Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för Luke Cage

MSF - Luke Cage

Välkommen till Iso-8-guiden för Luke Cage, den senaste i vår serie om det populära spelet Marvel Strike Force. I denna serie tittar vi på bästa Iso-8-förbättringar för MSF-tecken. Medan vissa kanske hänvisar till Iso-8 som helt enkelt "mods" som i andra mobilspel, kommer vi att se till att hålla oss till Marvel-universums namnkonvention och utvecklarna på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hävdar verkligen inte att vi har alla svaren i det här spelet, men vi gör vår forskning och ser till att använda varje hjälte och skurk vi skriver om i stor utsträckning. Dessa är Iso-8-rekommendationer baserade på karaktärens kit och faktiska spel för att hjälpa dig i din strävan att dominera i Marvel Strike Force. Observera att dessa Iso-8-klasser kan skilja sig från ett lagmakeup till ett annat, så använd gärna den här som en guide som vet att dessa kan förändras i olika situationer inom Läkare Utan Gränser.

Dagens karaktär att granska är Luke Cage. Luke Cage är en nyckelmedlem i försvarsteamet, för läkemedelsgränsers ändamål, en hjälte, stad, bio, beskyddare och medlem i försvararfraktionen. Låt oss ta en titt på statistiken vi vill fokusera på att förbättra nu när Iso-8-modifieringar har lagts till i Marvel Strike Force.

Huvudfokus: Överlevnad. Luke Cage är en karaktär som du vill håna och äta upp attacker för att skydda sina Defender-lagkamrater. Extra hälsa, rustning och motstånd är där du vill fokusera dina statliga förbättringar med Luke Cage.

 

Idealisk Iso-8-klass för Luke Cage i Marvel Strike Force:

Luke Cage passar perfekt till en av klasserna för Iso-8, Fortifier Class, och det finns ingen anledning att tänka ut rummet på den här. Lägg till barriären och extra överlevnadsförmåga för att göra Luke lite svårare att döda och koncentrera din strategiska tankar kring hur man använder Iso-8 på sina Defender-lagkamrater och Punisher, eftersom Punfenders är det vanligaste sättet att använda denna grupp av karaktärer.

Fler rese

Var den första att kommentera på "Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för Luke Cage"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*