SWGoH: Bästa moderna för The Mandalorian

The Mandalorian - SWGoH

Välkommen till den senaste artikeln i serien om det populära spelet Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar på bästa mods för varje SWGoH-tecken. Även om jag inte hävdar att jag har alla svar i det här spelet, gör jag min forskning och har använt alla karaktärer jag skriver om mycket. Dessa är modrekommendationer och de är verkligen inte det enda alternativet. Men vi ser för att hjälpa spelare att maximera sina karaktärer i SWGoH och vi är alltid öppna för feedback om du har en mod-installation som fungerar bra för ditt spel.

The Mandalorian - SWGoHDagens karaktär att granska mods för kommer att bli stjärnan i Mandalorianen TV-serier på Disney + - The Mandalorian själv. Medan vi lär oss att (spoiler alert) hans namn är Dyn Jarren i säsong 1-finalen, är den version vi har i Star Wars Galaxy of Heroes från och med 30 april 2020 den version av karaktären vi ser i början av serien - innan (spoiler alert) får han sin Beskar-rustning. Låt oss ta en titt på de mods som bäst passar hans kit för att maximera The Mandalorians effektivitet i SWGoH.

Huvudfokus: Fart. Med en maxhastighet på 164 har The Mandalorian hastigheten över genomsnittet, men inte så hög som de två senaste tillskotten till spelet i Cara Dune och Greef Karga. Som sagt, han är en angripare och nästan alla angripare i SWGoH måste fokusera först på Speed ​​för att maximera deras effektivitet, men jag rekommenderar att du gör det i den sekundära modstatistiken.

Ytterligare områden att fokusera på: Kritisk chans, kritisk skada, brott och överlevnad i form av hälsa, skydd och uthållighet. Eftersom The Mandalorian's kit är uppbyggd kring kritiska träffar och buffs, och inte debuffs som påförs fiender som de flesta andra Bounty Hunters i SWGoH, behövs inte styrka. Men på grund av hur hans kit är så fokuserad på kritiska träffar, bör lägga till kritisk chans vara uppe på din lista med kritisk skada nära bakom för att se till att alla dessa kritiker gör så mycket skada som möjligt. På Gear 13 har Mandalorian 52.08% CC, och maxat ut på Relic 7 når han 85.96% CC, båda siffrorna före mods. Att lägga till mer brott kommer bara att hjälpa på detta område. Slutligen kommer att öka Mandalorians överlevnad hjälpa till att hålla honom levande och krossa regelbundet, så fokusera på hälsa på grund av hans 30% Health Steal på Gear 13 och skydd för att hålla honom i linje med Bounty Hunter-ledare som ökar skyddet som Greef Karga och Bossk. Slutligen kommer tillagd Tenacity att hjälpa till att undvika debuffs som Ability Block, Critical Chance down och Buff Immunity som kan spåra styrkorna i hans kit. Observera att uppgraderingarna av Mandalorian's Relic påverkar hans hälsa, kritiska chanser och kritiska skador mest och samtidigt ökar hans rustning och motstånd.

Modifieringar i spelet: Kritisk skada och hälsa. Medan kritisk skada är uppenbar, måste hälsa rekommendationen från devs baseras på det faktum att han återupplivar 100% hälsa, vilket effektivt ger honom dubbla hälsa i denna statistik. Annars har The Mandalorian inte ett stort fokus på hög hälsa i sitt kit. Ytterligare tester och spel är viktigt och även om Health är en bra stat att öka för Mando, ser jag adderade kritiska chanser som mycket mer värdefulla, särskilt innan du får honom till Gear 13.Ideal Mod Setup för SWGoH The Mandalorian:

"Ideal mod setup" kan tolkas på några olika sätt, men som jag förklarade ovan föreslår jag en uppsättning av fyra Critical Damage-mods och en uppsättning av två Critical Chance-mods. Här är mina rekommendationer för mods på The Mandalorian i SWGoH:

  • Sändare (Square) - Kritisk chans mod med brott primärt och ett sekundärt fokus på hastighet, hälsa, kritisk chans och brott
  • Mottagare (pil) - Kritisk skador mod med primär hastighet och ett sekundärt fokus på kritisk chans hälsa, brott och hållbarhet
  • Processor (Diamond) - Critical Damage mod med primär försvar och ett sekundärt fokus på hastighet, hållbarhet, kritisk chans och brott eller hälsa
  • Holo-Array (triangel) - Kritisk chans mod med kritisk skada primär och ett sekundärt fokus på hastighet, hälsa, kritisk chans och brott
  • Data-Bus (Circle) - Kritisk skada mod med primärt skydd och ett sekundärt fokus på hastighet, kritisk chans, brott och hälsa eller uthållighet
  • Multiplexer (Plus) - Kritisk skada mod med hälsa, ihärdighet eller brott primärt och ett sekundärt fokus på hastighet, kritisk chans och hälsa, brott eller uthållighet

Bildkredit: EA Capital Games

Var den första att kommentera på "SWGoH: Best Mods for The Mandalorian"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.