MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 10

Dread The Darkness - Mission 10

Dark Dimension III: Dread The Darkness är det ultimata slutspelinnehållet i Marvel Strike Force, och jag börjar slåss mot det 10: e uppdraget efter drygt en veckas kamp mot de nionde uppdragen. Jag kommer att säga att laget jag startar detta uppdrag med inte är det idealiska laget för den här striden som kräver kosmiska karaktärer, tillägget är Invisible Woman tydligt skjutit mitt lag överst från att inte vara redo till nästan ideal. Nedan kommer jag att leva blogg mina dagliga försök när jag ser ut att besegra Mörk Dimension och tjäna en 5-Red Star Ultimus.

My Dread The Darkness-kvalificerade kosmiska karaktärer:

  • Kapten Marvel - 104,741-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 7-stjärnor, 5-röda stjärnor
  • Minn-Erva - 109,161 75, nivå 14, redskap 7, förmåganivåer 7-7-5-7 - 6 stjärnor, XNUMX röda stjärnor
  • Svart bult - 97,011-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 6-stjärnor, 5-röda stjärnor
  • Osynlig kvinna - 92,729-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 7-stjärnor, 4-röda stjärnor

Dread The Darkness - Mission 10

Koloss (1.86 m kraft), 14.473 m total fiendens hälsa

09.16.20 - Jag startar den här striden med ett lag som checkar in på 397 makt eftersom jag inte uppgraderade Invisible Kvinnas första två förmågor med T4-mattor förrän jag slogs. 26 fiender väntar på mig med 8 på skärmen för att starta. Som alltid börjar jag fokusera på läkaren med tanke på de höga hälsopoolerna för dessa karaktärer och deras extrema inverkan i spelet Dark Dimension. Efter att ha avlivat Scarlet Witch riktar jag mig mot Colossus och Winter Soldier och letar efter en svagare dålig kille eller en mycket irriterande att ta bort från striden. Invisible Woman's barriär och Minn-erva's heal / revives är nyckeln, och att hålla mig vid liv är det viktigaste föremålet du behöver veta med denna lagmakeup. Efter att ha slagit av 6 fiender kommer attackerna till mig, dödar ME och så småningom plockar mitt lag isär.

09.17.20 - Dag 2 i denna kamp ser 10.17 m hälsa på fienderna, varav 20 av 26 återstår. Mitt lag checkar in på 403k och striden pågår. Efter några träffar, och en bedövad IW, Black Bolt och Minn-erva tar ut Black Widow, sedan slår jag samman några träffar som gör att BB kan döda Elektra. Jag börjar fokusera attackerna på Carnage, för att ta bort hans förvirrande förmåga för striden, och en väl anpassad läkning från ME håller saker och ting rullande. BB använder sin Ultimate och dödar Carnage och lämnar 17 fiender kvar. Nästa är de två Visions, båda redan i gul hälsa, och jag kan ta bort båda några träffar senare medan mina fyra ser bra ut med 80% + hälsa. Jag slog flera träffar på en av två Sabertooth-fiender, men en Colossus-hån saktar ner mina framsteg. BB avlägsnar en Colossus-hån, men den andra fortsätter att göra detsamma. Efter att hånen tar slut tar jag ut den svagare Sabertooth och fokuserar sedan ansträngningarna på den andra Sabertooth som förstärkningarna anländer. Med 13 fiender kvar har jag nu 8 på skärmen. Jag börjar arbeta med Winter Soldier och fastnar och träffar de två Colossus-fienderna igen, så den här gången ser jag bara ut för att ta ut dem båda eftersom jag ser att jag har överlevnadsförmågan att hålla i den här striden. När alla tre är borta går jag efter Sabertooth som anlände i den sista satsen av förstärkningar och tar sedan ut Black Widow när hon kommer ut ur smyg. Detta lämnar tre järv och de nya förstärkningarna, Scarlet Witch, Colossus, Elektra, Carnage och Vision. Jag går efter healern först och tar bort Scarlet Witch, men ME tar träffar och är äntligen klar. Jag kan avsluta Carnage när mitt lags hälsa fortsätter att minska, men IW lägger till hinder för att förlänga saker. Jag tar ut Colossus och rullar fortfarande när Vision är ute nästa. Detta lämnar fyra fiender - 4 Wolverines och Elektra. Elektra går ner först i denna grupp tack vare AoEs och extra attacker från BB, sedan tillåter jag mina 3 att arbeta på de 3 Wolverines. Jag tappar IW ganska tidigt och upptäcker att Wolverines och deras självläkning kommer att bli ett verkligt problem eftersom min BB är låg på hälsa. Det visar sig att jag inte har den stötande eldkraften att avsluta någon av de tre, eftersom BB dör nästa och slutligen kapten Marvel, fräsch från en nästan dödande från sin ultimata, är den sista av mina tre att bita i dammet och avsluta min dag. Tre järvar och 3 m hälsa är allt jag behöver för att gå vidare till det 1.48: e uppdraget om RNG ler gärna till mig i morgon.

09.18.20 - Målet idag är att fly från denna strid med vinsten så oskadd som möjligt så att jag kan få en bra, solid första dag på Mission # 11 in. Mitt 403k-team går in i strid mot 3 Wolverine fiender, 2 som är på full hälsa och 1 som är cirka 35% (gul) hälsa. Jag tar ut den svagaste av de tre innan fienderna tar en tur och ställer in mina webbplatser för att slutföra uppgiften. IW: s barriär är mer än tillräckligt för att överleva för att vinna detta med 3 hjältar vid full hälsa och jag samlar 4k guld, 250k Mega Orb Fragment och 2 T200 Ability Mats.

Dread The Darkness Live Blog Battles:

Var den första att kommentera på "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 10"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*