Avatar PR: 0.7.0 Uppdateringsfunktioner Flera större förändringar

Avatar Pandora Rising

Medan Avatar: Pandora Rising är nere för underhåll, spelare som fortfarande testar spelet håller på att märka några stora förändringar. Nya befälhavare, förändringar av talangpaket, liksom hur Sacred Sites och deras resurser fungerar i spelet kommer alla i den här nya uppdateringen som vi borde se om några timmar.

Naturligtvis har det gått mer än ett år sedan vår Director of Content, LJ, besökte FoxNext (nu Scopely) -studiorna i Los Angeles-området för att förhandsgranska detta spel, och Avatar PR har nu varit live i Nya Zeeland och Filippinerna i mer än år också. Medan vi fortfarande väntar på den globala lanseringen av spelet tillkom spelare i Österrike, Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Sverige och Schweiz tidigare denna månad.

För mer från utvecklarna om uppdateringarna i 0.7.0-uppdateringen, kolla in det senaste blogginlägg på webbplatsen Avatar: Pandora Rising.

Fler rese

Var den första att kommentera på "Avatar PR: 0.7.0 Uppdatering har flera stora förändringar"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*