Läkare Utan Gränser: Ny SIM-funktion för inkommande Blitz?

Läkare Utan Gränsers SIM-funktion

Strax efter 5:XNUMX på torsdag kväll, spelare av Marvel Strike Force fick ett välkommet tillskott till spelet. Blitz-spelläget, ett av de mest tidskrävande områdena i detta redan krävande spel, lade till en SIM-funktion för strider. Naturligtvis är Blitz-läget, som innehåller 20 nivåer av milstolpar för att få belöningar, ett område i spelet som de allvarligaste spelarna tillbringar otaliga timmar i, så det verkade vara ett välkommet tillskott för att påskynda saker. Detta är särskilt viktigt den här veckan, en vecka där spelet har Hunting Grounds-evenemanget med milstolpar och belöningar som är oerhört värdefulla för alla seriösa spelare.

Tyvärr, strax efter att det ursprungligen visade sig, faktiskt medan du skrev den här artikeln, försvann SIM-funktionen också från spelet och lämnade spelarna att skrapa huvudet. Så vad kommer att bli av detta? Det är bara tiden som kommer att visa, men det är tydligt att utvecklarna arbetar på sätt att hjälpa oss att hantera den tunga tidssänkningen som Marvel Strike Force har blivit.

Var den första att kommentera på "Läkare Utan Gränser: Ny SIM-funktion för Blitz Incoming?"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*