Läkare Utan Gränser: Använda Symbiotes & Vision för att motverka Asgardians i Marvel Strike Force

Läkare Utan Gränser - Symbiotes, Vision & Shuri

Symbiotes, Shuri & Vision

Symbiotes & Vision har varit fast beslutna att vara en solid väg till motverka asgardier i allianskriget. Nedan tar vi en titt på hur detta lag kan stoppa de irriterande asgardierna.

Lagets sammansättning - Carnage, Spider-Man (Symbiote), Venom, Vision och Shuri / Drax

Spel / Kill Order - Öppningsrörelsen kommer att vara Carnages ultimata som behöver landa på Thor. Då använder Spider-Man (Symbiote) sin special på Greg (Undead Asgardian) som får turmätaren igång. Därefter vill du se ett Ability Block landa på Sif med antingen Venom (föredragen) eller Vision. Detta förhindrar Sif från att håna och göra sig till målet. Fortsätt att slå Thor tills han smyger, men slå INTE Thor med Carnage special eftersom det kommer att ta bort de negativa effekterna och om det inte dödar honom kan du vara i trubbel. När Loki använder sitt ultimata och lägger smyg på alla kommer du att tvingas attackera de kallade Lokis om inte din Vision fortfarande lever. Om han är hans kommer Ultimate att ta bort smyg och då är det en mycket lätt kamp. Om han inte lever, använd någon attack med stänkskador för att slå bort smygkaraktärerna. När Thor har fått en sväng bör han tappa från blödningarna. Varje chans att sprida effekter med Venom är alltid en bra idé. När Thor tappar är det en fråga om att attackera de icke-smygande Gregs som kallas och stänkskador bör ta ut Loki. Vänta sedan tills resten inte är smygande och plocka av dem en i taget. Jag sparar vanligtvis Hela till sist bara för att det verkar lättare. Om Sif hånar kommer hon bara att läka sig ändå.

Senast uppdaterad: 2020 / 09 / 18
Skriven av: koneheff

Var den första att kommentera på "Läkare Utan Gränser: Använda Symbiotes & Vision för att motverka Asgardians i Marvel Strike Force"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*