SWGoH Relic Review: Barriss Offee

SWGoH - Barriss Offee Relic

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår karaktär Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relic Amplifiers, en viktig del av slutspelet, har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut mesta möjliga av Star Wars Galaxy of Heroes.

I en annan post till Relic Review-serien, den här artikeln kommer att titta på Barriss Offee och hennes relik, en Lightsaber. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på relikens nivå 0 med relikens nivå 7 och moderna tas inte med i.

Att starta Barriss Offee får en massiv Hälsa ökning med 38,340, bundet för den största ökningen i spelet. Detta ger henne total hälsa innan mods till 75,461 XNUMX, och om du modar henne för hälsa som vi rekommenderar i bästa moderna för Barriss Offee i SWGOH, kan du verkligen maximera hennes förmågor. Hon får också starka förbättringar för båda Rustning och Resistens13.17% respektive 7.74%.

Medan Barriss Offee är Fysisk skada ökning med 1,512 18 är ganska liten, hennes roll är inte att hantera skador. Hon får också ytterligare XNUMX% Fysisk kritisk chans och en anmärkningsvärd 6.75% Hälsa stjäla stöta.

Barriss Offee är en solid healer som kan passa bra på en Padme or Jedi Knight Revan ledde team tack vare sin Jedi och Galactic Republic-taggen och hon har hittat sin väg till lag med Galactic Legend Rey. Hon är en utmärkt healer och rengöringsmedel vars Relic förbättrar hennes viktigaste stat - Health. Tyvärr når hon inte sin fulla potential förrän eller såvida CG inte återanvänder den Galactic Republic Jedi fraktionen. Som ett resultat av allt detta är Barriss Offee's Relic i mitten av området Medium Prioritet tier.

Av Zalandas Gosular
Staff Writer, Gaming-fans.com

Bildkredit: EA Capital Games

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Barriss Offee"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.