SWGoH Relic Review: Lando Calrissian

Lando Calrissian SWGoH

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår karaktär Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relic Amplifiers, en viktig del av slutspelet, har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut mesta möjliga av Star Wars Galaxy of Heroes.

I det senaste tillskottet till Relic Review-serien, den här artikeln kommer att titta på Lando Calrissian och hans relik, DH-17 Blaster Pistol. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på relikens nivå 0 med relikens nivå 7 och moderna tas inte med i.

Till att börja med vinner Lando Calrissian ett under genomsnitt Hälsa ökning med 17,910 XNUMX. Han får också starka ökningar till båda Rustning och Resistens12.2% respektive 7.3%.

Lando Calrissian får en stor ökning av fysisk skada på 2,884 33.92, vilket är viktigt för hans kit. Dessutom ser han en stor XNUMX% Fysisk kritisk chans boost, vilket ger hans totala värde till 83.62% när max ut. När du fakturerar de ytterligare 15% Kritisk chans ökning för hans unika, Landos fysiska kritiska chans är nästan 100% (98.62%) före mods. Slutligen får han 13.5% Kritisk skada stöta.

Lando Calrissian har mycket bra Relic-stat-ökar som kompletterar hans roll som Attacker-brunn. Tyvärr har han ett mycket föråldrat kit som begränsar hans livskraft i spelet trots hans dubbla taggar av Rebel och Scoundrel. Detta får honom att vara i den nedre änden av Medium Prioritet tier. Om du tänker på det måste Lando göra det låsa upp Jedi Knight Luke Skywalker, flyttar han upp till den nedre änden av Hög prioritet tier.

Av Zalandas Gosular
Staff Writer, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Lando Calrissian"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.