TFEW-guider: Bygga ett krigsteam - Prime Cores & COMBAT Bots

KOMBAT Bots i TFEW

Vi fortsätter vår nya TFEW-guider avsnittet på webbplatsen och Bygga ett krigslag serie artiklar. Idag kommer vi att fortsätta titta på Team Composition eftersom James “Emrakul Tat” Hogan från Alpha Cartel guidar oss genom de viktigaste fokusområdena som du behöver ta en titt på när du bygger ditt krigslag i Transformers: Earth Wars. Vi fortsätter att diskutera vad varje bra krigsteam behöver i TFEW, och idag fortsätter vi att titta på vad vi vill ha i vårt team och de uppoffringar vi måste göra någon annanstans för att få vad vi vill ha i det laget.

Prime Cores & COMBAT Bots

Prime Cores och COMBAT Bots är säkert utrustade på effektiva krigsteambots, så låt oss ta en titt på hur du bäst kan utnyttja dessa botförbättringar för att stärka effektiviteten för ditt krigsteam i TFEW.

Prime Cores

Prime Cores, ett ämne som vi har täckt ganska noggrant här på Gaming-fans, com, kan ge en enorm fördel för ditt krigslag. Det finns 12 av dessa och du har bara 8 bots i ett lag så igen, val måste göras här!

Prima - Den Prima Prime Core gör att din botts automatiska attack tillämpar en effekt som gör att byggnaden tar ett procentuellt belopp mer från ALLA källor. Nu när Flak är med i spelet finns det ingen anledning till att du inte skulle använda den här kärnan om du har den låst upp. Skadeförstärkningen är betydande även på lägre nivåer och med Flak kommer du att applicera den på flera byggnader samtidigt. Denna kärna är enorm!

Liege Maximo - Den Liege Maximo Prime Core är en kärna som är lätt användbar, men har blivit föråldrad. När du använder den här kärnan, om botten är inom räckvidd, kommer den att hacka utpostbottarna under en viss tid och får dem att kämpa för dig. Huvudfrågan med den här kärnan är att utposterna kommer att använda sina förmågor först vilket verkligen skadar den här kärnans användbarhet. Ovanpå detta gjordes denna kärna innan kombinationsutposten tillfördes TFEW. Innan dess skulle många spelare undvika att använda sin combiner på grund av de höga kostnaderna. Då tog Ore-13 längre tid att få, du kunde inte hålla så mycket och det fanns inte så många kombinationer. Liege Maximo var ett bra sätt att undvika att föra en kombinerare till kampen och att rädda den för när du verkligen behövde den. Nu är Ore-13 mycket mer riklig, det finns fler kombinationer att välja mellan och de kostar mindre att aktivera (det brukade vara 10 Ore-13 med en 24-timmars laddning om du inte betalar 25, nu är det bara 12 timmar). Denna kärna är fortfarande bra på en bot som kommer att utlösa utposter som Hot Spot / Tantrum, Optimus Primal / Beast Wars Megatron och andra på liknande sätt använda bots, men det är inte alls obligatoriskt.

Amalgamous - Den Amalgamous Prime Core ökar skador på speciell förmåga och lägger till en hälsoåterställningsförmåga medan specialen är aktiverad. Denna kärna är inte obligatorisk ur ett krigslagsperspektiv, men den kan förvandla några valbara bots som är bra, till bots som i princip är gudar. Sentius, Impactor och Cheetor är tre exempel på bots som blir nästan odödliga med denna kärna när deras förmåga aktiveras. Helst vill du ha en bot som har en special som varar länge eftersom den bara fungerar medan den är aktiv. Om du kör en sådan bot och också använder dem som solo-bot på helgerna eller för att hjälpa andra bots-nivå, kan denna kärna bara vara den mest kraftfulla kärnan i spelet.

Megatronus - Den Megatronus Prime Core lägger till en eldig AoE runt den utrustade botten som hanterar skador baserat på en procentandel av botens DPS. Denna kärna fungerar bara effektivt på bots som använder melee-attacker eftersom AoE är mycket liten. Megatronus är inte en kärna som kommer att bli obligatorisk för ett krigslag, men om du använder antingen Elita-1 / Lugnut eller Star Saber / Deathsaurus, är denna kärna ett måste för dessa bots.

Nexus - Denna kärna ökar din skördare samtidigt som du minskar skadorna som orsakas av din fiendens skördetröskel. Du kommer att använda en kombinerare och du kommer att slåss mot kombinationer. De Nexus Prime Core absolut bör läggas på en krigsteammedlem. Jag föreslår att du lägger den på en tank som Sludge / Straxus, en utpostpoppare som Arcee / Nightbird eller Blaster / Soundwave, eller en bot som inte har ett uppenbart kärnval som spår, Sky Lynx eller en medic. Du kanske måste vara kreativ för att få den här att fungera men det är verkligen värt det!

Quintus - Den Quintus Prime Core skapar en sharkticon baserad på en bråkdel av din botts hälsa och DPS under flera sekunder för varje byggnad som förstörs, inklusive väggar. Dessa små hajar är mer användbara än du skulle tro inledningsvis. Sharkticons kommer att dra fiendens eld bort från ditt team och av någon anledning verkar det som om de är en målprioritet för de flesta defensiva byggnader som fungerar till vår fördel som angriparen. De lägger också massor av hälsa till fältet. Varje 7-10: e byggnad som dödas (beroende på vilken nivå kärnan är) skapar du en bots hälsovärde som också behandlar skador. Om du har fokus på AoE-skador skulle jag verkligen överväga denna kärna på grund av dess offensiva och defensiva kapacitet. Denna kärna är bra på bots som har en måttlig eller högre hälsopool där deras kärnval kanske inte är uppenbart som Jumpstream, Hot Spot, Arcee, Gnaw (naturligtvis!), Etc.

Micronus - Detta skapar en stor AoE var 5: e sekund som läker för en liten bråkdel av varje botts maximala hälsa som ligger i AoE: s radie. Micronus Core är en som jag bara kan rekommendera på Optimus Prime & Megatron, men jag känner andra som Micronus Prime Core på Blaster / Soundwave och vår bästa bots för Micronus Prime Core artikel föreslår också Springer / Astrotrain. Nyckeln är att ha den här kärnan på en bot med en stor hälsopool så att du får ett större bang för ditt pengar var 5: e sekund, och du vill ha andra bots, även minions, inom AoE: s räckvidd för att maximera effektiviteten .

Anledningen till att jag gillar Optimus Prime och Megatron här är för att de grupperar bots tillsammans så att du har en bättre chans att slå fler bots med AoE-läkningen. Någon annan och jag skulle säga att det är mindre än optimalt, och här är anledningen. En typisk kamp kommer att pågå cirka 2 minuter och 30 sekunder till 3 minuter och 30 sekunder, vilket kan utlösa AoE-läkningen 30-42 gånger. På nivå 10, vilket är ett möjligt antal för alla spelare att jämna en kärna till, läker det 1.4% av hälsan för bots inom räckvidden. En 4-stjärnig Optimus Prime på nivå 54 har 18,700 261.8 vilket motsvarar 5 hälsa var femte sekund, eller cirka 52 hälsa per sekund. Att under en genomsnittlig kamp är längre än 8k hälsa på bara Optimus Prime enbart, och att antalet bara går upp per bot inom sitt verkningsområde.

Att sätta Micronus Core på en annan bot med hög hälsa betyder att det inte finns något sätt att hålla den med i teamet. Faktum är att de flesta höga hälsobotar har en förmåga som tar dem BORT från teamet. Att sätta det på en medic är inte mycket meningsfullt antingen för att deras hälsopooler är för små. Vid cirka 5k hälsa lägger de bara till 14 hälsor per sekund - en Ray Booster eller G1-kärna skulle ge dig mycket mer hälsa.

vektor - Den Vector Prime Core kommer att återuppliva botten den är utrustad för att den skulle falla i strid. Det kommer sedan att skicka dem tillbaka i tiden x mängd sekunder i det förflutna till deras tidigare position och hälsonivå. Denna kärna är en kärna som jag inte skulle tänka på för mitt krigsteam. Jag har testat det på Drift, Star Saber, Cheetor, Windblade, Elita-1, Sunstreaker, Strafe och mer, och oavsett vad det alltid finns ett bättre kärnval. Problemet är om din bot dog, chansen är stor att de dog från att vara ur sitt läge. Det tar några sekunder att döda en bot som inte är i läge och denna kärna fungerar bara i några sekunder. Nästan alltid kommer den här kärnan bara att sätta din bot tillbaka precis där den dog med lite hälsa bara för att den ska dö igen. Detta ger en mycket liten fördel för ett krigslag så jag skulle skicka det här. Observera att Rae of Primes Gone Wild, författare till kalkylbladets grafik som vanligtvis ses på Discord and Line, ger Vector Prime Core en "C" -klass, den näst lägsta betyget för alla 12 Prime Cores.

Solus - Denna kärna spawns en liten torn runt din bot på en något slumpmässig plats som har en procentandel av den botens hälsa och skador var 15: e sekund. De Solus Prime Core är en kärna som jag verkligen inte skulle bortse från för ett krigslag. Precis som Quintus skulle jag placera detta på en bot med en måttlig eller högre hälsopool där en kärna kanske inte är uppenbar. På nivå 10 (igen, eftersom denna nivå är möjlig för de flesta spelare), har den 24% av bashälsan och skadorna på den utrustade botten och varar i 12 sekunder. Det tar 15 sekunder för det att spawn in, och efter det varje 15 sekunder kommer det att dyka upp om det dog eller levde hela 12 sekunders livslängd. Så genom att använda två och en halv minuts riktmärke för den genomsnittliga striden och redovisa för 15 sekunders ledtid, kommer du att få denna torntopp upp omkring 9 gånger. Om du utrustar detta på en bot med 15 3,600 hälsa, lägger du till 9 hälsa i fältet för varje försvar att rikta in varje gång det spawns. Multiplicera det med 32,400, det är hela 250. En bot på den hälsonivån kommer antagligen att ha 12 dps. Det betyder att i hela 720 sekunder är det 6,480 skador, eller 6,000 under en två och en halv minuters strid. Hälsopuljen ensam är värd den här kärnan, skadorna är bara ett trevligt XNUMX skörsbär.

Alpha Trion - Alpha Trion Prime Core genererar en kapacitetspunkt varje x mängd sekunder. På nivå 10, vårt favoritnummer för jämförelser, det är var 13.5 sekund. Över två och en halv minut är det 11 kapacitetspoäng som du annars inte hade haft. Detta är en kärna att om du har det måste du använda den. Jag tycker att det fungerar bäst på läkare eftersom de vanligtvis förblir skadliga. Det passar också på bots som inte har något uppenbart Power Core-val i TFEW, som anges i vår bästa bots för Alpha Trion Prime Core artikel.

Alkemist - Alchemist Prime Core är en kärna som ger allt botten som den är utrustad för att en procent läka baserat på all skada som den botten har gjort. Det här är något jag skulle överväga för ett krigslag. Helst vill du att det här på en bot som gör stora AOE-skador istället för ett enda mål för att få ut mesta möjliga av kärnan. Just nu har jag denna kärna på en hög nivå Sandstorm (lvl 58 AB 8 4 Star). När han rusar bort från mitt team för att tillämpa sin AOE-skada / läka combo, mellan den här kärnan och hans läkningsförmåga är han effektivt oberörbar i 5 sekunder. Detta tillåter mig att rusa honom i strid tidigt in i en kamp i en stor grupp försvar, poppa hans combo en eller två gånger beroende på hur mycket hälsa strukturerna har, och inte behöva oroa mig för att min läkare jagar honom eftersom han är på full hälsa hela tiden. Av den anledningen skulle jag säga att sandstorm är det bästa fallet för denna kärna från personlig observation. Jag har också använt den med Cheetor och impactor med gynnsamma resultat och kan se att denna kärna är användbar på blad, rostdamm, Sky Lynx och Gold-eld.

Onyx - Den här kärnan kommer att öka skadorna på en boters regelbundna attacker och minska skadorna som försvåras när botten faller under 40% hälsa. Detta är en bra kärna som jag verkligen skulle rekommendera om du kan ge plats för det. Idealt, om du har en bot i din utpost som också är i ditt krigslag, skulle denna kärna vara mycket fördelaktigt eftersom detta är den bästa utpost-primära kärnan av 12. Men på grund av den enorma ökningen av skador och skador att minska (27 % på nivå 10) denna kärna är bra på alla bots som lockar försvar som Springer, Impactor och Jumpstream.

KOMBAT Bots

Den nya COMBAT-bots är en enorm fördel för ditt krigslag och är bokstavligen en spelväxlare (ser på dig Flak). Om du har dem, använd dem! Här är några korta tips för att lägga till dessa bots i teamet. Observera att detta har skrivits före tillägget av Lionizer, som vi kommer att lägga till i tid.

Flak / Cratermaker - Denna COMBAT-bot är den största skaka upp till spelet. Flak gör gunnare till ett suboptimalt val över hela linjen. När den är utrustad förvandlar Flak en icke-gunner till en gunner med ett spridningsskott nästan identiskt med Skyburst. Gunners som klass har den värsta HP i spelet och har inte den bästa DPS i spelet. Deras förmågor överskrids också av andra bots för det mesta. Antenner har mer hälsa, mer DPS, kan alla utrusta Flak / Cratermaker och har mer mångsidiga förmågor med längre räckvidd. Om du har Flak som en 2-stjärna och en 3-stjärna (eller högre), skulle jag rekommendera att du inte har en gunner class bot i ditt krigslag om du kan undvika det. På grund av denna skakning är de enda gunners som fortfarande är meningsfulla, enligt min åsikt, Warpath och Skullsmasher på grund av deras förmåga att straffa baser i en viss layout, Rökskärm och Brake-Neck för sin utpost snipning, och 5-stjärniga gunnare eftersom de är fortfarande mycket kraftfulla. Utöver det ser jag ingen anledning att använda en gunner tack vare tillägget av Flak.

Firedrive / Blåsrör - Om du bär en antennbot som inte använder Flak och i en spelarroll är Firedrive det perfekta valet. Det ger ett betydande boost för DPS, ger en AoE-autoattack och kan tugga igenom väggarna chockerande bra. Var medveten om att botten kommer att rikta in sig på väggar med denna COMBAT-bot så det kanske inte är det bästa valet i varje lag.

Pteraxadon / skräck-Daxtyl - Botarna lägger till ett jordbävningsattack med en liten livsvinst. Det finns inga nackdelar med att utrusta denna COMBAT-bot, så om du har en bot i din trupp som kan hålla det finns det ingen anledning att inte lägga till detta i programlistan.

Night / härja - Denna COMBAT-bot kan utrustas till varje bot i spelet och lägger till en liten minion som lägger till en pool av hälsa, vissa skador och kan sprida utposter. Varje stjärnnivå du har av Nightstalker / Ravage bör vara utrustad i ditt krigslag eftersom det inte finns någon nackdel med att ha det.

Lionizer / Catgut - TBD

Var den första att kommentera på "TFEW Guides: Building A War Team - Prime Cores & COMBAT Bots"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.