MSF: Team Refactors i början av 2020

Black Order 2020 - MSF

Under första halvåret 2020 har det gjorts flera karaktärtillägg som kräver refactoring legacy-team. Nyare spelare kanske inte har problem med detta, men längre spelande spelare måste flytta runt karaktärer.

En del av utmaningarna med att vara en långsiktig spelare eller en återvändande spelare är att förstå hur metateams utvecklas och när man ska investera i nya karaktärer.

Cyclops

Cyclops introducerades i februari 2020 som ett tillägg till X-Men-teamet. Det fanns redan 5 X-Men, så en befintlig X-Men-karaktär måste förskjutas. Detta demotiverade många spelare från att göra förändringen, särskilt sedan i juni 2020, Cyclops är fortfarande inte gård, vilket lämnar många människor med en 3 eller 4 gul stjärna Cyclops.

X-Men 2020 - MSF

Även utan att ha höga gula stjärnor (och med implikation höga röda stjärnor) är det fortfarande värt att refactoring teamet eftersom Cyclops lägger till ytterligare nytta på grund av hans ökade offensiva produktion. Generellt sett har du råd att ge bort cirka 25% effekt i växeln från Psylocke till Cyclops, så en 60k Psylocke kan ersättas med en 45k Cyclops och det är fortfarande en nettofördel typiskt.

Den främsta fördelen med att byta är att det finns fler mål för Cyclops X-Men än de ursprungliga X-Men. Speciellt kan Cyclops X-Men ta på sig asgardierna mycket mer pålitligt än de ursprungliga X-Men.

Blob och padda

Blob och Toad introducerades i februari 2020 med brödraskapet. De introducerades för att rekonstituera brödraskapgruppen som hade fragmenterats av introduktionen av Marauders som hade tagit Mystique och Sabretooth i november 2019 med Mr. Sinister och Stryfe.

Redan innan Marauders kom, delade folk upp Brödraskapet i hybridteam genom att lägga till Venom och / eller Carnage för att dra nytta av alla falsar som flyger från Magneto och Pyro och med Symbiote Spider-Man var Symbiotehooden riktigt kraftfull. Så när Blob och Toad kom, fanns det inte ett omedelbart behov av att spendera redskap och guld för att få dem upp för att matcha Brödraskapet, särskilt eftersom de båda släpptes i blitz och begränsade de gula stjärnorna på karaktärerna.

Brotherhood 2020 - MSF

Det är möjligt att ha relativt låga gula stjärnor på Blob och Toad och fortfarande ha dem effektiva som räknare för Coulson. Om de är 30% under resten av teamet med makten kan de fortfarande fungera effektivt och ge dig en bättre räknare till Coulson - som frigör X-Men att träffa andra mål.

Brotherhood2.0 kan också fungera som en punchdown mot Task Master plus Mercenaries, vilket bidrar till teamets nytta.

Järnhjärta

Ironheart kom sent till spelet i juni 2020 efter att ha varit synlig i spelet i flera månader. Hon är den femte Power Armor-karaktären. Det fanns en liten omarbetning av hastigheterna för Power Armor i mars 2020 som minskade effektiviteten hos det ursprungliga Power Armor-teamet som bestod av Vision.

Även med den minskade effekten av Vision var Power Armor 1.0 fortfarande bra och människor har varit långsamma att jämna upp Ironheart eftersom hon har låga gula stjärnor. Ändå, även med 50% lägre effekt än Vision, kommer Ironheart att öka teamets effektivitet.

Power Armor 2020 - MSF

Detta har den extra fördelen med att frigöra Vision som nu kan återanvändas till Technerva med Black Ords kommande. Ett annat alternativ för Vision om Black Order inte är redo är att skapa ett full tech-team med Ultron, Crossbones, Ant-Man, Wasp.

Svart ordning

Black Order var ett team som introducerades i april och maj 2020 efter att ha antydts kort efter lanseringen i maj 2018 då Thanos fick en Black Order-tagg till. Detta är den nya överdrivna offensiva metateamen i spelet för sommaren 2020 och alla borde jämna ut dem när de låser upp Ebony Maw (en 5-stjärnig legendarisk upplåsning som kräver asgardier).

De flesta hade sina Thanos i ett BKT / Minnardians-team - ett ganska effektivt team sedan mitten av 2018, men det var ingen fråga om vad de skulle göra, vilket är att Thanos ska släppas omedelbart. Frågan blir vad man ska göra med resterna av Minnardianerna.

Svaret är Technerva, en mindre vanlig variant som involverar Minn-Erva och Groot, Rocket Raccoon, Star Lord och centrerar kring Vision. Den främsta fördelen med Technerva är att tekniska karaktärer spawn med 2 varv försvar upp - vilket var det primära syftet Vision tjänade på Power Armor. Detta ger Rocket Racoon, Star Lord och Minn-Erva mer underhållande när de utsätts för brott.

Med Iron Heart som ersätter Vision i Power Armor 2.0, behöver Vision ett hem och Technerva är utan tvekan det bästa stället.

Black Order 2020 - MSF

Andra val kan vara att ha ett fullständigt Guardians of Galaxy-teamet med Drax och Mantis och att Minn-Erva ska gå med i Kree-allierade. Vision kan gå med i Avengers. Det är fortfarande vettigt att ha Vision tillsammans med Scarlet Witch eftersom hennes plats på Supernatural är väsentlig. Technerva erbjuder det bästa laget för de frigjorda karaktärerna med alla lilla röda stjärnor med troligtvis lite extra investering.

Datum: 2020 / 06 / 24
Skrivet av: Avenue Assassin
Recenserad av: Captain Bandeet, koopandres

Var den första att kommentera om "MSF: Team Refactors i början av 2020"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.