Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för försvararna med Punisher

Våghals - Läkare Utan Gränser

När Iso-8 lades till i Marvel Strike Force i slutet av september 2020, och till och med idag när jag utvärderar specifika lag som vanligtvis används i spelet, kan du vanligtvis titta på en femtio och omedelbart placera 3-4 av Iso-8 klasser på karaktärer utan mycket eftertanke. Men vi här på Gaming-fans.com vill ta din förståelse för spelet vidare för att hjälpa dig att behärska detaljerna i Marvel Strike Force. Nedan kommer vi att granska hur man använder Iso-8-klasserna för att bäst förbereda ett mycket vanligt lag, Defenders with Punisher, för strid. Jag kommer att försöka vara specifik på varför jag gör saker som jag är med dessa karaktärer och deras Iso-8, men om du föredrar att bara hoppa till slutresultatet har jag lagt till en TL; DR längst ner.

Tittar du på Punfenders som vissa kallar dem, kommer ditt team makeup att vara punisher och de fyra försvararna - Våghals, JÄRNNÄVE, Jessica Jones och Luke Cage. Du har ditt typiska team i dessa Squad RPG-baserade spel - en tank / hånare (Luke Cage), en healer (Iron Fist), en hårt slående offensiv karaktär (Punisher) och stark supportkaraktär (Jessica Jones) och snabb karaktär som är lite av en attacker / supporthybrid och bara passar bra i laget (Daredevil).

Det finns en Iso-8-klass som jag verkligen inte kan debattera om detta team - Luke Cage. Han passar Fortifier-klassen perfekt som en skrämmande tank, så det finns verkligen inte mycket anledning att tänka ut rummet på den här. Men när vi tittar på hans lagkamrater kan vi definitivt spela med andra klasser, allt baserat på hur resten av laget används.

Defenders & Punisher - Läkare Utan GränserTill att börja med använde jag Punisher som en Raider. Han är en stötande karaktär, och de passar nästan alltid bäst i Striker och Raider-klasserna, och jag gillar att använda Raider-klassen med karaktärer som har en stark AoE-attack och Punisher passar verkligen här. Dessutom kastade jag Healer-klassen på Iron Fist utan mycket men lämnade Jessica Jones och Daredevil för Striker och Skirmisher-klasserna. Nu inser jag att du inte behöver använda alla fem klasserna i ett team på fem, och på vissa lag passar det bara inte alls, men jag vet också att utvecklarna på Scopely inte skulle ha skapat fem Iso-8-klasser om de var inte avsedda att arbeta bra tillsammans. Således ska vi i den här artikeln försöka använda alla fem klasserna. Tillbaka till DD och JJ, dessa två sista Iso-8-roller wow mig verkligen inte som en passform för någon av dem, så jag bestämde mig för att göra mer spel för att se till att jag hade det bästa greppet om det ämne jag kunde. Låt oss titta på vändordningen för Defenders with Punisher och se hur det påverkar Iso-8-klasserna.

Den första svängen tas av DD i alla strider med Punfenders, såvida inte en snabbare fiendekaraktär på något sätt går först och placerar Slow på honom. För detta scenario kommer vi att gå med standardvarvvariabler. När DD tar första svängen vill du att han placerar Iso-8 debuff, Sårbar, på en fiende eller fiender. Detta begränsar Daredevil till antingen Skirmisher- eller Raider-klassen. Med Iron Fist som tar den andra vändningen vill jag personligen se ytterligare sårbara saker på fienderna för att ge mig alternativ och därmed orsaka debatt om Iron Fists Iso-8-klass. JJ tar 3: e svängen och detta ger big-hitter, Punisher, en chans att ha lite kul. Medan Raider-klassen kan se bra ut på papper för Punisher och hans AoE på den här platsen, och jag använde honom där för att börja, är det jag lyckas med att använda honom som en Striker, rikta in sig på en utsatt fiende och sedan använda AoE för att slå alla fiender. Han kommer sedan att följa upp det med en bas på den utsatta fienden och därmed orsaka ännu mer skada. Luke Cage tar nästa sväng och dina fem har alla gjort sina jobb, om du verkligen ställer in den här första svängrundan bra.

Så med detta, förutsatt att vi nu har Luke Cage som en förstärkare och Punisher som en Striker, hur använder vi Iso-8 på de andra tre? Först måste Daredevil applicera Vulnerable på fiender för att kunna användas korrekt enligt min mening, och efter att ha testat honom som en Raider känns det som att Skirmisher-klassen passar mycket bättre. Men när jag tittar på Iron Fist, med tanke på att han är något snabbare än JJ (106 hastigheter mot JJs 100), finner jag att han och JJ är lite utbytbara om vi vill använda Healer-klassen på en. Det enda som har ändrat mig om hur jag bäst kan använda dessa två är detta - Iron Fist har två attackförmågor och JJ har bara en. Eftersom du inte kan lägga till Vulnerable på dessa karaktärers icke-attackförmåga, gillar jag att matematiken på två är större än en, och placerar Healer-klassen på Jessica Jones över det mer uppenbara antagandet i Iron Fist.

Så vad gör vi med Iron Fist? Det är här du kommer ner till personliga preferenser. Han har ingen Critical Chance boost i sitt kit, så som nivå 1 Raider är han fortfarande bara 25% CC. Om du är död på att ha alla fem klasser representerade är Raider-klassen verkligen ditt enda alternativ om du använder inställningen ovan. Men när man tänker lite utanför lådan kommer Skirmisher-klassen att landa sårbart på ett mer tillförlitligt sätt, så att ha en andra Skirmisher är inte ett dåligt alternativ.

 

TL; DR

Punfenders Iso-8 klassrekommendationer:

  • Vänd 1 - Våghals - Skirmisher (Raider är ett alternativ)
  • Vänd 2 - JÄRNNÄVE - Skirmisher / Raider (baserat på dina önskemål)
  • Vänd 3 - Jessica Jones - Läkare
  • Vänd 4 - punisher - Striker
  • Vänd 5 - Luke Cage - Förstärkare

 

Av LJ
Direktör för innehåll, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för försvararna med Punisher"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*