SWGoH: Vilka lägen ska jag skära till 6-A?

SWGoH Mod Skivning

Medan EA Capital Games tillkännagav förmågan att skära 6-punkts mods i början av denna månad, är den omedelbara tanken av någon in-the-know-spelare i Star Wars Galaxy of Heroes "kan detta öka hastigheten på mina karaktärer?" Svaret är ett enkelt ”ja”. Men att förstå hur skivningen av våra 6-punktsmods fungerar är nyckeln till framgång, som många saker i SWGoH, så vi har samlat några resurser för att komplettera vår populära Bästa moderna i SWGoH avsnitt för att hjälpa spelare över hela världen.

SWGoH Mod SkivningTill att börja med är att skära en 6-punkts mod precis som att skära andra mods, med ett nyckelobjekt att notera. För alla mod som redan har rullat en uppgradering till samma stat 5 gånger har du 0% chans att den stat uppgraderas igen. Se bilden till höger för referens, där den sekundära hastigheten på detta brott mod redan har rullat 5 gånger.

Som AhnaldT101 påpekar i de videor som jag har länkat nedan, om hastighet är huvudmålet för dina skivansträngningar, att hitta de mods som har rullat en hastighetsuppgradering fyra gånger är där du vill fokusera. Hastighetsmod som används som funktionsbild för den här artikeln är ett utmärkt exempel på detta, där hastigheten redan hade rullat fyra gånger innan man fick ytterligare 4 hastigheter efter att ha säkrat materialet i Galactic Challenges-evenemanget förra helgen. För de visuella eleverna i världen är här två länkar till Ahnald-videor.

Min personliga strategi för att skära in dessa redan högvärdiga mods är att hitta de absolut bästa mods på mina toppkaraktärer, oavsett hastighet, och klicka på dem för att få störst effekt i mina strider. Ja, hastighet kommer att vara en viktig faktor för att bestämma detta, men jag tillåter inte att detta begränsar mig till att bara jaga höghastighets sekundärer.

 

Av LJ
Direktör för innehåll, Gaming-fans.com

Fler rese

1 Kommentar på "SWGoH: Vilka mod ska jag skära till 6-A?"

  1. Fantastisk artikel!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*