MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 9

Dread The Darkness - Mission 9

Dark Dimension III: Dread The Darkness är det ultimata slutspelinnehållet i Marvel Strike Force, och jag börjar slåss mot det nionde uppdraget efter mer än tre veckors kamp mot de 9: e uppdragen. Även om jag tidigare har erkänt att det här laget (nedan) kanske inte är en perfekt lagmakeup för detta spelläge, kräver denna nod kosmiska karaktärer som jag är tunn på. Nedan kommer jag att leva blogg mina dagliga försök när jag ser ut att besegra Mörk Dimension och tjäna en 5-Red Star Ultimus.

My Dread The Darkness-kvalificerade kosmiska karaktärer:

  • Kapten Marvel - 104,741-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 7-stjärnor, 5-röda stjärnor
  • Minn-Erva - 109,161 75, nivå 14, redskap 7, förmåganivåer 7-7-5-7 - 6 stjärnor, XNUMX röda stjärnor
  • Svart bult - 97,011-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 6-stjärnor, 7-röda stjärnor

Dread The Darkness - Mission 9

Cyclops (960.9k kraft), 3.9894m total fiendens hälsa

09.06.20 - 15 fiender möter mig när jag fokuserar alla ansträngningar och tar bort Phoenix så snabbt som möjligt.

09.07.20 - Med Phoenix som har mindre än 40% hälsa fortsätter jag att fokusera attacker på henne. En träff från CM och hon är i rött, men CM är död flera attacker senare. ME lägger till en bas och hade Phoenix i låg röd hälsa, men kan inte döda henne innan ME bombas med attacker för att avsluta svängen.

09.09.20 - Efter att ha fokuserat på att få Black Bolt till Gear 14 så mycket igår, misslyckades jag med att ens slåss med mina två kosmiska damer. Idag har de en nyligen tillagd Black Bolt på Gear 14, 6-stjärnor, 5 röda stjärnor, alla förmågor maxade och 97,011 XNUMX kraft.

Mina 3 går in i strid med 310,913 10 kraft och efter en enda attack på Cyclops tar jag XNUMX+ träffar och inser att Black Bolt ensam om inte kommer att vara så hjälpsam. Jag får en attack efter det då Minn-erva tvingar Phoenix att kalla till Dark Phoenix, vilket gör morgondag mycket, mycket lättare att hantera.

09.10.20 - Medan jag bara är några dagar från att lägga till Invisible Woman, måste jag tuffa ut det åtminstone under helgen innan hon går med i laget. Med mina tre tillbaka i aktion fick jag en CM-hit på Cyclops innan de lossades. ME tömde de 3 återstående på skärmen för en del av deras hälsa och BB tog bort ett hån från Captain America innan en CM-ultimat riktade sig mot sina cykloper och var överraskande nog för att döda honom. Efter flera attacker från fienderna följde Black Bolt med en special som dödade Mysterio och sedan kunde jag få ett par träffar på en av de två stormarna innan striden slutade för dagen. Fienderna har 9 m hälsa kvar när jag ser framåt och vet att imorgon kan vara en dag jag inte kan attackera på grund av mitt riktiga livsschema.

09.11.20 - Tillbaka igen efter en lyckad strid igår. CM stjärnar det med att ta ut en av de två Phoenix-fienderna innan BB och ME landar på den hånfulla Captain America. CM avlägsnar hånet på den andra kepsen så att ME kan använda sin bas på den återstående stormen, vilket följs av BB: s icke-turbaserade attack. BB är sedan uppe med sin ultimata, som kommer att motverkas av både Psylockes och Wolverine, men inverkan borde döda Storm och skada de två kapten Americas, båda med gul hälsa. Attacken dödar Storm och båda mössorna är i rött eftersom fienderna landar flera attacker men kan inte döda mina karaktärer. CM: s grundläggande dödar en keps, och en ME-bas landar på den andra och lämnar honom med låg röd hälsa, men fienderna klämmer på mig och avslutar mig. 1.81 m hälsa kvarstår när jag vill fortsätta fart i morgon med hopp om att lägga till Invisible Woman till måndag.

09.13.20 - Efter att ha gått miste om detta igår, kommer jag tillbaka till en ny runda, med Invisible Woman sannolikt ytterligare 2-3 dagar från att gå med, eftersom jag inte är villig att spendera för att få de sista 100 eller så orange katalysatorerna som behövs. Jag går in med 1.81 m hälsa kvar på de nio fienderna kvar, som alla är på skärmen för att starta. Jag har en Captain America i röd hälsa mot mig, liksom två Psylockes i gult. Jag dödar Cap direkt och landar ett par träffar på Cyclops, som använder sin AoE efteråt och detta stavar början på slutet. Jag kan inte få en ny träff eftersom fienderna får 9+ attacker i rad och medan jag tog ut Cap och bara har 10 fiender kvar har de nu mer hälsa, 8 meter, än när jag började ...

09.14.20 - Med början med åtta fiender att slå och 8 m hälsa, lägger jag CM: s ultimata på Star-Lord för att börja i hopp om att ta bort hans förmåga energi övergår till sina lagkamrater för framtida strider. Även om detta minskar honom till gul hälsa, hånar Groot när ME tar en vändning och hon och BB använder grunderna, varav den senare skingrar hånet. Efter flera träffar är CM död och Minn-erva använder sin återupplivning, men jag får inte ett nytt attack i alla fall, och återupplivandet var bortkastat. Med 1.86 fiender kvar att slå, minskade jag åtminstone deras hälsa till 8 meter på väg in i morgon.

09.16.20 - Med 8 av 15 fiender kvar tar jag förstärkning till striden med Invisible Woman nu på Gear 14 (4-röda stjärnor). De tre fiender som startar striden förenas av ytterligare 3 när jag möter alla 5 kvar på en gång. Star-Lord är målet och jag kan ta ut honom tidigt och flytta fokus till stötande fiender Rocket Raccoon och Cyclops. De två Psylockes är nästa som jag kan churn genom fiender nu med den extra överlevnad som tillhandahålls av Invisible Woman. De sista tre är Storm, följt av ett oavsiktligt nederlag av Groot före Wolverine för att vinna. 8k guld och 250k guldkulor är belöningen.

Dread The Darkness Live Blog Battles:

Var den första att kommentera på "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 9"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*