SWGoH Relic Review: Överste Starck

SWGoH - Överste Starck

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår karaktär Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relic-förstärkare nu i spelet har Gaming-fans.com du täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut det mesta av Star Wars Galaxy of Heroes.

Fortsätter SWGoH Relic Review-serie, den här artikeln kommer att titta på överste Starck och hans relikv, SE-14R Blaster Pistol. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på reliknivå 0 till reliknivå 7 och mods tas inte med.

Till att börja med får överste Starck över genomsnittet Hälsa en ökning med 19,440. Han får också mycket imponerande Rustning och Resistens ökar också, 12.69% respektive 10.17%. Utöver det får han en ökning med 15.75% för båda Dodge Chance och Avböjningsriskoch till de fantastiska förbättringarna av hans överlevnadsförmåga, ett område som nämndes som ett behov i vårt Överste Starck mods guide efter att han först släpptes i SWGoH.

På den offensiva sidan får överste Starck lite nedslående 1,631 Fysisk skada öka. Detta balanseras med mycket imponerande 32.92% Fysisk kritisk chans öka. Slutligen får han en 13.5% Kritisk skada stöta.

Överste Starck har mindre Empire-synergier, men han är en viktig medlem i något Imperial Trooper-team. Imperial Troopers har fallit långt ifrån användbarhet nyligen, men det finns två punkter att tänka på. Den första är att den senaste Trooper, Admiral Piett, är en utmärkt karaktär som tidiga intryck tyder på kommer att förbättra teamet. Den andra punkten är att amiral Piett, general Veers och överste Starck krävs på reliknivåer för Galactic Legend-evenemang för Sith Eternal Emperor Palpatine, ett faktum som avsevärt kommer att öka antalet reliced ​​Troopers i spelet. Starck hör hemma i den nedre änden av Medium Prioritet nivå men om du anser att han behövs för en Galactic Legend, flyttar han in i den övre änden av Medium Prioritet tier.

Av Zalandas Gosular
DotE & The Empire Alliance
Staff Writer, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Överste Starck"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*