SWGoH: Unlocking Supreme Leader Kylo Ren - Live Blog & Walkthrough

SWGoH - Supreme Leader Kylo-evenemang

Vårt Galactic Legend-händelser i SWGoH har byggts upp i månader och slutligen den 25 mars fick spelarna 2020 börja arbeta för att öppna de nya Galactic Legend-versionerna av Rey och Supreme Leader Kylo Ren. Mindre än en vecka efter lanseringen av detta nya innehåll av Capital Games, nytt innehåll som endast gäller mindre än 1% av spelarbasen efter nästan ett år av knappt något annat i spelet, började jag min resa för att låsa upp Galactic Legend Rey den 31 mars 2020 och slutade sin Ultimate-förmåga, knappt en månad senare. Idag, 23 juni 2020, börjar jag en liknande resa för att låsa upp högsta ledaren Kylo Ren.

Nedan kommer jag att leva blogga om min erfarenhet av Galactic Legend-evenemanget som mina First Order-karaktärer, och även om jag inte har undvikit videor och åsikter från andra om detta Galactic Legend-evenemang som jag gjorde med Rey, hoppas jag att jag kan lägga till Galactic Legend Kylo till vaktlistan så effektivt som möjligt.

Nedan följer min genomgång / liveblogg om resan för att låsa upp Supreme Leader Kylo Ren. Jag hoppas att du gillar och kan lära av detta. Jag har också lagt till länkar till några av mina favorit (tidigare) GameChangers och deras videor nedan.

Tecken I första beställningstecken som används:

 • Kylo Ren (Unmasked) - Relic 7 - 260 hastighet, 148k hälsa / skydd, 5,581 55.55 skador, 192% CC, 6% CD - alla XNUMX-punkts lägen, alla förmågor maxade
 • Kylo Ren - Relik 7 - 260 hastighet, 117k hälsa / skydd, 8,805 skador - alla 6-punktslägen, alla förmågor maxade
 • General Hux - Relik 5 - 310 hastighet, 125k hälsa / skydd, 4,671 skador - alla 6-punktslägen, alla förmågor maxade
 • Första beställning Stormtrooper - Relik 5 - 228 hastighet, 143k hälsa / skydd, 62.55% hållfasthet, 74.4% rustning - alla 6-punkts lägen, alla förmågor maxade
 • Första Order Executioner - Relic 5 - 250 hastighet, 109k hälsa / skydd, 6,646 79.55 skador, 222% CC, 6% CD - alla XNUMX-punkts lägen, alla förmågor maxade

SWGoH - Galactic Legend valuta06.23.20 @ 5:30 ET - Jag börjar med 96 Dark Side Currency och behöver 15 för att starta den första striden. Denna Dark Side-valuta kan erhållas genom att slå varje Dark Side-strid, 1 stycken åt gången. Naturligtvis när du slåss eller simma en Dark Side-bräda, är det allt upp till RNG på hur många bitar du får som visas i min grafik till höger.

Arvtagare till den mörka sidan - Nivå I

Tier I kan utkämpas åtta gånger med belöningar av 8 skär av den högsta ledaren Kylo Ren varje gång, varför 10 skär kan erhållas från denna första Tier.

Försök nr 1 - Mot RJT, BB-8, C-3PO, RH Finn och RH Poe får jag gå först och kalla alla allierade att attackera RH Finn. Jag gör misstaget av att inte ha FOST hån som gör att fienderna kan attackera min KRU och döda honom mycket tidigt i striden. RH Poe one-shots en nästan full hälsa och skydd Kylo Ren och jag börjar ompröva allt, mods och allt. Ärligt talat kände jag en till mer förberedd start av denna Galactic Legend-händelse än Rey-händelsen, men nu har jag 3 v 5 och minskar chanserna för en seger. FOE dödar äntligen RH Finn, men FOE tar för många träffar och avlivas. Min strid är skruvad och jag är ute av 15 Dark Side Currency som ett resultat.

Tecken I första beställningstecken som används (reviderade):

 • Kylo Ren (Unmasked) - Relic 7 - 264 hastighet, 147k hälsa / skydd, 5,536 56.75 skador, 192% CC, 6% CD - alla XNUMX-punkts lägen, alla förmågor maxade
 • Kylo Ren - Relik 7 - 255 hastighet, 129k hälsa / skydd, 8,371 5 skador - 6 1-punkts läge och 5 XNUMX-punkts mod, alla förmågor maxade
 • General Hux - Relik 5 - 315 hastighet, 123k hälsa / skydd, 5,012 skador - alla 6-punktslägen, alla förmågor maxade
 • Första beställning Stormtrooper - Relik 5 - 228 hastighet, 143k hälsa / skydd, 62.55% hållfasthet, 74.4% rustning - alla 6-punkts lägen, alla förmågor maxade
 • Första Order Executioner - Relic 5 - 252 hastighet, 108k hälsa / skydd, 6,533 77.95 skador, 222% CC, 6% CD - alla XNUMX-punkts lägen, alla förmågor maxade

Försök nr 2 - Jag gjorde några modändringar som inte var drastiska och jag uppdaterade min attackstrategi. Den här gången använde jag KRU: s Stun för att kontrollera BB-8 vilket fungerade MYCKET bättre. Detta hindrade honom från att motverka lika mycket och från att mata RJT-varvmätare och var skillnaden i en seger med hela mitt team stående och en förlust.

SWGoH - Supreme Leader Kylo Ren-evenemangJag kommer att notera att den här uppställningen inte är idiotsäker, eftersom lite dålig RNG kan spåra striden och skicka den i spiral i fel riktning. Efter den första striden vann jag 5 av de nästa 6 försöken och nyckeln var RH Finn. Att döda honom så snabbt som möjligt medan bedövning och kontroll över BB-8 var skillnaden. I strider där jag inte kunde kontrollera BB-8 blev saker mycket mer intressanta än när BB-8 stannade bedövade. Dessutom, hålla KRU från att hålla sig bedövad för länge när jag attackerades höll honom i stånd att tillämpa sin egen bedövning och kontrollera fienden, så att ha Hux fördriva debuffs på KRU var till hjälp.

Tidiga tankar - nivå I: Det är en ökenbild (på Pasaana) och inget mer. Ingen filmupplevelse som i Jedi Knight Luke Skywalker-evenemang och inga krusiduller. Ärligt talat, händelsen skulle inte ha varit så dålig om Capital Games inte hypade de galaktiska legenderna som de gjorde. Ärligt talat, med den mängd pengar som dessa GL-er gör dem kan de åtminstone ha lagt mer i upplevelsen som de har med andra evenemang.


Arvtagare till den mörka sidan - Nivå II

Nivå II kan utkämpas fyra gånger med belöningar av 4 skärvor SLKR varje gång, vilket kan erhållas 25 skärvar från denna andra Tier som kommer att få spelaren till max 100 skärvor efter att ha genomfört maxförsöken på Tiers I och II.

Nivå II första orderstecken som används:

 • Kylo Ren (Unmasked) - Relic 7 - 264 hastighet, 147k hälsa / skydd, 5,536 56.75 skador, 192% CC, 6% CD - alla XNUMX-punkts lägen, alla förmågor maxade
 • Kylo Ren - Relik 7 - 255 hastighet, 129k hälsa / skydd, 8,371 5 skador - 6 1-punkts läge och 5 XNUMX-punkts mod, alla förmågor maxade
 • General Hux - Relik 5 - 315 hastighet, 123k hälsa / skydd, 5,012 skador - alla 6-punktslägen, alla förmågor maxade
 • Första beställning Stormtrooper - Relik 5 - 228 hastighet, 143k hälsa / skydd, 62.55% hållfasthet, 74.4% rustning - alla 6-punkts lägen, alla förmågor maxade
 • Första Order Executioner - Relic 5 - 252 hastighet, 108k hälsa / skydd, 6,533 77.95 skador, 222% CC, 6% CD - alla XNUMX-punkts lägen, alla förmågor maxade

Försök nr 1 - Efter att ha sett en Skelturix video för att bekanta mig med det team jag står inför väljer jag att börja ta bort en av Resistance Heroes ASAP och samtidigt kontrollera BB-8. Som Skelturix föreslog räddar jag Hux dispel, men jag tillbringade två varv utan fördel så att det blev lite svårare. Jag använde KRU: s stun på BB-8 och Kylo Ren's AoE för att få Turn Meter och Hux gjorde sitt bästa för att hålla KRU ren från debuffs så att han kunde använda sina förmågor effektivt. Genom att använda denna strategi var striden inte en riktig utmaning, eftersom de 25 högsta ledaren Kylo Ren-skärvor var ett enkelt förvärv.

Min andra strid var inte samma som den första och jag förlorade First Order Stormtrooper tidigt. Striden kom ändå till att kontrollera BB-8, överleva motståndshjältarna och rensa KRU så att han kunde bedöva motståndsskummet inför mig.

Tidiga tankar - Nivå II: Scenen på Kijimi är väl gjord, som i Galactic Legend Rey-evenemang.


Arvtagare till den mörka sidan - Nivå III

SWGoH - Supreme Leader Kylo-evenemang07.01.20 - Jag gjorde lite research och menade lite och hittade snabbt en video som säger att jag kunde slå Tier III på 2 minuter. För bra för att vara sant? Nope - det är verkligt. De Feint, Strike, Parry, Strike strategin är verkligen legitim och fungerade perfekt för mig när jag fick 50 skärvor första gången igenom. Jag sitter nu på 230 av 330 skärvor för Supreme Leader Kylo Ren och kommer att uppdatera detta när jag tjänar Dark Side Currency för att avsluta denna nivå helt.

07.05.20 - Jag kämpade samma kamp ytterligare två gånger med samma strategi som tidigare, med Feint, Strike, Parry, Strike i den ordningen till en tee. Tredje gången genom missade jag förvirring / felspelikonen ovanför Reys två gånger framåt och höll fast vid ordningen istället för att slå när den garanterade poängen var framför mig, men efter att ha missat dessa möjligheter fortsatte jag med mönstret och vred aldrig, vinna utan problem. Nu är Supreme Leader Kylo Ren en del av mitt team, och slipningen i två veckor och nollvärde i prestationerna börjar ...

Tidiga tankar - nivå III: Jag hatar spelläget Rock, Paper, Scissors. Med tanke på allt som gick in i Galactic Legend-händelserna, pengarna som detta ger in och den hype som Capital Games har lagt bakom, känns det här spelläget / stilen förolämpande och lat. Kanske skulle det inte vara så illa om Tiers IV till och med VI var en enda scen, bortkastade material och värdelösa belöningar, men jag hoppas att vi aldrig kommer att se den här stilen av spel i SWGoH igen.


Arving till den ljusa sidan - Nivå IV

Nivå IV kämpas för en Heir Apparent-titel i SWGoH. I ett nötskal är det slöseri med tid och resurser.

Tecken IV första beställningstecken som används:

 • Högsta ledare Kylo Ren - Relik 2 - 523 hastighet, 158k hälsa / skydd, 7,582 100.45 skador, 199.5% CC, 143.92% CD, styrka 6% - alla 1-punkts lägen, förmågor 2-2-2-3-3-2-XNUMX
 • Kylo Ren - Relik 7 - 255 hastighet, 129k hälsa / skydd, 8,371 67.85 skador, 150% CC, 6% CD - fem 5-punkts mods och en XNUMX-punkts mod, alla förmågor maxade
 • Första orderansvarig - Relic 5 - 307 hastighet, 114k hälsa / skydd, 4,760 75.38 skador, 199.5% CC, 6% CD - alla XNUMX-punkts lägen, alla förmågor maxade
 • General Hux - Relik 5 - 315 hastighet, 123k hälsa / skydd, 5,012 skador - alla 6-punktslägen, alla förmågor maxade
 • Kapten phasma - Relik 5 - 279 hastighet, 104k hälsa / skydd, 4,783 80.62 skador, 150% CC, 6% CD - alla XNUMX-punktslägen, alla förmågor maxade (utom ledare)

07.16.20 - För den här striden kommer jag att använda de fem som anges ovan.

Denna strid visade sig vara en enorm smärta i rumpan för mig, även med fantastiska mods och statistik. Jag försökte det en gång med SLK på Gear 11 - dålig idé. Att få honom till Gear 13 och höja reliken är viktigt, liksom att ha 6-punktslägen (som jag lånade från Rey). Strategiskt sett är fantastiska RH Poe och RH Finn den riktningen jag ville ta så att jag kunde fokusera på att döda Rey snabbt, men inte ha högsta ledare Kylo's Stasis Strike förmågan med en Zeta verkligen krossat detta för mig. Jag kunde ta ut båda motståndshjältarna och till slut vann jag med bara SLK och FOO i live för att få den mycket eftertraktade titeln "Heir Apparent."


Arving till den ljusa sidan - Tier V

Nivå V kämpas för en arvtagare till den mörka sidoporträttet i SWGoH. Liksom nivå IV är det slöseri med tid och resurser.

Tecken V första beställningstecken som används:

 • Högsta ledare Kylo Ren - Relik 4 - 523 hastighet, 165k hälsa / skydd, 8,504 109.41 skador, 202.5% CC, 143.92% CD, styrka 6% - alla 1-punkts lägen, förmågor 2-3-2-3-3-2-XNUMX
 • Kylo Ren - Relik 7 - 255 hastighet, 129k hälsa / skydd, 8,371 67.85 skador, 150% CC, 6% CD - fem 5-punkts mods och en XNUMX-punkts mod, alla förmågor maxade
 • Första orderansvarig - Relic 5 - 307 hastighet, 114k hälsa / skydd, 4,760 75.38 skador, 199.5% CC, 6% CD - alla XNUMX-punkts lägen, alla förmågor maxade
 • General Hux - Relik 5 - 315 hastighet, 123k hälsa / skydd, 5,012 skador - alla 6-punktslägen, alla förmågor maxade
 • Kapten phasma - Relik 5 - 279 hastighet, 104k hälsa / skydd, 4,783 80.62 skador, 150% CC, 6% CD - alla XNUMX-punktslägen, alla förmågor maxade (utom ledare)

07.19.20 - För den här striden kommer jag att använda de fem som anges ovan. Detta är samma fem som jag använde i Tier IV endast SLK har uppgraderats lite.

Detta var en tuff kamp. SLK nu med Zeta på sin första special till Stun var en enorm hjälp eftersom jag höll båda motståndshjältarna i kontroll. GL Rey är ont - hon dödade nästan alla mina karaktärer, men jag vann med SLK, FOO och Phasma alla levande.


Arving till den ljusa sidan - Nivå VI

Nivå VI är där vi kan tävla om Ability Material Ultimate. Slutligen en strid med något på linjen.

Tecken VI första orderstecken som används:

 • Högsta ledare Kylo Ren - Relik 4 - 523 hastighet, 165k hälsa / skydd, 8,504 109.41 skador, 202.5% CC, 143.92% CD, styrka 6% - alla 1-punkts lägen, förmågor 2-3-2-3-3-2-XNUMX
 • Kylo Ren - Relik 7 - 255 hastighet, 129k hälsa / skydd, 8,371 67.85 skador, 150% CC, 6% CD - fem 5-punkts mods och en XNUMX-punkts mod, alla förmågor maxade
 • Första orderansvarig - Relic 5 - 307 hastighet, 114k hälsa / skydd, 4,760 75.38 skador, 199.5% CC, 6% CD - alla XNUMX-punkts lägen, alla förmågor maxade
 • General Hux - Relik 5 - 315 hastighet, 123k hälsa / skydd, 5,012 skador - alla 6-punktslägen, alla förmågor maxade
 • Kapten phasma - Relik 5 - 279 hastighet, 104k hälsa / skydd, 4,783 80.62 skador, 150% CC, 6% CD - alla XNUMX-punktslägen, alla förmågor maxade (utom ledare)

07.19.20 - För den här striden kommer jag att använda de fem som anges ovan. Det här är samma fem som jag använde i Tier V ovan så vi får se om det fungerar.

Jag kämpade den här striden väl, förbluffade både Resistance Heroes och höll dem i schack. Att byta och öka svängmätaren mellan karaktärerna och använda SLK så mycket som möjligt för att attackera, men i slutändan var det ner till Rey och SLK och jag kunde inte vinna vinsten i mitt första försök.

07.27.20 - Jag väntade så länge som möjligt för att slåss igen denna strid och har sedan lagt till ytterligare en Zeta till SLK och har honom på Relic 7 nu. Här är min uppdaterade SLK-statistik:

 • Högsta ledare Kylo Ren - Relik 7 - 523 hastighet, 177k hälsa / skydd, 10,204 125.82 skador, 210% CC, 143.92% CD, styrka 6% - alla 1-punkts lägen, förmågor 2-3-3-3-3-2-XNUMX

Jag håller mig med teamet som listas ovan men har Sith Trooper redo om det behövs eftersom jag tänker att hans brott kan vara nödvändigt. Om jag tappar den här kommer jag också att referera till några YouTube-videor för strategiska idéer.

Jag fortsätter att mata SLK med TM, bonusvarv eller vad som helst får honom fler chanser att attackera, men den här gången stöter jag en RH och fokuserar mina attacker på Rey. Hon visar sig vara en verklig smärta i rumpan att döda, men så småningom slår jag av henne innan någon av Resistance Hero, men det fungerar mycket bättre än första gången. Till slut har jag FOO, Phasma och SLK kontra RH Finn, men SLK bedömer honom och avslutar honom för att vinna vinsten. Det var närmare än jag gillar, men en vinst är en vinst.

När jag kämpade mot detta för andra gången idag kunde jag döda Rey först, men inte heller kunna kontrollera Resistance Heroes. I slutändan dödade de två RH: erna SLK direkt efter att jag slog av Rey och jag förlorade som ett resultat. Jag kommer tillbaka om några dagar och har troligen en annan teamkomposition efter lite mer forskning.

08.03.20 - Tillbaka igen efter att ha tagit ut mina biljetter (långsamt) och lagt till ytterligare en Zeta till Supreme Leader Kylo. Jag använder samma fem tecken men har studerat lite på SLK: s Siphon buff för att bättre förstå hur det fungerar eftersom att få detta nummer så högt som möjligt är nyckeln till att konsekvent vinna denna strid. Utöver detta använder du Det är en order evenemangsförmåga så mycket som möjligt för att sänka SLKs koldjärn och Siphon Mastery leder mig till en seger i mitt första försök idag.

Mitt andra försök är lite närmare men samma positiva resultat. Att använda SLK: s förmågor väl är så viktigt här - att ständigt minska nedkylningen och öka sina stackar medan Siphoning Mastery är hur detta bygger till hans fördel när striden pågår, vilket gör ett mer konsekvent vinnande resultat.


Låsa upp Galactic Legend Rey & Supreme Leader Kylo Ren-videor:

Var den första att kommentera på "SWGoH: Unlocking Supreme Leader Kylo Ren - Live Blog & Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.