SWGoH Relic Review: First Order Special Forces TIE Pilot

FOSFTP - SWGoH

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår karaktär Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relic-förstärkare nu i spelet har Gaming-fans.com du täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut det mesta av Star Wars Galaxy of Heroes.

I ytterligare ett tillägg till Relic Review-serien, denna artikel kommer att titta på First Order Special Forces TIE Pilot och hans relik, SE-44C Blaster Pistol. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på reliknivå 0 med reliknivå 7 och moderna tas inte med i.

Från och med får FOSFTP en stark Hälsa ökning med 19,440 XNUMX. Han får också respektabla höjningar för båda Rustning och Resistens12.86% respektive 8.73%, vilket är viktigt att öka hans överlevnad.

På den offensiva sidan First Order Special Forces TIE Pilot får ett utmärkt Fysisk skada ökning med 2,727 XNUMX tillsammans med en mycket hög Fysisk kritisk chans ökning med 31.5%. Slutligen får han 13.5% extra Fysisk noggrannhet.

FOSFTP gör ett genomsnittligt jobb som skadeförsäljare. Han kan runda ut ett First Order-team men han är i allmänhet inte ett toppval för fraktionen. Relativt sett är statens ökningar från hans relik ungefär i genomsnitt. Eftersom First Order Special Forces TIE Pilot har ett fartyg, att få honom till Gear 13 och uppgradera hans Relic kommer att förbättra din First Order-flotta under Finalizer Capital Ship. Med dessa faktorer är FOSFTP's Relic lägre ände av Medium Prioritet tier. Men om du står för att FOSFTP krävs för att bekämpa Galactic Legend-händelse att låsa upp Högsta ledare Kylo Ren, skulle han vara låg till mitten av högprioritetsnivån istället.

Av Zalandas Gosular
DotE & The Empire Alliance
Staff Writer, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: First Order Special Forces TIE Pilot"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.