MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 4

Dread The Darkness - Mission 4

Dark Dimension III: Dread The Darkness är det ultimata slutspelinnehållet i Marvel Strike Force, och jag börjar slåss mot det tredje uppdraget efter 11 dagar efter att ha attackerat det andra uppdraget. Medan jag tidigare medgav att detta lag (nedan) kanske inte är en idealisk lagsmakeup för detta spelläge, kommer jag att leva blogga mina dagliga försök när jag ser ut att besegra Mörk Dimension och tjäna en 5-Red Star Ultimus.

My Dread The Darkness kvalificerade karaktärer:

  • Phoenix - 109,809-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 7-stjärnor, 6-röda stjärnor
  • Svart panter - 104,770 75, nivå 14, redskap 7, förmåganivåer 6-7-5-7 - 6 stjärnor, XNUMX röda stjärnor
  • punisher - 107,468-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 7-stjärnor, 6-röda stjärnor
  • Kapten Marvel - 104,741-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 7-stjärnor, 5-röda stjärnor
  • Namor - 103,418-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 6-stjärnor, 6-röda stjärnor
  • Minn-Erva - 94,566-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 6-stjärnor, 5-röda stjärnor
  • SHIELD Trooper - 77,694 effekt, nivå 75, redskap 14, förmåganivåer 7-6-5 - 7 stjärnor, 4 röda stjärnor
  • Ultron - 68,148-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 7-stjärnor, 0-röda stjärnor

Dread The Darkness - Mission 4

Namor, 62,962,628 fiendens hälsa

06.16.20 - Efter över en månad med strider på Mission # 3 som hade 48m hälsa, är den här ännu tuffare. En skillnad är att jag börjar den här striden med 8 karaktärer som kan slåss dagligen och kan blanda och matcha dessa karaktärer. Det verkar som om det kommer att ta någon tid innan jag kan lägga till i den här listan.

Mitt lag på fem i den första striden kommer att se lite annorlunda ut efter att Phoenix kallade upp Dark Phoenix i Mission # 3, så utan Phoenix som ett alternativ kommer Namor att gå in för att ersätta henne för idag. Således mina första fem är Namor, Captain Marvel, Minn-erva, Black Panther och Ultron som kommer in på 475k effekt.

10 fiender startar striden mot mig och allt jag kan säga är wow. Jag får inte ens en enda attack när de torkar ut mig efter några träffar. Utan Phoenix gör jag bokstavligen inte ens någon skada alls ... Så mycket för att få en attack idag för att hjälpa till att spånas bort på isberg ...

06.17.20 - Dag 2 (kinda) pågår. Dag 1 var ett slöseri, trots att 7 av 8 tecken var tillgängliga, eftersom fiendens makt bara var motbjudande. Skillnaden idag är att jag har Phoenix att göra hennes nuke / zap-sak och låter mig chippa bort lite varje dag.

Jag använder Phoenix, Captain Marvel, Minn-erva, Namor och Ultron som kombinerar för 480k effekt. Slaget är verkligen inte värt att skriva om eftersom Phoenix är den enda medlemmen i mitt team som gör något av betydelse. CM och Namor får var och en en attack i och jag kan ta 3 m av deras hälsa, vilket är ett skämt IMO, men det är åtminstone framsteg.

06.19.20 - Efter min första två dagars upplevelse glömde jag bekvämt att slåss igår. Idag börjar jag och innan jag kan ta en tur är kapten Marvel död och Namor är knappt vid liv. Phoenix och Ultron får en attack var och alla andra skador kommer från Phoenix när jag hamnar med att fienden har 56.8m hälsa när jag är klar.

06.20.20 - Tillbaka för min dagliga straffdos, jag tror inte att jag kommer att använda mitt andra lag (för närvarande på 3) alls förrän helaren (Shuri) är av styrelsen, och det kan vara ett tag ...

Jag börjar med BP i stället för Namor för nu så att jag har 482k effekt. Shuri är återigen mitt mål och hon läker omedelbart, men sedan dödar de Phoenix och får henne att kalla Dark Phoenix och tappa dem, så det går bra på grund av det bara. Jag landar en CM-ultimat med alla fiender som har Defense Down, men efter det får jag inte en ny attack. Medan jag lämnade flera fiender i gul och röd hälsa har jag fortfarande noll dödar. I morgon möter jag fienderna med 53.7 miljoner hälsa.

06.21.20 - Idag har jag lite hopp, eftersom jag vet att jag går in i striden med fienderna med lite hälsa. Shuri lägger Defense Up för skurkarna, men när de börjar rikta Phoenix, förmågorna utlöser det brott jag behöver. SHIELD Security och Mordo avlivas, men det är allt jag kan ta ut innan de slutar mig. Imorgon börjar med att fienderna har 51m hälsa.

06.22.20 - Den märkliga skillnaden med min lista idag är de 100 skärmen från Namor jag fick i en Mega Orb som fick honom till 7-stjärnor, och som ett resultat 7 röda stjärnor. Detta bringar Namor till 122,242 19 - en ökning med XNUMX XNUMX ensam.

Som ett resultat av ovanstående är Namor den femte medlemmen i mina startfem som nu är 5k totalt. Åtta fiender hälsar mig oförskämd, allt börjar med röd hälsa, men Shuri läker, ett par träffar på Phoenix som gör sin sak, tappar dem alla tillbaka till rött och Ultron får den enda ensamma attacken när han använder sin bas på Shuri. Detta dumt försök till ett attacknät gör ingen skada eftersom fienderna har mer hälsa (499 m) nu än när jag började (51.4 m).

06.23.20 - Efter gårdagens röra som såg mig ta ett steg bakåt, är jag tillbaka för en annan rumpa-spark. 8 fiender är på skärmen, alla i röd hälsa men en, en leiesoldat för leiesoldater, i gul hälsa. Jag tar några bilder och Minn-ervas läka är upp, så jag dränerar hälsan från fienderna och dödar en. Phoenix tar några träffar och ytterligare 3 fiender är döda, eftersom det idag kommer att känns som den mest framsteg i Dark Dimension III någonsin, trots att det inte troligtvis är så statistiskt. Namor dödar fienden Namor sedan förstärkningar kommer och Phoenix omedelbart tappar dem. RNG är på min sida idag. Mer förstärkningar och jag har 10 på min skärm och 35 av 45 att gå. Jag börjar arbeta med taunters för att eliminera dem så snart som möjligt och en annan hit och de samlar på mig och dödar hela mitt team. I morgon börjar jag med 35 fiender kvar och 48.1m hälsa att gå.

06.24.20 - Innan jag ens tar en tur tappar jag Minn-erva och Captain Marvel. Oj. Phoenix kallar och jag börjar slaget offensivt med hennes hälsa zap, sedan tar jag flera träffar och jag är klar. Jag använder mitt team på 3 och får inte en enda offensiv tur. Det här är kul…

I morgon börjar jag med att mina fiender har 44.3 miljoner hälsa.

06.25.20 - Jag startar den här striden med Namor död redan. Jag tar en tur med Minn-erva, då alla dödas, Phoenix kallar och zaps och striden är över. Detta är ganska mycket den dagliga berättelsen för de närmaste dagarna och skapar en fruktansvärd live-bloggupplevelse.

06.26.20 - I dagens utgåva av Phoenix Zap Daily, Jag börjar med 35 av 45 fiender och 10 på skärmen. Stryfe går först och en-skjuter Minn-erva och processen med Phoenix Zap har börjat. Ultron är den enda andra medlemmen i mitt team som får en hit, och Phoenix kan ta ut Hawkeye och försvaga resten. Ytterligare 3+ miljoner skador är skratta, men det är vad det är.

06.27.20 - För lördagens utgåva av Phoenix Zap Daily, Jag börjar med 34 av 45 fiender (36.7 m hälsa) och 9 på skärmen. Fem av fienderna är i röd hälsa och de andra fyra i gult. Phoenix blir träffad, och sedan min CM hans Stryfe, då de orsakar den första Phoenix zap och 3 fiender är döda. Nu återstår 31 fiender och 3 med rött hälsa på skärmen, och än en gång måste jag slå den spökande Stryfe. CM och Namor får sina ultimat och jag dödar en av Stryfes på skärmen, sedan dödar de alla utom CM. Hon får en bas på den svagaste Namor och dödar honom innan de dödar henne. I morgon börjar jag med 29 fiender kvar och 35.4m hälsa att gå.

06.28.20 - Söndagens utgåva av Phoenix Zap Daily ser mig inför totalt 29 fiender, varav bara 7 är på skärmen. Fyra av sju, Killmonger, Namor, Stryfe och Kingpin, är röd hälsa och jag fokuserar på Killmonger men kan inte döda honom innan jag utplånas. Detta var en sorglig kamp eftersom endast 800 XNUMX skador registrerades.

06.29.20 - Hoppas på en förbättring jämfört med igår, måndagens utgåva av Phoenix Zap Daily ser mig inför 29 fiender som har totalt 34.6 miljoner hälsa. Att ta bort Killmonger är min prioritet och jag kan göra det från en grundläggande från CM och Phoenix. Spelet om att inte använda Phoenix-specialen lönar sig, för efter en barrage med träffar som dödar av Minn-erva och CM och kallar Dark Phoenix, dödar Phoenix-zapen de tre andra i röd hälsa - Namor, Stryfe och Kingpin - som tar mig till 25 av 45 kvar. En annan omgång från fienderna, inklusive nya förstärkningar, och Phoenix är igen med sin ultimata, som hon använder på de sex fienderna på skärmen. Hon landar sin stora hit, blir dödad och vi är klara för idag. Hälsa på 31.9 miljoner kvarstår i morgon över 25 fiender.

06.30.20 - Tisdagens utgåva av Phoenix Zap Daily ser mig upp mot 25 fiender med 31.9 miljoner hälsa Pyro och Merc Lieutenant har en gul hälsa, de andra fyra är gröna. Jag kan faktiskt döda ML tack vare Phoenix Zap och Pyro kort därefter, men förstärkningar kommer och dödar mig med 23 fiender att gå.

07.02.20 - Jag missade min attack igår, så jag är tillbaka till torsdagens utgåva av Phoenix Zap Daily när jag står inför de sista 23 fiender som återstår som har 28.5 miljoner hälsa. Sex fiender är på skärmen med Namor i röd hälsa och CM: s ultimata först, så jag fokuserar attacker på Namor. Phoenix blir träffad och måste göra sin kallelse, sedan dödar zap Namor. Jag tappar CM, men sedan återupplivar Minn-erva henne, och Phoenix kommer till sin ultimata som dödar en SHILED Security och Hawkeye, och när jag arbetar för att ta ut den andra SS kommer en stor våg av förstärkningar. Jag kan ta bort den andra SS innan jag dödas och lämnar 19 fiender att gå och 3.7 miljoner skador idag, en av mina bästa dagar någonsin.

07.03.20 - Fredagens Phoenix Zap Daily ser mig inför 7 fiender på skärmen av de 19 totalt kvarvarande fienderna. Stryfe och Magneto har gul hälsa medan resten är fulla. Eftersom Magneto är en enorm smärta i rumpan, riktar jag mig först mot honom. När den kallats tar Dark Phoenix Magneto till röd hälsa men blir bedövad, och jag får bara 2 attacker och tillkallandet tappar in för 400k skada. Jag lägger till en attack med min trekant av BP, ST och Punisher och får inte ens ta en tur. Imorgon börjar med 24.4m hälsa kvar.

07.04.20 - Den 4 juli upplagan av Phoenix Zap Daily ser mig inför samma sju fiender på skärmen som igår med Magneto i röd hälsa. Min enda stekförändring är att Minn-erva nu är 7 röda stjärnor efter Wakandan-evenemanget fick mig valutan för att uppgradera henne i går kväll.

Magneto tar ett par träffar, men Phoenix Zaps gör honom när han lämnar Stryfe i röd hälsa och de andra 6 på skärmen runt 50-60% hälsa. Nu när 18 fiender går, slog jag Stryfe med bokstavligen allt jag har, inklusive Phoenix och ME-ultimat, varav den senare dödar honom. Nu finns 5 fiender kvar på skärmen och 17 totalt sett, så jag fokuserar på Mordo och får honom till röd hälsa innan jag dör.

07.06.20 - Efter att ha glömt att attackera igår går jag in i denna strid med 17 fiender kvar och 19.1m hälsa för att gå som mitt vanliga team av Phoenix, Minn-erva, Captain Marvel, Ultron och Namor har 506k makt. Fem fiender är på skärmen med Mordo, Stryfe och Hawkeye alla röda hälsa, Kingpin och Killmonger är gula. Jag träffade Mordo flera gånger och när han dör kommer förstärkningar - en SHIELD Security, Stryfe, Pyro och Namor. Jag kan få den ursprungliga Stryfe till minimal hälsa innan en Namor AoE dödar nästan alla i mitt team och de avslutar mig därifrån med lätthet.

07.07.20 - Tillbaka till den senaste versionen av Phoenix Zap Daily och jag har 15 fiender kvar med totalt 16.3 miljoner hälsor kvar och 5 på skärmen. Stryfe är redo att dö och Killmonger och Kingpin är också röd hälsa när Namor och Pyro går med dem. Jag kan ta ut både Stryfe och Killmonger snabbt och fyra förstärkningar kommer. Efter att ha förlorat Namor och CM, återupplivar ME CM och jag får fler träffar på Kingpin. Phoenix dödas och kallar Dark Phoenix som tappar Kingpin döda, och då kommer de onda upp på mig och dödar mitt team med 12 fiender kvar.

07.08.20 - Innan jag ens får en attack i Phoenix tar en hit, men jag kan få ett par attacker innan Phoenix Zaps helgen fienden. Ultron och Namor hjälper till att ta ut Pyro, men det är slutet på dagens framgång eftersom fienderna överväldigar mig efteråt och lämnar 11 fiender att slå för att slutföra detta uppdrag.

07.09.20 - Jag börjar med 11 fiender och 11.176m hälsa att gå. 8 av de sista 11 fienderna är på skärmen med SHIELD Security i rött och Namor, Magneto, Stryfe och nådlös löjtnant i gult, Pyro, Killmonger och Kingpin i grön hälsa. Phoenix Zap dödar SS och Ultron ultimata tar ut ML, sedan tar Namor ut sin Namor-motståndare innan jag utplånas. Jag börjar i morgon med åtta fiender kvar och 8 m hälsa för att gå när jag är nära mållinjen på uppdrag nr 7.7.

07.10.20 - Den Phoenix Zap Daily börjar med mitt 506k-team inför 8 av de 45 fiender som återstår. Alla åtta är på skärmen och innan jag ens tar en sväng är CM död och Stryfe spottar av barriär. En Ultron basic förkroppsätter inte spaken, då en Namor AoE av skurkarna dödar alla utom Phoenixe och Minn-erva. Phoenix zap försvagar dem alla, men jag är fortfarande fast och slår Stryfe med barriär. Lyckligtvis har jag Phoenix, som tappar i sin tur sedan sätter upp Minn-erva för att läka genom att tappa hälsa från fienderna. Även om detta är allt jag kan åstadkomma i den här striden, har jag bara 8 fiender och 6 miljoner hälsor kvar tills denna strid är över.

Jag gick vidare och försökte en strid med BP, ST och Punisher, som stämmer upp 289k makten. BP träffar Killmonger och sedan använder Namor sitt speciella och en-skott mitt parti när jag slår av cirka 40k hälsa.

07.14.20 - Efter ett par lediga dagar tack vare ett upptaget schema och helt enkelt glömma, är jag tillbaka för att avsluta denna styrelse. Står inför 6 fiender - Pyro, Hawkeye, Stryfe, Namor, Kingpin och Killmonger - mitt mål är att ta bort de två med röd hälsa - Pyro och Killmonger. Jag kan döda Wakandan-killen med normala attacker innan Phoenix Zap tar ut Pyro och lämnar bara fyra fiender kvar, Kingpin i rött och de andra alla i gul hälsa. Efter att ha tagit ut Kingpin, hjälper en kapten Marvel Ultimate mig att komma ner till en 4 v 5 med bara Namor och Stryfe levande mot mig. Den stora Phoenix Zap - den ultimata attacken - hjälper mig att dra fördel av siffrorna och få vinsten i slutändan.

Dread The Darkness Live Blog Battles:

Var den första att kommentera på "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 4"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.