TFEW: Bästa kraftkärnor för dubbeldäckare

TFEW Header

Välkommen till det senaste i vår serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje TFEW bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

Doubledealer är en sällsynt bot utan trohet och kan spelas på både Autobot- och Decepticon-sidan. Först tillagd till spelet som priset i september 2020 TFEW Alliance Leaderboard Event med titeln Uppsägningsklausul, denna unika Triplechanger har två speciella förmågor, Giftigt uppdrag och Bränd missil. Giftigt uppdrag läser ”Giftiga ångor minskar dina fienders normala attackintervall med 50%. Du skjuter syrabollar, var och en hanterar skador per mål under 15 sekunder (upp till 3x). Du skadar mer fiender i brand. ” Under tiden, Bränd missil läser ”Din missil hanterar skador på fiender i ett litet område. Läka för 40% av skadan som delas ut till mål under syra. Dessutom sätter ett stort område i brand som hanterar skador per mål under 25 sekunder. ” Så vilka kraftkärnor är bäst för Doubledealer att bäst förbättra hans förmågor?

 

Bästa kraftkärnor för dubbeldäckare:

Alchemist Prime - Doubledealer är en Triplechanger-bot som har förmågor som ser ut som de av Sand - använd en attack och följ den med en annan förmåga som inkluderar en läkning. Som ett resultat kommer att öka sin maximala hälsa att göra denna bot mer överlevnad och möjliggöra fler attacker. Varje kraftkärna som förbättrar Doubledealers hälsa är ett bra val, och med tanke på Triplechangers är det begränsat vilka kärnor de kan utrusta, om du har en 4-stjärnig Doubledealer eller använder din lägre stjärnversion mycket, en Prime Core är troligen ditt bästa val. Överväga Alchemist Prime som första val eller till och med Micronus Prime Core som ett bra alternativ. Om en Prime Core inte är ett alternativ kommer Vitality och Rejuvenate Cores också att vara effektiva.

Andra kärnor: Micronus Prime Core, vitalitet, föryngra

 

 

Fler rese

Var den första att kommentera på "TFEW: Best Power Cores for Doubledealer"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*