HPWU: Hitta formidabla fiender i trollkarlsutmaningar (fästningar)

Harry Potter Wizards förenar

Harry Potter: Trollkarlarna förenar har en mängd olika utmaningar och uppgifter för att hålla spelarna kvar och motiverade att se vad som är nästa. När spelet först lanserades 2019, SOS-uppgift kallas Dynamisk dilemma läs "Besegra 10 Formidable Pixie Foes in Wizarding Challenges." Detta visade sig vara mycket svårare för många i samhället än ursprungligen förväntat, men vår artikel om att hitta Formidable Pixies i vår HPWU-frågor besvarade serien blev populärt som ett resultat. Idag tittar vi på att hitta några formidabla fiender (2-stjärniga fiender) i Wizarding Challenges (Fortresses).

HPWU - Formidable Pixies

Trollkarlsutmaningar (fästningar) är inte en exakt vetenskap, och de flesta spelare kommer inte att kunna replikera samma upplevelse som en annan genom att gå in i samma kammare med samma Runestone. Erfarenheterna av att spela detta spel under de senaste 15 månaderna har dock målat en ganska tydlig bild av vad en spelare behöver göra för att öka sina chanser att hitta en formidabel fiende i en trollkarlsutmaning.

 

Så vilka kamrar ska jag kämpa för att hitta formidabla fiender?

Även om detta inte är så specifikt som de flesta skulle vilja ha vi funnit att Ruins V till Tower V är ditt bästa val för att hitta Formidable fiender. Normalt rekommenderar jag inte att du använder nivå 1 eller nivå 5 Runstenar, men det betyder inte att någon av dem kommer att eliminera chansen att hitta en formidabel fiende. För mig personligen i Battle of the Department of Mysteries - Del 2 hölls i september 2020, riktade jag Towers 1-3 med hjälp av nivå 2, 3 och 4 Runestones och hade mycket god framgång med att snabbt slutföra uppgiften på evenemangets bonussida.

 

Hitta formidabla fiender - data:

När jag ursprungligen publicerade detta tidigare idag gjorde jag det baserat på erfarenhet och hade inte specifika data för att säkerhetskopiera det. Medan provstorleken är liten testade jag detta och spårade resultaten som samlade följande:

  • 5 fästningstrider
  • 19 fiender möttes
  • 11 Formidabla fiender (2-stjärniga fiender)

I varje strid kämpade jag i ett Tower II med en nivå 3 Magizoology Runestone.

 

Jag hoppas att detta hjälper dig i din strävan att hitta Formidable (2-stjärniga) fiender i fästningar. Tweet oss gärna @GamingFansDFN när som helst med spelfeedback, frågor etc.

 

Fler rese

Var den första att kommentera på "HPWU: Find Formidable Foes in Wizarding Challenges (Fortresses)"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*