Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för SHIELD Security

SHIELD-säkerhet - Läkare Utan Gränser

Välkommen till Iso-8-guiden för SHIELD Security, den senaste i vår serie om det populära spelet Marvel Strike Force. I denna serie tittar vi på bästa Iso-8-förbättringar för MSF-tecken. Medan vissa kanske hänvisar till Iso-8 som helt enkelt "mods" som i andra mobilspel, kommer vi att se till att hålla oss till Marvel-universums namnkonvention och utvecklarna på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hävdar verkligen inte att vi har alla svaren i det här spelet, men vi gör vår forskning och ser till att använda varje hjälte och skurk vi skriver om i stor utsträckning. Dessa är Iso-8-rekommendationer baserade på karaktärens kit och faktiska spel för att hjälpa dig i din strävan att dominera i Marvel Strike Force. Observera att dessa Iso-8-klasser kan skilja sig från ett lagmakeup till ett annat, så använd gärna den här som en guide som vet att dessa kan förändras i olika situationer inom Läkare Utan Gränser.

Dagens karaktär att granska är SHIELD Security. En nyckelmedlem i vilket SHIELD-team som helst, för MSF: s ändamål, är SHIELD Security en hjälte, global skicklighet, protektor, minion och medlem i SHIELD-fraktionen. Låt oss ta en titt på statistiken vi vill fokusera på att förbättra nu när Iso-8-modifieringar har lagts till i Marvel Strike Force.

Huvudfokus: Överlevnad. SHIELD Security är en karaktär som du vill håna och äta upp attacker för att skydda sina SHIELD-lagkamrater. Extra hälsa, rustning och motstånd är där du vill fokusera dina statliga förbättringar med SHIELD Security.

 

Idealisk Iso-8-klass för SHIELD-säkerhet i Marvel Strike Force:

SHIELD Security passar perfekt till en av klasserna för Iso-8, Fortifier Class, och det finns ingen anledning att tänka ut rummet på den här. Lägg till barriären och extra överlevnad för att göra SS lite svårare att döda, och koncentrera dina strategiska tankar kring hur du använder Iso-8 på SHIELD Medic, Nick Fury och Agent Coulson för detta SHIELD-team.

Fler rese

Var den första att kommentera på "Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för SHIELD Security"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*