in ännu högre. Naturligtvis med någon ny multi-Zeta-karaktär blir frågan "vilken förmåga placerar jag ett Zeta-material först?" Vi på Gaming-fans.com är här för att hjälpa dig. Naturligtvis vill du först se till att du har det rätt mods på Rey för att se till att hon är så effektiv som möjligt, och eftersom Galactic Legends är 7-stjärniga låser upp och har förmågan att ta dem direkt till Gear 13, kommer de nya Kylo och Rey's Relic-uppgraderingarna att vara viktiga att undersöka, men idag vill vi granska dessa fyra Zeta-uppgraderingar, så låt oss ta en titt på var och en.

Till att börja med har Rey en Zeta-förmåga på alla sina sex förmågor - hennes grundläggande, två specialerbjudanden, ledare och två unika. Så här formuleras de med Zeta-texten i kursiv stil.

Relentless Advance (Basic) - SLUTTEKST: (ZETA) Deal Fysisk skada på fiendens mål. Om det är Reys tur kommer hon att skada en andra gång, har + 50% Health Steal och ignorerar 50% av målets Armor. Denna Health Steal fördubblas medan Rey är under 50% hälsa.

Gaming-fans.com Anteckningar: Zeta lägger här till linjen "Om det är Reys tur kommer hon att skada en andra gång", vilket kommer att vara ganska betydande i alla slag. Men baserat på översynen av alla dessa Zeta-förmågor är detta min 6: e plats efterbehandlare eftersom det enligt min mening inte är så inverkande.

Livsblod (special) - SLUTTEKST: (ZETA) Rey förlorar 25% hälsa och mål Light Side-allierade vinner bonus Skydd lika med det förlorade beloppet. Alla andra Light Side-allierade får hälften av det beloppet. Om Rey är vid sin hälsa när hon använder denna förmåga, får alla Light Side-allierade kritisk hitimmunity för 2 varv.

Rikta mot andra allierade får livsblod tills de beseglas eller tills livsstilen beviljas en annan allierad, som inte kan kopieras, bortföras eller förhindras. Rey kan inte besegras av denna förmåga.

Livsblod: Mottagna skador minskade med 30% och skadade skador ökade med 30%.

Gaming-fans.com Anteckningar: "Rikta mot annan allierad får livsblod tills de beseglas eller tills livsstilen beviljas en annan allierad, som inte kan kopieras, bortföras eller förhindras," är Zeta-texten att notera. Interaktionen och strategin för hur Lifeblood används i SWGoH kommer att vara intressant, men tills ytterligare testning har gjorts är det svårt att se hur påverkande denna buff kommer att bli.

Sudden Whirlwind (Special) - SLUTTEKST: (ZETA) Deal 3x massiv skada att rikta fienden. Sedan, hantera fysiska skador på alla fiender. Fiender som besegras av denna förmåga kan inte återupplivas. Denna attack kan inte motverkas eller undvikas.

Gaming-fans.com Anteckningar: Zeta-texten är "Deal 3x massiv skada", vilket naturligtvis kommer att bli ett enormt boost för kraften i denna attack. Dessa Galactic Legend-karaktärer är super dyra och oerhört starka av en anledning - att ge Rey en chans att hantera "3x massiv skada" verkar vara ett måste för mig.

Visdom av de heliga texterna (ledare) - FINAL TEXT: (ZETA) Light Side-allierade har + 40% behärskning, +30 hastighet och + 30% max hälsa. Varje gång en fiende får bonus Turn Meter, får Inspired Light Side-allierade 5% behärskning (stapling) till slutet av mötet. Första gången varje Light Side-allierad sjunker under 50% hälsa, de får skadaimmunitet i 1 varv, som inte kan kopieras, bortföras eller förhindras, och återhämtar 50% hälsa när den löper ut.

Gaming-fans.com Anteckningar: Zeta-texten, "Första gången varje Light Side-allierad sjunker under 50% hälsa, de får skadaimmunitet för 1 varv, som inte kan kopieras, bortföras eller förhindras, och återhämtar 50% hälsa när den löper ut," är ganska påverkande eftersom detta verkligen kommer att orsaka problem för dina motståndare i alla spellägen. Att hålla dina karaktärer levande och hjälpa till att hålla den svagaste allierade vid liv med skadad immunitet kommer verkligen att orsaka problem för alla som försöker besegra din trupp.

Manifest Inspiration (unik) - SLUTTEKST: (ZETA) I början av sin tur blir Rey inspirerad. Om hon redan är inspirerad inspirerar hon istället den hälsosammaste Light Side-allierade som inte är det. Inspirerade Light Side-allierade fördriver alla falsar på sig själva när de använder en Basic-förmåga under sin tur. Light Side-allierade med inspirerad eller skadad immunitet kan inte minska sin turmätare.

Gaming-fans.com Anteckningar: Zeta-texten till "Light Side-allierade med inspirerad eller skadad immunitet kan inte minska sin turmätare" kommer att hjälpa överlevnadsförmågan hos vem du samarbetar med Rey i strid. Eftersom det är troligt att Rey kommer att samarbeta med Resistance Heroes Finn och Poe, bör den inspirerade buffén vara utbredd och därmed göra denna Zeta mer värdefull än om du använder henne i andra sortiment.

Galactic Legend (unik) - SLUTTEKST: (ZETA) Den här enheten tar minskad skada från procentuella hälsoeffekter och massiva skador. De tar enorma skador på grund av förstörande effekter (utesluter raidbossar) och är immuna mot bedövningseffekter.

Den här enheten har + 10% max hälsa och max skydd per relikförstärkarnivå, och skadorna de får minskas med 30%.

Gaming-fans.com Anteckningar: Den sista raden i texten, "Den här enheten har + 10% max hälsa och max skydd per relikförstärkarnivå, och skadorna de får minskas med 30%," är Zeta-texten som egentligen är ganska irrelevant tills du får Rey till Gear 13 och reliker är i spel.

Vilka zetor som ska tillämpas först?

När jag tittar på var och en av dessa förmågor gillar jag att dela upp dem i kategorierna "Måste ha" och "Trevligt att ha". För Galactic Legend Rey's Zetas listar jag dem nedan i ordningsföljd (som jag ser det):

  1. Visdom av de heliga texterna - måste ha (om du använder henne som ledare)
  2. Manifest Inspiration - Måste ha
  3. Plötslig virvelvind - måste ha
  4. Livsblod - måste ha
  5. Galactic Legend - Trevligt att ha (blir ett måste ha på redskap 13)
  6. Relentless Advance - Trevligt att ha

Var den första att kommentera på "SWGoH: Rey (Galactic Legend) Zeta Priority List"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.