Business of Gaming Update: Mobile RPG Games Se Signifikant Growth

Marvel Strike Force

Medan 2020 har varit en byst för många globalt, har det mest varit en boom för mobilindustrin med RPG-titlar. Spel som Marvel Strike Force, RAID: Shadow Legends, Dragon Ball Z: Dokkan Battle och fler har fortsatt att se en fantastisk tillväxt i både nedladdningar och finansiella intäkter enligt PocketGamer.biz. De rapporterar att ”RPG-genren samlade 115 miljoner mellan januari och augusti. Det motsvarar en ökning med 2 procent jämfört med föregående år. ” Dessutom, RAID: Shadow Legends leder kategorin med 4.6 miljoner nya nedladdningar och Scopelys nya titel, Marvel Strike Force, har tagit in hela 144 miljoner dollar under den tidsramen.

För mer information om Marvel Strike Force och andra populära mobilspel, se Gaming-fans.com.

Var den första att kommentera på "Business of Gaming Update: Mobile RPG Games See Significant Growth"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*