SWGoH Relic Review: Royal Guard

Imperial Royal Guard - SWGoH

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår karaktär Mod Guides och banbrytande nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relic Amplifiers i spelet har Gaming-fans.com täckt dig när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur du får ut det mesta av Star Wars Galaxy of Heroes.

I ytterligare ett tillägg till SWGoH Relic Review-serie,, den här artikeln tar en titt på Royal Guard och hans relikvie, Force Pike. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på reliknivå 0 med reliknivå 7 och mods tas inte med.

Till att börja med får Royal Guard en stark Hälsa ökning med 19,728 XNUMX, en av överlevnadsstatistiken vi uppmuntrar spelare att förbättra i bästa mods för Royal Guard i SWGoH. Medan hans 11.36% Rustning ökningen är bra, 3.77% Resistens bump är mycket nedslående. Han får också ytterligare 9,900 XNUMX Skydd tack vare hans roll som tank.

Royal Guard vinner 1,534 Fysisk skada samt 15.58% Fysisk kritisk chans ökning och 6.75% Hälsa stjäla stöta. Medan dessa siffror är under genomsnittet är hans stötande kapacitet praktiskt taget irrelevant eftersom hans roll är att håna och tanka.

Royal Guard är en allvarligt föråldrad tank med ett dåligt kit och liten livskraft i SWGoH 2020. Statistikökningarna från hans Relic är i bästa fall totalt genomsnittliga. Han kopierar ett något livskraftigt fartyg men den viktigaste faktorn för att relicera honom är att han är en krav för Sith Eternal Emperor. Om detta är viktigt för dig hör han till den nedre delen av Hög prioritet nivå. Annars är han i den övre änden av Låg prioritet tier.

 

Av Zalandas Gosular
Empire in Exile
Staff Writer, Gaming-fans.com

Fler rese

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Royal Guard"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*