Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för agent Coulson

Agent Coulson - Läkare Utan Gränser

Välkommen till Iso-8-guiden för Agent Coulson, den senaste i vår serie om det populära spelet Marvel Strike Force. I denna serie tittar vi på bästa Iso-8-förbättringar för MSF-tecken. Medan vissa kanske hänvisar till Iso-8 som helt enkelt "mods" som i andra mobilspel, kommer vi att se till att hålla oss till Marvel-universums namnkonvention och utvecklarna på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hävdar verkligen inte att vi har alla svaren i det här spelet, men vi gör vår forskning och ser till att använda varje hjälte och skurk vi skriver om i stor utsträckning. Dessa är Iso-8-rekommendationer baserade på karaktärens kit och faktiska spel för att hjälpa dig i din strävan att dominera i Marvel Strike Force. Observera att dessa Iso-8-klasser kan skilja sig från ett lagmakeup till ett annat, så använd gärna den här som en guide som vet att dessa kan förändras i olika situationer inom Läkare Utan Gränser.

Dagens karaktär att granska är Agent Coulson. Agent Coulson är en nyckelmedlem i SHIELD-teamet, för MSF: s ändamål, en hjälte, global, teknisk, controller, hämnare och medlem i SHIELD-fraktionen. Låt oss ta en titt på statistiken vi vill fokusera på att förbättra nu när Iso-8-modifieringar har lagts till i Marvel Strike Force.

Huvudfokus: Hälsa. Agent Coulson är en nyckelperson för att göra SHIELD-lagen effektiva, och hans förmågor synergiseras med sina SHIELD-lagkamrater ganska bra. Om du använder Coulson on War Defense som många, får han + 40% Max Health redan, så det är klokt att förstärka denna stat. Tillagt fokus och skador kan hjälpa till så bra som Coulson är utformad för War Defense, men hälsa är där du kommer att se den största statliga vinsten.

 

Idealisk Iso-8-klass för agent Coulson i Marvel Strike Force:

I en SHIELD-serie med Nick Fury, Coulson, SHIELD Medic, Assault and Security, Agent Coulson tar den 5: e vändningen på detta lag, och om Skirmisher och Raider gör sina jobb, borde han ha flera utsatta fiender att välja mellan. Som ett resultat gillar jag Coulson i Striker-rollen för att få den extra attacken. Även om jag också kan se honom passa Raider eller till och med Skirmisher-klassen, baserat på lagmakeupen för SHIELD-karaktärerna och min egen testning, känner IU Striker-klassen passar bäst för Agent Coulson.

Fler rese

Var den första att kommentera på "Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för agent Coulson"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*