MSF: Bästa Iso-8 för Captain Marvel

Marvel Strike Force

Välkommen till Iso-8-guiden för Captain Marvel, den senaste i vår serie om det populära spelet Marvel Strike Force. I den här serien tittar vi på bästa Iso-8-förbättringar för MSF-tecken. Medan vissa kan hänvisa till Iso-8 som helt enkelt "mods" som i andra mobilspel, kommer vi att se ut till att vara tro mot namnkonventionen om Marvel-universum och utvecklarna på FoxNext. Vi på Gaming-fans.com hävdar verkligen inte att vi har alla svar i det här spelet, men vi gör vår forskning och ser ut för att använda alla hjältar och skurkar vi skriver mycket om. Dessa är rekommendationer från Iso-8 baserade på karaktärens kit och faktiska spel för att hjälpa dig i din strävan att dominera i Marvel Strike Force.

Författarens anmärkning: Detta skrivs ursprungligen FÖR lanseringen av Iso-8-modifieringar i Marvel Strike Force. Efter att ha skrivit över 150 av dessa för ett annat populärt mobilspel med en IP som ägs av Disney, och med en omfattande kunskap om hur dessa spel fungerar, känner jag mig säker på att informationen nedan hjälper dig att veta vilka områden du kan fokusera på när MSF verkligen lägger till Iso-8-funktionen.

Dagens karaktär att granska är Captain Marvel. Stjärnorna i hennes egen självtitlade Marvel-film, Captain Marvel, är en hjälte, kosmisk, bio, brawler, Kree & militär karaktär i Marvel Strike Force som passar bra i en mängd olika sortiment. Låt oss ta en titt på statistiken vi vill fokusera på att förbättra när Iso-8-modifikationer läggs till i spelet.

Huvudfokus: Anfall / Skador. Captain Marvel är en av de bästa karaktärerna i Marvel Strike Force och har massor av värde som skadeförsäljare. Hon passar bra på Brawler-team i MSF: s Alliance Wars, vanligtvis sparat för försvar, och är ett högt värde karaktär i nästan alla aspekter av spelet. Hon var också en av mina första Gear 14-tecken som jag använde i Mörk dimension III Rädda för mörkret där jag krönade mina erfarenheter i spelets tuffaste slag. Eftersom hon redan har mycket bra skador, öka kraften hos henne Binary attack och resulterande AoE och hennes andra attacker genom att lägga till ännu mer skada på Captain Marvel för att förbättra denna styrka i hennes kit.

Ytterligare områden att fokusera på: Hälsa, kritisk chans, kritisk skada och piercing? Jag säger "Piercing?" helt enkelt för att vi ännu inte vet vilken statistik som kan förbättras genom Iso-8-modifieringar, och om detta är en stat som vi kan lägga till så skulle jag definitivt öka den för Captain Marvel som tillagd Piercing kommer bara att göra alla hennes attacker ännu dödligare . Kritisk chans och kritisk skada kommer bara att lägga till brottet / skadorna som nämns ovan, och tillägg Hälsa är särskilt värdefullt eftersom hon läker sig själv för 20% av sin maxhälsa på varje tur.

Ideal Iso-8 Setup för Captain Marvel i Marvel Strike Force:

Åtminstone vid denna tidpunkt, innan Iso-8 släpps, vet vi inte hur dessa kommer att passa in i Marvel Strike Force. Star Wars Galaxy of Heroes och Dragon Champions har båda 6 platser för var mod eller rune kan placeras, med varje påverkande specifik statistik baserad på den typen av modifierare. Så när det är dags och detaljerna är tillgängliga kommer mina rekommendationer för den bästa Iso-8 för Captain Marvel att läggas ned nedan.

Var den första att kommentera på "MSF: Bästa Iso-8 för Captain Marvel"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.