MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 11

Dread The Darkness - Mission 11

Dark Dimension III: Dread The Darkness är det ultimata slutspelinnehållet i Marvel Strike Force, och jag börjar slåss det 11: e uppdraget efter bara 3 dagars kamp mot det 10: e uppdraget. Detta uppdrag kräver kosmiska karaktärer, och Invisible Woman är ett mycket viktigt stycke för detta pussel ger överlevnadsförmågan hon lägger till varje lag. Nedan kommer jag att leva blogg mina dagliga försök när jag ser ut att besegra Mörk Dimension och tjäna en 5-Red Star Ultimus.

My Dread The Darkness-kvalificerade kosmiska karaktärer:

Här är startstatistiken för mina kosmiska karaktärer som kämpar för detta uppdrag innan Iso-8 släpptes.

 • Kapten Marvel - 104,741-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 7-stjärnor, 5-röda stjärnor
 • Minn-Erva - 109,161 75, nivå 14, redskap 7, förmåganivåer 7-7-5-7 - 6 stjärnor, XNUMX röda stjärnor
 • Svart bult - 97,011-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 6-stjärnor, 5-röda stjärnor
 • Osynlig kvinna - 92,729-ström, Nivå 75, Gear 14, Nivånivåer 7-7-7-5 - 7-stjärnor, 4-röda stjärnor
 • Thanos - 90,215, nivå 75, växel 14, förmånsnivåer 7-7-6-5 - 7 stjärnor, 4 röda stjärnor (läggs till 9.26.20)

Dread The Darkness - Mission 11

Green Goblin (2.34m power), 19.237m total fiendens hälsa

09.18.20 - Det 11: e uppdraget har 30 fiender och 8 på skärmen för att starta, inklusive den alltid irriterande HAND Sentry som jag ska rikta mig till att börja. En tidig BB-ultimat hjälper till att få saker att gå på skadesidan, men med två Juggernaut-fiender går spottarna upp och saktar ner mina framsteg, speciellt när varken CM eller BB kan skingra. En Juggernaut är den första som uppnår gul hälsa, så jag bestämmer mig för att arbeta för att få killen eftersom fienderna gör ett bra arbete på mitt team. Dödandet av de första kannorna läker MIG lite när hon är i rött, sedan gör HAND Sentry sitt dang stealth-läge och gör det intressant när jag försöker hålla henne vid liv. En träff från en av de två gröna trollarna gör mig i och slutet är i sikte. Jag använder bara grunderna resten av vägen, och BB dödar HAND Sentry, men min kamp slutar mycket tidigare än hoppats.

09.19.20 - Min andra kampdag kommer att börja med de 28 återstående fienderna på totalt 16.675 m hälsa. Hawkeye startar i gul hälsa mot mig och jag fokuserar på att han ska börja och avslutar honom ganska snabbt medan jag försöker skydda Minn-erva till varje pris. Deadpool är mitt nästa mål när jag arbetar runt Juggernaut, och jag dödar honom och förlorar sedan BB. ME återupplivar honom och IW smygar en röd hälsa ME för att hålla henne vid liv. Jag dödar av en Green Goblin och den läker ME till gul och jag fokuserar på den andra GG. ME är uppe med henne i gult och BB också, så jag använder henne läka för att dränera hälsan från fienderna, varav 8 är på skärmen igen. Detta dödar kvarvarande GG och sedan dödar IW Mr. Fantastic. Några fiendeslag senare, inklusive en AoE från Falcon, och medan mina fyra karaktärer fortfarande lever, är alla utom CM i röd hälsa. Jag kan attackera och döda Juggernaut för att läka mig lite, och det tar dem till 4 på skärmen inklusive en HAND Sentry som har placerat smyg på de andra. Detta leder till slutet när ME dödas vid nästa sväng av Hawkeye, och medan Black Bolt får ytterligare en attack, är det allt jag har kvar, och lämnar 5 m hälsovård på de fiender jag kommer att möta i morgon.

09.21.20 - En hektisk söndag betyder ett missat tillfälle att göra framsteg. Jag är nu nära att lägga till Thanos i Cosmic-teamet och kan ha honom i mitten av veckan.

Dagens strid ser mig möta 22 fiender, varav 5 är på skärmen, med en total hälsa som sitter på 13.477 miljoner. Jag träffade HAND Sentry en gång innan min kapten Marvel dödades, och med Minn-ervas återupplivning på att svalna är jag nere på 3 i minst två varv. BB får en AoE in men brottet från den här gruppen är brutalt. En grundläggande från IW är allt jag kan göra därifrån och jag avslutar striden med bara 2 600 skador.

09.22.20 - Efter gårdagens dåliga resultat hoppas jag att jag kommer att klara mig mycket bättre idag. Min fyrkant och deras 403k-kraft går in i strid mot fem fiender på skärmen och totalt 5. Medan CM omedelbart tar ut sin HAND Sentry, förstör de två spiderna och Falcon nästan mitt lag, vilket ger allt i gul eller röd hälsa och fantastisk Black Bolt. Medan IW lägger till barriär, försöker jag bara placera träffar på Falcon och hålla mig vid liv nu. Jag får Falcon till röd hälsa och tappar CM, återupplivar henne och byter sedan Falcon mot Minn-erva som stavar min undergång. Förstärkningar kommer och några träffar senare är jag klar och lämnar 22 m hälsa på de återstående 12.459 fienderna.

09.23.20 - Nu återstår 20 av 30 fiender och 5 visas på skärmen, med Hawkeye i gult och resten med grön hälsa. CM är först med sin ultimata så jag fokuserar på Hawkeye och får honom till det röda. Jag tappar CM i nästa omgång eftersom Spider-Man är dödlig i denna kamp, ​​men ME och IW lägger till grunderna på Hawkeye för att döda honom. Jag får ett par attacker på Spider-Man (Miles) och sedan överväldigar fienderna mitt lag på ett överraskande sätt.

09.24.20 - Dessa Spideys förstör mig, så jag måste ta ut dem så att det inte blir så långvarigt. Jag börjar med 19 fiender och Spider-Man i grön hälsa, och CM träffar honom med en bas och dödas två träffar senare. En ME-läkning får honom att gulna och hon får en grundläggande in på Spidey för att få honom till rött innan striden är över, men jag blir sönder, ännu en gång, i den här striden. I morgon fortsätter jag med 19 fiender och 11.357 m hälsa kvar.

09.25.20 - Efter flera dagar med små framsteg hoppas jag idag är annorlunda. Jag börjar motsatt fem fiender eller de 5 kvarvarande, båda Spideys i röd hälsa och Human Torch, Green Goblin och Deadpool alla i grön hälsa. Spider-Man är mitt mål eftersom hans brott i detta spelläge är mördare. Jag landar en CM-bas på honom och Human Torch's ultimata dödar nästan hela laget, bara för att följas upp av hans lagkamrats avslutande slag. Det suger. 19m hälsa kvar ...

09.26.20 - Okej, jag gjorde det tillräckligt långt i det här tråkiga jaktområdet för att samla de Sinister Credits som behövdes för att komma till milstolpen med de sista sakerna som behövdes för att få Thanos till Gear 14, så jag har äntligen ett fullt team på 5 som slåss mot slåss. Mitt team checkar nu in på 493 19 och möter 30 fiender (av totalt 5) med samma 17 på skärmen som de senaste dagarna. CM träffar Spider-Man och han är nära klar, men sedan två attacker och Thanos är död. Minn-ervas grundläggande dödar Spidey och efter att ha tagit ett skott smygar IW laget och sedan dödar BB och CM Spider-Man (Miles). Nu återstår 8, men förstärkningar anländer och tar det till 17 på skärmen när ME återupplivar Thanos och IW lägger till hinder för mitt team. Thanos hånar, tar ett par träffar och dör, sedan börjar jag attackera Falcon och blir isär av fiendens attacker. BB och ME överlever en våg, får grundläggande attacker och dör sedan i nästa våg för att avsluta dagens strid. I morgon har jag 10.73 fiender och XNUMX m hälsa kvar.

09.27.20 - Från och med 10.459m hälsa och 17 fiender kvar, kommer mitt team med 493 makt in och stinker upp på platsen. Jag riktar mig mot Falcon för att undvika fler av hans attacker i framtiden, men en ultimat från Human Torch visar sig vara dödlig. Jag kan få Falcon till gul hälsa och det är allt eftersom jag förlorar och förlorar snabbt.

09.28.20 - Från och med 10.730m hälsa och 17 fiender kvar, kommer mitt team med 493k kraft ut och ser Thanos ta två träffar och dö för att starta. Jag sätter två träffar på Falcon, ser CM bli dödad i två skott, sedan handlar attacker och ser MIG dö snabbt. Med Falcon i röd hälsa och BB med sin ultimata uppgång bestämmer jag mig för att använda den mot dessa 8 fiender bara för att få ett stort skott innan striden är över. Medan träffen inte dödar Falcon verkar han vara ett skott bort och det försvagar de andra sju för imorgon till 9.501 m hälsa.

09.29.20 - Tillbaka för min dagliga rumpa, mina fem möter med 8 fiender på skärmen. Falcon har röd hälsa, Human Torch och Deadpool i gult och resten i grönt. Human Torch lyser upp saker med sin ultimata start och lämnar hela min karaktär i röd eller gul hälsa. CM dödar Falcon så förlorar jag Black Bolt vid nästa fiendeattack. Minn-erva håller på att läka, så jag använder den för att tömma hälsa från de 7 fienderna på skärmen, och sedan får fienderna ett 30: 2-förhållande mellan attacker och döda mitt lag. I morgon börjar jag med 16 fiender att slå och 8.627m hälsa kvar.

29 september 2020 gav en stor uppdatering till Marvel Strike Force, med tillägg av Iso-8-förbättringar. Som ett resultat har jag byggt detta team först med tanke på att var och en av dessa karaktärer är ganska viktig på min lista. Här är uppdateringarna hittills:

My Dread The Darkness-kvalificerade kosmiska karaktärer:

 • Kapten Marvel - 107,072 75 kraft, nivå 14, växel 7, förmånsnivåer 7-7-5-7 - 5 stjärnor, 1 röda stjärnor - skärmisher nivå XNUMX
 • Minn-Erva - 110,887, nivå 75, växel 14, förmånsnivåer 7-7-7-5 - 7 stjärnor, 6 röda stjärnor - helare nivå 1
 • Svart bult - 99,213 75 kraft, nivå 14, växel 7, förmånsnivåer 7-7-5-6 - 5 stjärnor, 1 röda stjärnor - anfallare nivå XNUMX
 • Osynlig kvinna - 93,002 effekt, nivå 75, växel 14, förmånsnivåer 7-7-7-5 - 7 stjärnor, 4 röda stjärnor - 1 Iso-8-kristall
 • Thanos - 91,848, nivå 75, växel 14, förmånsnivåer 7-7-6-5 - 7 stjärnor, 4 röda stjärnor - befästare nivå 1

09.30.20 - Även om jag inte förväntar mig de små förbättringarna som kommer från Iso-8-uppgraderingarna hoppas jag på lite mer överlevnad att få attacker i. Mitt team har förbättrats från 493k till 502k, så det finns åtminstone en liten förbättring.

16 fiender finns kvar och Thanos är död innan jag ens tar en tur, så MIG återupplivar honom. Jag landar en CM-attack på en av de tre fienderna från Human Torch och kämpar för att hålla mig vid liv tillräckligt länge för att avsluta honom. Så småningom gör jag efter att IW smyger och rensar laget, men jag kan inte komma längre. Förbättringarna av Iso-8 är trevliga, men definitivt ingen större skillnad i DD3 på nivå 1.

10.01.20 - Nu checkar jag in på 504,702 kraft, jag fortsätter att lägga till små Iso-8-uppgraderingar till mitt team. Kämpar 15 fiender och ser Deadpool i röd hälsa för att starta, han skulle normalt få CM: s ultimata start, men med två Human Torch-fiender och OP-skadorna som de gör i det här spelläget riktar jag mig på den svagare av de två och får honom ner röd hälsa och sårbar. Innan jag kan ta en ny vändning har Human Torch och hans kompisar dödat alla utom IW och Thanos, och en IW-bas är allt jag kan lägga till skadorna på fienderna innan jag dödas. I morgon kommer jag att fortsätta med samma 16 fiender kvar med totalt 8.901 m hälsa eftersom jag verkar gå bakåt i den senare statistiken.

10.02.20 - Återigen, små uppgraderingar via Iso-8 har gjorts, men detaljerna kommer att tråka dig eftersom mitt team nu har upp till 509 15 kraft. CM möter 7 fiender och XNUMX på skärmen och använder sin bas på den svagaste Human Torch för att starta och hennes AoE som kommer efter att attacken dödar honom. Juggernaut hånar och efter en IW-bas dödar de mina Thanos. Det går inte att träffa någon annan. Jag landar grunderna på Juggernaut och ställer in bättre attacker för imorgon när det blir klart att jag inte kommer någonstans. För att förolämpa skada läker Juggernaut efter mina attacker och får honom tillbaka till grön hälsa precis innan jag är klar för idag.

10.03.20 - Nu på 511k fortsätter mina karaktärer att få små uppgraderingar dag till dag via Iso-8-tillägg. Jag börjar med att äntligen avsluta den röda hälsodeadpoolen med CM: s första grundattack, vilket gör att fiendens räkning är nere till 13. Efter att BB tagit några träffar kan han överleva och IW lägger till barriär. Fler attacker knackar på Thanos och BB-barriären men ME är redo att läka / dränera och visar sig vara ganska effektiv. Nu har BB sin ultimata upp också, och gårdagens installationsansträngningar lönar sig. Green Goblin dör av trycket från attackerna och en avblodning, och när jag är nere på 12 kvar kommer förstärkningar. Nu med 8 på skärmen finns en Deadpool i rött och Mister Fantastic och Juggernaut är gula. Jag handlar om att döda Deadpool mot en död Thanos, men ME återupplivar honom och IW lägger smyg till de svagaste allierade. Jag lägger ett par bra träffar på den svagare MF men en smygbomb från HAND Sentry förstör mina planer. Men kapten Marvel håller på med sin ultimata och med tanke på att mina fem fortfarande lever kvar bestämmer jag mig för att använda den nu. Inriktning på GG saknar de svagare medlemmar som hade en undvikande buff, men jag överlever tillräckligt länge för att döda MF och föra talet till tio fiender. Jag gör några attacker på Human Torch och försvagar honom innan jag äntligen dödas efter en mycket framgångsrik körning. I morgon kommer jag möta 10 fiender med 10 m hälsa kvar.

10.04.20 - En snabb kamp före sängen visar sig vara ganska snabb - och inte på ett bra sätt. När jag står inför tio kvarvarande fiender kan jag knappt göra några framsteg, bara sätta igång imorgon genom att försvaga Human Torch och Juggernaut innan jag dör.

10.05.20 - Nu med 10 fiender och 5.506m hälsa kvar, här ser mitt lag ut efter fler Iso-8-förbättringar:

My Dread The Darkness-kvalificerade kosmiska karaktärer:

 • Kapten Marvel - 111,723 75 kraft, nivå 14, växel 7, förmånsnivåer 7-7-5-7 - 5 stjärnor, 3 röda stjärnor - skärmisher nivå XNUMX
 • Minn-Erva - 116,119, nivå 75, växel 14, förmånsnivåer 7-7-7-5 - 7 stjärnor, 6 röda stjärnor - helare nivå 3
 • Svart bult - 104,170 75 kraft, nivå 14, växel 7, förmånsnivåer 7-7-5-6 - 5 stjärnor, 3 röda stjärnor - anfallare nivå XNUMX
 • Osynlig kvinna - 98,857 75 kraft, nivå 14, växel 7, förmånsnivåer 7-7-5-7 - 4 stjärnor, 3 röda stjärnor - helare nivå XNUMX
 • Thanos - 95,230, nivå 75, växel 14, förmånsnivåer 7-7-6-5 - 7 stjärnor, 4 röda stjärnor - befästare nivå 2

På striden, mitt team checkar in på 526k nu och möter 7 fiender på skärmen. Human Torch och Juggernaut börjar med läshälsa mot mig, så de kommer att bli de tidiga målen, och bra RNG ser HT dö omedelbart i händerna på en CM-bas. Minn-erva dränerar hälsan från all uppställning av Black Bolts ultimata och han dödar den svagare Juggernaut och lämnar 6 fiender på skärmen och 8 totalt. Thanos hånar och lägger anstöt på Green Goblin, och efter några fiendeattacker dyker de två sista upp och HAND Sentry gör smygbomben och gör det ganska svårt. Jag förlorar Thanos och ME och följer det när Black Bolt dödar Hawkeye. Nu är CM uppe med sin ultimata och riktar HS och försvagar honom för imorgon. Det blir slutligen dagens sista attack när de krossar mig efteråt. I morgon kommer jag att möta 7 fiender och 3.090m hälsa.

10.06.20 - Nu checkar jag in med ett team på 527 3 med alla fem på nivå 8 för deras Iso-7, jag möter de sista 5 fienderna och går efter Mister Fantastic för att börja. Efter att CM försvagat honom och lagt till sårbar tar jag några träffar, lägger till barriär för alla med IW, sedan tar jag fler träffar innan Minn-erva avslutade honom. Nästa riktar jag mig mot Green Goblin som precis har fått röd hälsa, och eftersom det ser ut som att ME inte kommer att göra det, dödar jag GG med Black Bolt och läker ME upp lite. HAND Sentry är nästa höst och jag har nu en 4 på 4 med de XNUMX fienderna som Juggernaut,. Jag lägger några träffar på Juggernaut medan han inte har Defense Up, och CM lägger till Sårbar.

SMM dödar min ME, den första i mitt lag som dör, sedan lägger CM till Sårbart för Spider-Man också innan en BB-ultimat. Juggernaut är nu röd hälsa men jag tar några träffar. CM: s ultimata dödar Jugs och jag börjar fokusera attacker på SM eftersom BB kan döda honom. Nu är SMM målet och jag kan ta honom ut ur Deadpool. DP dödar naturligtvis IW i hans sista monter, då avslutar BB honom. 250 k guld och 8 k guldfragment är min belöning.

Dread The Darkness Live Blog Battles:

Var den första att kommentera på "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 11"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*