Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för Nick Fury

MSF - Chasing Fury Event

Välkommen till Iso-8-guiden för Nick Fury, den senaste i vår serie om det populära spelet Marvel Strike Force. I denna serie tittar vi på bästa Iso-8-förbättringar för MSF-tecken. Medan vissa kanske hänvisar till Iso-8 som helt enkelt "mods" som i andra mobilspel, kommer vi att se till att hålla oss till Marvel-universums namnkonvention och utvecklarna på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hävdar verkligen inte att vi har alla svaren i det här spelet, men vi gör vår forskning och ser till att använda varje hjälte och skurk vi skriver om i stor utsträckning. Dessa är Iso-8-rekommendationer baserade på karaktärens kit och faktiska spel för att hjälpa dig i din strävan att dominera i Marvel Strike Force. Observera att dessa Iso-8-klasser kan skilja sig från ett lagmakeup till ett annat, så använd gärna den här som en guide som vet att dessa kan förändras i olika situationer inom Läkare Utan Gränser.

Dagens karaktär att granska är Nick Fury. En nyckelmedlem i SHIELD-teamet, för MSF: s ändamål, är Nick Fury en hjälte, global, skicklighet, support, hämnare, legendarisk och medlem i SHIELD-fraktionen. Låt oss ta en titt på statistiken vi vill fokusera på att förbättra nu när Iso-8-modifieringar har lagts till i Marvel Strike Force.

Huvudfokus: Hälsa. Nick Fury är en nyckelperson för att göra SHIELD-lagen effektiva, och hans förmågor stöder sina lagkamrater ganska bra. Som ett resultat, bygg upp sin hälsa och överlevnad för att säkerställa att han förblir vid liv för att läka och stödja de andra SHIELD-medlemmarna.

 

Idealisk Iso-8-klass för Nick Fury i Marvel Strike Force:

I en SHIELD-serie med Fury, Coulson, Assault, Medic and Security, tar Nick Fury den andra svängen som kommer direkt efter SHIELD Medic. Men med Medic som tar en tidig vändning och inte behöver henne läka genast för det mesta, och Fury kallar vanligtvis SHIELD minions som en kallelse eller placerar Defense Up, de enda rollerna som passar den här första svängen väl är Healer och Fortifier. Med tanke på att vi vill hålla Nick Fury vid liv så länge som möjligt och Medic tar första svängen, föreslår jag att överväga att gå emot det uppenbara och använda Healer-klassen för Nick Fury och Skirmisher-klassen för SHIELD Medic som ett resultat. Mina tester på detta fungerar bra hittills och jag kommer att uppdatera detta om jag tycker att det finns en bättre kombination.

Fler rese

Var den första att kommentera på "Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för Nick Fury"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*