TFEW: Bästa kraftkärnor för Red Alert & Runamuck

TFEW - Transformers Earth Wars

Välkommen till det senaste i vår serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje TFEW bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

Autobot Red Alert och hans Decepticon-ekvivalent Runamuck är specialklassbots som fungerar som Warriors men har unika attribut. Dessa bots har en speciell förmåga som heter "Ge dina allierade 20% / 30% / 40% skadaabsorption (2, 3 eller 4 stjärnor) och bedöva immunitet under _ sekunder. Rusa sedan in i strid som krossar väggarna och orsakar skador på ett enda mål. 4x mer skada om målet påverkas av din friktionsgevär! ” Så vilka Power Cores är bäst för Red Alert & Runamuck i TFEW för att bäst förbättra deras förmågor?

Bästa kraftkärna för Red Alert & Runamuck:

Special Command / Force - Flak Jacket - Special Command (Autobot) eller Force (Decepticon) - Flak Jacket-kärnor är Squad Cores att "Lägger till en procentuell hälsa till den botten som är utrustad. Minskar skadorna med en procentandel från Mortel och missil Launchers för alla andra specialbots. ” Anledningen till att denna kärna känns som den bästa passformen är helt enkelt att dessa bots kommer att ta mycket skador från att rusa in i striden, så den extra överlevnadsgraden från både hälsan och den minskade skadan hjälper dem att leva längre för att hjälpa sina lagkamrater. Vector Prime Core eller till och med Onyx Prime Core kan båda vara solida passformar, men om dessa avancerade kärnor inte är ett alternativ ser Vitality Core ut.

Andra kärnor: Vector Prime Core, Vitality Core

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa kraftkärnor för Red Alert & Runamuck"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.