MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 3

Dread The Darkness - Mission 3

Dark Dimension III: Dread The Darkness är det ultimata slutspelinnehållet i Marvel Strike Force, och jag börjar slåss mot det tredje uppdraget efter 11 dagar efter att ha attackerat det andra uppdraget. Medan jag tidigare medgav att detta lag (nedan) kanske inte är en idealisk lagsmakeup för detta spelläge, kommer jag att leva blogga mina dagliga försök när jag ser ut att besegra Mörk Dimension och tjäna en 5-Red Star Ultimus.

Rädda för mörkretSe också till att kolla in YouTube-kanalen som är länkad i bilden nedan (eller till höger) från Marvel Strike Force sändebud YouTuber Khasino när han recenserar Dread The Darkness Battles på sin kanal. Observera att Khasinos innehåll är betygsatt PG-13 (språk).

My Dread The Darkness kvalificerade karaktärer:

  • Phoenix - 109,809-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 7-stjärnor, 6-röda stjärnor
  • Svart panter - 104,770 75, nivå 14, redskap 7, förmåganivåer 6-7-5-7 - 6 stjärnor, XNUMX röda stjärnor
  • punisher - 103,438-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-6-7-5 - 7-stjärnor, 6-röda stjärnor
  • Kapten Marvel - 100,813-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-6-7-5 - 7-stjärnor, 5-röda stjärnor
  • Ultron - 68,148-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 7-stjärnor, 0-röda stjärnor
  • SHIELD Trooper - 77,694 effekt, nivå 75, redskap 14, förmåganivåer 7-6-5 - 7 stjärnor, 4 röda stjärnor

Dread The Darkness - Mission 3

America Chavez, 48,407,167 XNUMX XNUMX fiendens hälsa

05.14.20 - Wow, mer än dubbla hälsan hos uppdrag nr 2 som tog mig 11 dagar ... Detta verkar, på papper (eller på digital skärm, lol), Väldigt svårt. Mitt team är 486,978 XNUMX makt och redo att gå på jobbet.

Striden börjar med 42 fiender att besegra och 8 på skärmen, med en pre-taunting Drax, en stealthed Spider-Man (Miles) samt America Chavez, Deadpool, Spider-Man, Psylocke, Ms. Marvel och SHIELD Security . Två träffar och min Gear 14, 6-Red Star Black Panther är död. Wow. Detta börjar processen med att ta sig ur. Jag hade inte Phoenix stealth laget i hennes första tur och detta visar sig vara dumt eftersom alla 4 är döda runt henne innan hon är kvar för att avsluta striden ensam. Visst, hon får sin återupplivning / kallar in, men alla fiender förblir i stark, grön hälsa när slaget slutar.

05.16.20 - Enligt fiendens hälsa min första strid tog jag bort nästan 3m hälsa den 05.14, vilket måste vara en typfel eller något eftersom jag fick en Phoenix-kallelse och en CM-ultimat och inget annat. Denna slagdag börjar med alla 42 fiender som fortfarande lever och 8 redo att komma efter mig, men den kommer en dag senare än den borde efter att jag glömde att attackera igår. Jag placerade en annan växellåda på Minn-erva för att få henne till Gear 13 +4 bitar, så kanske en vecka och jag kommer att ha henne redo.

42 fiender att slå, 8 på skärmen och alla är cirka 60-75% hälsa. Med Drax, SHIELD Security och Fröken Marvel är jag i grund och botten fast och slår hånare hela tiden, vilket är ganska irriterande. Detta team träffar otroligt hårt och det är svårt att komma till angriparna, och än en gång är jag död utan mycket framsteg. Enligt fiendens hälsa tog jag av 2 m, men jag är inte säker på att någon annan än Phoenix och hennes kallelse gjorde något.

05.17.20 - Jag glömde inte att slåss idag, så jag antar att det är bra. Spelet säger att fienderna har 43m av 48.4m hälsa kvar så trots att jag inte har dödat en enda kommer jag att ta detta som ett positivt.

Av de 8 fienderna på skärmen är det bara Drax i rött med 5 som har gul hälsa och 3 med grön hälsa. Jag kan ta ut Drax på detta försök, men dessa fiender är dumma tuffa. I slutändan tittar jag på mina karaktärer dör alla efter att ha tagit 1-2 träffar och enligt spelet gjorde jag 500k framsteg som känns som ingenting.

05.18.20 - Vanligtvis gör jag de här livebloggarna och tycker om vad jag skriver om. Oavsett om MSF, SWGoH eller andra spel är detta vanligtvis roligt. Jag tror att den här specifika striden är den första där jag känner att jag måste "arbeta" - förstått att jag inser hur lycklig jag är att kalla detta arbete. Med det sagt har den här striden suger - det är inte ens lite roligt ...

Mitt 486k team går i strid mot 41 fiender och 7 på skärmen med Deadpool nära döda och 4 i gul hälsa. Det krävs tre attacker för att döda Deadpool och sedan börjar galen. 3 träffar dödar Ultron två gånger och Phoenix har gjort sin stora förändring, bara idag får hon använda sin mittfärdighet, till skillnad från igår. Detta lämnar America Chavez och SHIELD Security i låg röd hälsa och en försvarsdämpning på alla utom en av de 6 som finns kvar på skärmen, så jag kommer att gå emot min typiska strategi och använda Captain Marvel ultimata precis innan slaget slutar. Detta dödar AC och SS och resulterar i att mitt team kommer att utplånas kort efter utan ytterligare sväng. Allt detta känns som en framgångsrik körning.

05.20.20 - Denna dag började på 40.8m av 48.4m hälsa för fienden och kom efter ytterligare en glömd slagdag. Naturligtvis om jag kände att det här var mer värt min tid skulle jag förmodligen inte glömma ... Men jag tappar ...

Från och med 38 fiender kvar har jag en av de två Spider-Man-karaktärerna i rött och vill avsluta honom. Efter en dålig start startade jag om och försökte en ny start och kunde arbeta runt Drax auto-taunt och döda honom innan de krossade mina karaktärer.

05.21.20 - Nu kvarstår 37 fiender av 42 totalt och 7 på skärmen. Drax och auto-taunt dödar mig, så jag kommer att ta några dagar och bara slå honom, och eftersom det börjar idag är det lätt uppenbart hur irriterande detta uppdrag är. Mina karaktärer får i bästa fall en eller två skott och dagens körning är över innan det började. Jag har 39.4m hälsa återstående att ta bort och fartet för en skadad sköldpadda.

05.25.20 - När du kombinerar ett bräde som är så svårt att det inte ens är roligt att slåss och ett upptaget schema runt en helghelg är receptet brist på strider. Tydligen är det fallet här eftersom jag misslyckades med att attackera DD3 i tre raka dagar.

Dagens attack var inte annorlunda och lika dum. Jag började med 37 fiender kvar och 39.4 m hälsa kvar på dessa fiender och slutade med 38.1 m hälsa på samma 37 fiender. Jag kunde få Psylocke och Spider-Man (Miles) till röd hälsa för morgondagens strid.

05.26.20 - Med det ovanstående på plats börjar jag med Drax och förhanden igen och efter ett par attacker är min Phoenix och Dark Phoenix döda i tre träffar. Låt oss vara verkliga, det är dumt. Spider-Man (Miles) kan inte överleva Phoenix kalla, men mina ansträngningar för att försöka få en buckla efter det misslyckas och jag är död med 3 fiender kvar. Ärligt talat är det inte ens värt att försöka längre med den här uppställningen ...

05.27.20 - Tillbaka för mitt dagliga slag, jag har 37.8 miljoner av 48.4m hälsa kvar på mina fiender efter 8 attacker för ett ynkligt medelvärde på 1.325m skada per dag ... Detta är brutalt ...

Mitt 486k kraftlag går in i striden med 6 fiender på skärmen och 36 kvar. CM tar bort svansen från Drax och BP träffar den nästan döda Psylocke, men kan inte avsluta henne med att skapa mig för problem. Phoenix lägger stealth till sin besättning bara för att ta en tre träffar och vara en attack från döden, men lite bra RNG idag ger henne en chans att tappa hälsan för de nu 10 fienderna på skärmen när Psylocke dog när Phoenix kallade henne mörkare själv. Efter att Phoenix är dödad är Punisher avslutad med Drax och CM: s grundläggande räcker för att döda BP som ger mig 3 död redan idag, en av mina bästa dagar hittills på Mission # 3 of Dread The Darkness. Återigen kan BP inte avsluta när han träffar Gamora och hon dödar i sin tur Ultron två gånger och mitt team avviker därifrån. Tre fiender och 3m skador för dagen, inklusive borttagandet av Drax och förspänningen, gör att jag känner mig lite mer optimistisk.

05.28.20 - Efter en fantastisk dag igår (relativt sett) hoppas jag kunna bygga vidare på den framgången. Jag tror att jag fick en stor paus på att Phoenix inte dör för snabbt, men vi får se hur den här dagen går ...

CM startar det bra genom att eliminera Gamora, och BP landar långsamt på Spider-Man medan Ultimus också får en hit, men fienderna dödar snabbt BP och Captain Marvel gör att Phoenix kallar Dark Phoenix. Men hennes hälsa på fienden är den sista av mina attacker och jag är klar för idag. 32.8m hälsa förblir vilket innebär att jag slog cirka 2 meter efter gårdagens 3m tal.

05.29.20 - 10 attacker i och jag är 33% av det gjort ...

En förändring är att jag uppgraderade två förmågor, en på CM och en på Punisher, för att öka mitt lags kraft till 494k.

Jag börjar med 6 fiender, en fru Marvel i gul hälsa och resten i grönt. Min första hit för dagen är på America Chavez när CM träffar henne och BP är uppladdad och hans ultimata spel. Detta sätter AC och Deadpool i gul hälsa och utlöser ansträngningar från både Ms Marvels på skärmen och SHIELD Security. Phoenix blir träffad och kallar Dark Phoenix, mitt enda verkliga brott, och tappar sedan fienderna och plötsligt är MM som började i gul hälsa lågröd. Punisher avslutar henne och jag tar några träffar som lämnar mig med bara CM och BP kvar, och båda träffar AC lämnar henne knappt hänger på. Men levande är för mycket eftersom hon hjälper sina lagkamrater att avgöra vad som var kvar av mitt team och jag är klar för en annan dag.

05.31.20 - Jag börjar den här dagen med 31.2m hälsa kvar på fienderna när mitt 494k-team går in i striden mot 30 fiender, 5 på skärmen, två i röd hälsa och en i gult. Träffar till den röda hälsan Deadpool och America Chavez försvagar dem, men Phoenix måste kalla Dark Phoenix för att döda dem. Fyra förstärkningar anländer och hennes hälsa zap dödar SHIELD Security lämnar mig med 27 fiender och 6 på skärmen, inklusive en annan Drax. Med tanke på min ogillar för honom i detta spelläge kommer han att fortsätta att vara ett stort fokus för mina attacker, men Spider-Man (Miles) hade försvar och röd hälsa så jag avslutade honom. Tyvärr var det allt för idag eftersom fienderna överväldigade mitt team och jag är klar för dagen. Medan båda fortfarande är flera dagar borta, har jag en Gear 13 + 5 Namor och Minn-erva tappar upp och hoppas att bli med i listan för Gear 14-tecken snart ...

06.01.20 - 28.6m hälsa är spridd över 26 fiender, varav 9 visas på skärmen när jag börjar idag. Drax börjar med hans spök som kommer att plåga mig i några dagar jag förväntar mig, och nu när jag ser en andra Drax har gått med honom är min oro för att detta kommer att fortsätta att röra sig i en snigel takt bekräftas. Jag fördelar den starkare Draxen för att arbeta med den svagare, och lägger till en svag hit från BP innan Phoenix lägger till stealth i laget och sedan slår, men hon lever för att hälsa tappa motståndarna. Punisher, BP och CM har alla landgrunder på Drax för att få hans hälsa i det gula innan jag dör av när jag lämnar fienderna med 25.2m hälsa kvar.

06.02.20 - Efter att 1.4 m hälsa togs bort igår, återstår 25.2m hälsa över 26 fiender. Jag kommer att behålla mitt fokus på de två Drax-karaktärerna, främst den till vänster, för att förhoppningsvis öppna dörren för mer framgång nästa vecka. Jag landar två träffar (CM och BP) och sedan ger Phoenix hälsa till alla och stämmer, men överlever att tappa gruppen och slår av den svagare Drax. Punisher och CM får en attack, den senare dödar Ms Marvel, och sedan utplånas mitt team. 21.8m hälsa återstår vilket på något sätt betyder att jag slog av 3.4 m idag vilket är galen, men jag kommer inte att argumentera.

06.03.20 - Som en boxningsdockare som har tagit några för många slag mot huvudet kommer jag att återkomma för mer ...

Med början på 21.8 m hälsa och 24 av 42 fiender kvar, börjar jag arbeta med återstående Drax och har en CM-ultimat för att starta striden som sedan följs upp av en BP-ultimat och Phoenix's stealth-drag. Hon kallar, som dödar Gamora, tar sedan två träffar och överlever vilket kommer att innebära att idag kommer att vara en av mina bättre dagar skadligt. Hennes hälsa zap dödar Drax och lämnar 3 av de 5 på skärmen i röd hälsa. Punisher tar ut SHIELD Security, men förstärkningar kommer eftersom jag nu har 8 fiender på skärmen. BP och Ultimus tar ut Spidey-Miles, och en ny Drax anländer till den senaste förstärkningsrundan. Nu är 10 fiender på skärmen och 19 kvar, och efter en Punisher-attack på Drax slutar striden med att mina karaktärer krossas.

06.04.20 - Efter 2.6 miljoner skador igår och borttagandet av fem fiender kommer idag att bli svårt eftersom jag planerar att fokusera på Drax ännu en gång. Men striden börjar med endast 5 på skärmen och America Chavez har röd hälsa, så hon kommer att få de första attackerna. Jag kan ta ut henne, men efter att ha skrivit ut detta ser jag ner för att se Phoenix / Dark Phoenix är båda döda. Punisher sprutar fienderna med en AoE men dödas av räknaren från Psylocke och nu förstärker förstärkningarna att placera 6 på skärmen i slutet av min strid. CM och BP får grunderna i Drax och sedan utplånas jag och lämnar 9 miljoner hälsa att gå.

06.05.20 - Jag lade Namor (6 stjärnor, 6 röda stjärnor) till min Gear 14-spellista igår kväll och kämpade med honom och SHIELD Trooper och slog av runt 400k, men när jag började med dem idag såg jag inte samma framgång som SHIELD Trooper är för långsam för att få en tur och Namor sitter fast och gör allt arbete. Efter dessa två träffar börjar jag den här striden med mina 494k fem-några med 17.5m hälsa. 18 av 42 fiender återstår och jag börjar mitt arbete med Drax. Phoenix gör sin sak och tack vare Ultron-minionerna kan hon ta sin tur som Dark Phoenix. Jag lägger till fler träffar på Drax och dödar faktiskt en fiende, jag är inte säker vem tack vare Dark Phoenix attacker. Jag landar flera träffar och har Drax på gul hälsa, vilket slutar striden med 14.8m hälsa kvar på 17 fiender.

06.06.20 - Jag börjar huvudkampen med 14.8m hälsa på de 17 fienderna efter att Namor landade en bas på Drax och dödades i min extra strid. Jag diskuterar att lägga honom till min huvuduppställning för att få en extra attack varje dag eftersom Punishers hastighet är ett problem de flesta dagar. Mitt 494k-team kommer att fortsätta att fokusera på Drax, och en CM-ultimat och BP-grundstart saker innan Phoenix stealths laget sedan tar tillräckligt många hits för att vara döda helt. Ultron, CM och Punisher lägger till grundattacker och det är allt för idag, även om Phoenix verkligen tappade lite hälsa trots den annars dåliga prestanda. 14.0m hälsa återstår att börja med i morgon.

06.07.20 - Jag kommer att försöka blanda det lite och lägga Namor till startuppställningen i stället för Punisher, baserat på deras hastighet. Börjar med 14.0m hälsa kvar, nu har jag BP, Phoenix, CM, Ultron och Namor i start 5 och checka in på 490k effekt.

17 av 42 fiender kvar med 8 på skärmen. Drax och en Spider-Man är röd hälsa, en annan Spidey och 2 Deadpools är gula med de andra tre i grönt. En trevlig start när CM och BP träffade Drax med att BP dödade honom och sedan slår på Spidey innan Phoenix placerar stealth på sina allierade och nu får Namor en tur, mycket snabbare än Punisher ... Namore dödar Spidey och sedan tar Phoenix flera träffar för att orsaka kallelse och sedan hennes död. Tyvärr är det bara Ultron-basattacken som jag kan få innan de bara klipper över mitt lag och slutar min dag med 13.4m hälsa kvar innan Punisher och SHILED Trooper slåss och en räknare från ST är all skada landad.

06.08.20 - Efter att ha försökt hela dagen att få två gula Naniter för Minn-erva har jag gett upp och kommer att slåss med samma fem som i går. Medan jag hoppas att lägga till Minn-erva till mina start fem imorgon, håller jag mig med gårdagens team inklusive Namor för idag.

15 fiender återstår av de 42 som började, och 10 är på skärmen. Två Deadpools är i röd hälsa och en Spider-Man och America Chavez är gul med resten grönt. Jag slog Deadpool och därefter attackerar och dödar fienderna Phoenix och hennes kallade Dark Phoenix, men hon lyckas försvaga på DP nog för att Namor ska döda honom. Nu har 14 fiender kvar, en Ultron basic räcker inte för att döda den andra DP och jag kan inte ens få en ny attack för att avsluta honom. Jag avslutar med den 12.1 miljoner hälsan kvar på de onda killarna eftersom jag hoppas få Minn-erva att gå med på kul imorgon.

06.09.20 - När Minn-erva nu har lagts till i mitt lag i sin 6-stjärniga, 5 röda stjärna, 94,566 3 kraftform, är jag ivrigt att se om jag kan förbättra mina dagliga siffror lite. Den extra fördelen med detta är djupet eftersom jag nu kommer att ha ett andra lag på XNUMX som slår samma slag dagligen, och även om jag inte gör dem så mycket som helst, är framsteg framsteg ...

Jag tänker testa följande för mina första fem: Phoenix, Captain Marvel, Minn-erva, Ultron och Namor. Jag tycker att Black Panther verkligen är ineffektivt för något icke-Wakandan-lag, så jag slog honom ner till B-laget för nu. Detta team checkar in på 480k effekt med tanke på de två 6-stjärniga karaktärerna (Namor & Minn-erva).

14 fiender kvar med 9 på skärmen. Deadpool är röd hälsa och en hit eller två bort från döden, och CM bevisar detta korrekt genom att avsluta honom med hennes basic. Phoenix går grundläggande, tar träffar och gör sin kallelse och får sedan tappa fienderna för en stor hit så att en försvagad America Chavez kan tappas bort av Ultron innan jag demonteras. Phoenix visade sig vara en hjälte idag eftersom jag är nere på 12 kvarvarande fiender och 9.6 miljoner hälsa att gå.

06.11.20 - En hektisk dag och några resor höll mig borta igår, men jag är tillbaka i dag för att fortsätta klippa detta isberg. 12 av 42 fiender kvar med 8 på skärmen och både Gamora och Spider-Man i gul hälsa. Gamora är mitt mål eftersom han brott på denna tävlingsnivå är sjuk. Mellan en CM-bas, Minn-erva läker och Phoenix kallar jag henne till låg röd hälsa, men jag kan inte ta en ny tur innan hon utplånas och därmed lämna 7.5 m hälsa för att avsluta denna kamp.

06.12.20 - Jag börjar med Punisher, BP och ST och jag kan ta ut Gamora, men det är allt. Det här betyder att jag kommer att börja på 11 av 42 fiender som är kvar för min huvudattack. Mitt 480k-team går i strid med ett inledande fokus på Spider-Man med CM: s ultimata, och efter det är Phoenix och hennes förmågor allt som gör någonting. Slutresultatet är ytterligare 1.1 m bort med 6.4 m kvar på 10 fiender.

06.14.20 - Efter en hektisk lördag med familjeaktiviteter, är jag tillbaka inför de tio sista fienderna och både Black Panther och Deadpool är i läshälsa och gör dem till mina första mål. Jag försvagar båda och sedan dör båda när Phoenix gör sin kallelse. Förstärkningar kommer och jag kan landa två attacker på en av Ms Marvels för att få fiendens räkning till 10, som alla är på skärmen. Fienderna sliter genom mitt team och Minn-erva kan återuppliva CM, men det spelar ingen roll eftersom de dödar mig utan en enda attack.

Mitt andra angrepp på dagen är trekanten av Punisher, SHIELD Trooper och BP. Jag landar en BP-attack och en ST-räknare eftersom jag börjar i morgon med 7 fiender och 3.7 miljoner hälsa att gå.

06.15.20 - Jag försöker några olika kombinationer för att starta den här striden, som jag föreslår att du gör också, och en sak som jag har funnit är att trots min önskan att inte slösa bort attacker på de två Ms Marvels i röd hälsa i hopp att Phoenix kan tappa bort dem, är det bäst att eliminera dem innan de har en chans att läka eller attackera. Således börjar jag med Phoenix, Captain Marvel, Minn-erva, Ultron och Black Panther, och efter en CM-bas dödar en MM fokuserar jag på den andra som dör när Phoenix kallar sin mörkare sida. Hennes zap försvagar SHIELD Security och lämnar bara fyra fiender att slå, men jag är nere på tre själv och ser inte hur detta kan slutföras idag. Jag landar tre träffar på Gamora b / c hon har försvar ner, men fienderna utplånar mitt team. 4 m hälsa återstår över fyra fiender när jag går in i en 2.772v4-kamp för att installera morgondagens strider.

Trots att jag är frestad att använda kristaller för att göra detta till en 5v4, motstår jag lusten och tar in Namor, Punisher och SHIELD Trooper i hopp om att försvaga fienderna, även om det bara är lite. Gamora one-shots Punisher och detta kommer helt klart inte att bli en bra upplevelse, och allt jag får är en grundläggande från Namor och en ST-attack innan jag är klar. Imorgon börjar med att jag står inför fyra fiender med totalt 4m hälsa.

06.16.20 - Jag hoppas att idag kommer att bli den dagen jag äntligen slutför denna outhärdliga utmaning. Ärligt talat, om inte för sajten, tvivlar jag på att jag till och med skulle bry sig om att attackera eller så skulle jag åtminstone sätta den på auto när striden är denna ensidiga. Jag kan inte föreställa mig hur lång tid det skulle ta utan Phoenix ...

Jag börjar med mina starkaste fem, som inkluderar BP över Namor. Jag landar grunderna på Gamora innan Phoenix tar hennes träffar och ändrar det, och hennes speciella dödar Gamora och lämnar BP och Spidey i röd hälsa med Ms. Marvel cirka 50%. En sällsynt strid där jag får en ultimat attack från både en laddad Black Panther och från Dark Phoenix och jag är nere till bara MM kvar. Flera träffar senare och BP får det slutgiltiga slaget för segern.

Belöningen för uppdrag nr 3 av Dread The Darkness är 250 k guld- och 8 k guldklotfragment.

Dread The Darkness Live Blog Battles:

Var den första att kommentera på "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 3"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.