Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8-klass för SHIELD Medic

SHIELD Medic - Läkare Utan Gränser

Välkommen till Iso-8-guiden för SHIELD Medic, den senaste i vår serie om det populära spelet Marvel Strike Force. I denna serie tittar vi på bästa Iso-8-förbättringar för MSF-tecken. Medan vissa kanske hänvisar till Iso-8 som helt enkelt "mods" som i andra mobilspel, kommer vi att se till att hålla oss till Marvel-universums namnkonvention och utvecklarna på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hävdar verkligen inte att vi har alla svaren i det här spelet, men vi gör vår forskning och ser till att använda varje hjälte och skurk vi skriver om i stor utsträckning. Dessa är Iso-8-rekommendationer baserade på karaktärens kit och faktiska spel för att hjälpa dig i din strävan att dominera i Marvel Strike Force. Observera att dessa Iso-8-klasser kan skilja sig från ett lagmakeup till ett annat, så använd gärna den här som en guide som vet att dessa kan förändras i olika situationer inom Läkare Utan Gränser.

Dagens karaktär att granska är SHIELD Medic. En nyckelmedlem i ett effektivt SHIELD-team, för MSF: s syfte är hon en hjälte, global, skicklighet, support och minion som en del av SHIELD-fraktionen. Låt oss ta en titt på statistiken vi vill fokusera på att förbättra nu när Iso-8-modifieringar har lagts till i Marvel Strike Force.

Huvudfokus: Hälsa. Den första healern du får i spelet när du börjar, och den första karaktären du lägger till Iso-8 också, SHIELD Medic har ett kit byggt kring Health. Henne Fighting Fit förmåga läker den mest skadade karaktären i 20% av hennes Max Health på sin tur. Dessutom henne Akut behandling helande förmåga läker alla allierade för 1,500 15 hälsa plus XNUMX% av SHIELD Medics Max Health, så det är klokt att öka denna stat på något möjligt sätt.

 

Idealisk Iso-8 klass för SHIELD Medic i Marvel Strike Force:

SHIELD Medic är läkaren i SHIELD-teamet och när den används med SHIELD Assault & Security, Nick Fury och Agent Coulson, tar den första svängen på detta team. Medan Healer-klassen är det självklara valet, och den som valts för oss när du öppnar Iso-8 i spelet, med tanke på vändordningen kan Skirmisher-rollen passa bra. Detta skulle vara mer vettigt med Nick Fury använde sedan i Healer-klassen eftersom han har två förmågor som inte attackerar fienderna och därmed sätter upp SHIELD Assault och Coulson till fördelen med sina attacker.

Fler rese

Var den första att kommentera på "Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8-klass för SHIELD Medic"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*