MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 12

Läkare Utan Gränser - Dread The Darkness Mission 12

Dark Dimension III: Dread The Darkness är det ultimata slutspelinnehållet i Marvel Strike Force, och jag börjar slåss det 12: e uppdraget efter cirka 20 dagars kamp mot det elfte uppdraget. Detta uppdrag kräver igen kosmiska karaktärer, och Invisible Woman har visat sig vara en mycket viktig bit i detta pussel, vilket ger den överlevnadsförmåga hon lägger till i något lag. Nedan kommer jag att leva blogg mina dagliga försök när jag ser ut att besegra Mörk Dimension och tjäna en 5-Red Star Ultimus.

My Dread The Darkness-kvalificerade kosmiska karaktärer:

Här är startstatistiken för mina kosmiska karaktärer som kämpar för detta uppdrag, lite mer än en vecka efter den första lanseringen av Iso-8.

  • Kapten Marvel - 112,037 effekt, nivå 75, växel 14, kapacitetsnivåer 7-7-7-5 - 7 stjärnor, 5 röda stjärnor - Skirmisher nivå 3
  • Minn-Erva - 116,160 75, nivå 14, växel 7, förmånsnivåer 7-7-5-7 - 6 stjärnor, 3 röda stjärnor - läkernivå XNUMX
  • Svart bult - 104,718 kraft, nivå 75, växel 14, förmånsnivåer 7-7-7-5 - 6 stjärnor, 5 röda stjärnor - slagnivå 3
  • Osynlig kvinna - 98,857 75 effekt, nivå 14, växel 7, förmånsnivåer 7-7-5-7 - 4 stjärnor, 3 röda stjärnor - helare nivå 10.20.20 (större kraftuppdatering XNUMX)
  • Thanos - 96,836, nivå 75, växel 14, förmånsnivåer 7-7-6-5 - 7 stjärnor, 4 röda stjärnor - befästare nivå 3

Dread The Darkness - Mission 12

Stryfe (3.73 m kraft), 36.5 m total fiendens hälsa

10.07.20 - Det 12: e uppdraget har 36 fiender och 8 på skärmen att starta, och mitt team checkar in med 528 5 kraft. Dessa fiender kommer ut starka och de två Stryfe-fienderna kommer att visa sig vara ett verkligt problem. Jag startar den här striden några gånger för att få en bättre start med tanke på vikten av en bra start, och därmed tycker jag att varje scenario där jag har alla 200 karaktärerna vid min första attack är en bra start. Jag får bokstavligen en enda attack in, en bas från Captain Marvel, och inget mer, vilket resulterar i drygt XNUMX XNUMX skador.

 

10.08.20 - Jag hoppas på en bättre andra attack, nu har jag Black Bolt på nivå 4 på hans Iso-8 mods. Mitt team som helhet checkar in på 531k nu.

 

Till striden tar jag ett par träffar innan jag tar en sväng och jag fastnar i en Stryfe för att börja. Jag överlever genom den andra vågen av fiendens attacker, tack vare att Minn-erva återupplivar IW och hennes barriär sedan läggs till, och nu har Black Bolt sitt yttersta att använda på de åtta fienderna för den första betydande attacken av detta uppdrag. Efter denna attack får jag bara ytterligare två träffar innan jag är klar. Till imorgon har jag 8m hälsa kvar.

10.09.20 - Idag är mitt lag ännu starkare på 537k - både Black Bolt och Minn-erva är nu på nivå 4 av sina Iso-8-förbättringar och Invisible Woman har lagt till hälsa och rustning från kristalluppgraderingar till nivå 4, även om hon fortfarande är nivå 3 totalt.

Stridstid och jag har 34.8 m hälsa att rensa över 36 fiender. Jag tar två hits, från Stryfe och Vulture, sedan landar CM henne ultimat på den skrämmande Stryfe. IW dödas och Minn-erva läker, dränerar fienderna lite, BB får två träffar på Stryfe, den andra är en Iso-bonusattack, sedan hånar Thanos. Jag hör många attacker och ser ner från min typ och mitt annars välpresterande team är dött ... Ja, så det är det. 32.954 m hälsa fortsätter att gå framåt.

 

10.10.20 - En snabb kamp gör att jag gör väldigt lite, landar några grunder och blir dödad alldeles för snabbt. Inget att rapportera om det kommer att hjälpa någon på något sätt.

 

10.11.20 - Efter en hektisk dag med familjen såg jag inte få en attack, jag är tillbaka igen med hela fem några av nivå 4 Iso-8 tecken. Med 32.1 m hälsa kvar går mitt team nu in på 542k kraft. Jag står inför 35 fiender och de har försvagat mig snyggt när CM tar sin tur. Hennes grundläggande gör nästan ingenting mot Stryfe och Thanos dör omedelbart därefter. Jag kan få en Black Bolt ultimat och försvaga fienderna, men det är alla framsteg jag kan göra när mitt lag dör av alltför snabbt. I morgon börjar 35 fiender och 31.1 m hälsa kvar.

 

10.12.20 - Incheckning igen vid 542k effekt, till och med en annan nivå över hela linjen i Iso-8 kommer inte att spela någon roll vid denna tidpunkt. Dessa strider är bara galna hårda. Thanos är död innan jag ens tar en tur, så två träffar senare återvänder jag favören som dödar Grib. Min Minn-erva dödas av Pyro, som Black Bolt sedan eliminerar och fiendens räkning är nu 33. Förstärkningar kommer som gör detta ännu tuffare, vilket är skrattretande vid denna tidpunkt. Jag väljer att spara Captain Marvel ultimate i morgon så att den kan ta två varv med AoE och slå en hit på en försvagad Stryfe, men Namors ultimata dödar mitt lag och det är det. I morgon kommer jag att möta 33 fiender med totalt 30.848m hälsa kvar.

 

10.13.20 - Börjar med 30.848m hälsa kvar, det finns två skrämmande Stryfe-fiender på skärmen och en med röd hälsa som jag kommer att attackera nådelöst tills han är död. Även om jag kan uppnå detta mål kan jag göra lite annat.

10.15.20 - Efter att ha glömt att slåss igår börjar jag idag med mitt 542k-maktlag som möter 32 fiender på totalt 29.747m hälsa. Efter att CM: s grundläggande gör nästan ingenting som slår en skrämmande Stryfe, blir fienderna galna med en Namor Ultimate och den andra Namors speciella dödande CM. En bas från Minn-erva följs av Deadpool som dödar Thanos och BB och det är på väg att vara över med liten eller ingen framsteg. Jag får en grundläggande in från IW och ME för att avsluta det och gjorde cirka 70 XNUMX framsteg för dagen.

 

10.16.20 - Från och med 29.6 m hälsa på de 32 fienderna och jag fokuserar mina ansträngningar på Scarlet Witch tills jag dödar henne. I processen slutar jag med att försvaga både Namors, Cable och Wasp tack vare ultimates av Minn-erva och Black Bolt, men jag dör och lämnar 4 av de 7 fienderna på skärmen i röd hälsa.

 

10.17.20 - Från och med 25.5 m hälsa på fienderna insåg jag bara hur bra jag gjorde det igår på det här brädet. Oddsen är att jag inte kommer att upprepa samma framgång. Mitt team checkar in igen med 542k kraft och innan jag tar en tur har jag 3 av mina karaktärer i hälsa med Ability Block på dem. Jag bestämmer mig för att starta om tills jag har fått ett bättre resultat och få det där Stryfes attack bara träffar CM och BB innan CM läker själv innan hennes tur. Hon dödar Cable och dör sedan av Namor, men jag använder ME för att återuppliva henne innan Sabretooth och Deadpool ger flera attacker på mitt lag. BB avslutade Wasp, sedan dödade Ant-Man och den andra Namor mitt lag. Medan jag eliminerade två fiender tog jag bara ungefär 400 XNUMX hälsa av helheten.

 

10.18.20 - Nu på 543k efter att ha uppgraderat en Iso-8-kristall till nivå 5 för både Minn-erva och Black Bolt har jag 29 fiender kvar att besegra. CM tar den första svängen och träffar Deadpool, sedan hånar Stryfe och jag väljer att vila striden några varv senare.

Nu för andra gången har jag CM träffat Stryfe först och markerat honom Sårbar, och även om det tar mycket längre tid att avsluta Stryfe än jag hade föredragit tar jag ut honom strax efter att ha förlorat Minn-erva. Några träffar senare är Thanos nere, och jag dödar också Sabretooth. Nu ner till 27 fiender kvar kommer förstärkningar att placera 9 fiender på skärmen med Black Bolts ultimata upp. Det visar sig vara en väl tidsbestämd träff med tanke på att 9 fiender påverkas, då är kapten Marvel uppe med sin ultimata, som jag väljer att spara till imorgon eftersom mitt lag inte kommer att hålla längre. Jag slog en av de två Namor-fienderna, som båda har röd hälsa, men det är allt jag kan göra idag. I morgon börjar jag med att fienderna har 23.55 m hälsa kvar.

 

10.19.20 - Igen vid 543k börjar jag med totalt 27 fiender att gå och 9 på skärmen, varav 3 är i röd hälsa. Jag placerar CM: s ultimata på en av två Namor-fiender och dödar honom och lämnar en Deadpool och en annan Namor i rött. Efter att Namor använder sitt ultimata i mitt lag använder BB sin special för att avsluta Deadpool och vi är nere på 25 kvar. Jag slog Namor två gånger och förlorade ME, Thanos och BB tillät CM och IW att använda grunderna på Namor och dödade honom precis innan de dödades också. Jag kommer att ha 24 fiender kvar och 22.78 m hälsa kvar i morgon.

 

10.20.20 - 22.78m hälsa kvarstår över 24 fiender, men den låghängande frukten har plockats. De åtta fienderna på skärmen är alla med hög grön hälsa när jag börjar. En anmärkningsvärd skillnad för mitt lag är Invisible Woman har nu 8 120,160 kp efter att ha uppgraderat henne från 4-röda stjärnor till 6-röda stjärnor igår kväll. Ett lyckligt drag efter att jag sparade mina 5-Red Star-krediter drog en 6-RS-version och förbättrade detta lag med 18 XNUMX kraft.

Jag börjar med CMs grundläggande på Stryfe eftersom jag fortfarande har henne som Skirmisher (huvudsakligen för det här spelläget). Jag tar några träffar och IW placerar barriär på mitt lag, då dränerar ME heal fienderna. Min Striker, Black Bolt, landar två hits på Stryfe och tar bort hans hån, och jag använder Thanos AoE. Några träffar senare börjar jag fokusera på Doctor Strange eftersom jag hatar healers och revivers i DD, eftersom han och Pyro är de första fienderna till gul hälsa på skärmen. IW lägger till stealth till alla utom Thanos, en trevlig bit av RNG, och jag fortsätter att slå DS och lägga till Sårbar, sedan ha BB träffat hans tre gånger tack vare hans nu röda hälsa. CM avslutar honom för att ta oss till 3 fiender kvar, och nu börjar jag placera träff på Pyro när vi byter attacker. BB är uppe med sitt ultimata och landar det, då tar jag några fler träffar. CM avslutar Pyro med en bas, och jag förlorar Thanos strax därefter. Jag vidarebefordrar ME: s återupplivning och använder istället grundläggande attacker på Cable, eftersom mitt team inte kommer att klara mycket mer, och jag visar mig vara korrekt som några träffar senare är jag klar. I morgon möter jag 23 fiender med en sammanlagd hälsa på 23 m.

 

10.21.20 - Dag två med min nyligen superdrivna Invisible Woman och jag börjar mot 6 fiender på skärmen. Jag sparar kapten Marvels ultimata för idag så att AoE efter effekt skulle få mer inverkan, så jag börjar med den och riktar mig mot den alltid irriterande Ant-Man som sätter honom i gul hälsa. Efter att ha tyckt att hela laget tar en tur använder IW en grundläggande och Ant-Man attackerar mig vilket gör det till Minn-ervas tur med sin ultimata läkare tillgänglig och välbehövlig om jag planerar att överleva länge. Heal drain lämnar Ant-Man i rött och Stryfe, Deadpool och Cable i gult, och Black Bolt avslutar den sårbara Ant-Man med Iso-bonusattacken. Nu kommer förstärkningar och jag är i trubbel eftersom 10 av de sista 21 fienderna nu är på skärmen.

Jag fortsätter att rikta mig mot de svagare fienderna eftersom ingen healer eller återupplivare är i denna blandning av nya fiender, och jag slår en hit på Cable för att få den här rullande och återuppliva Thanos. IW smygar laget men sedan slår Namor mig med en AoE som stinker. Nu hånar Stryfe och jag måste använda attacker på honom, men BB försvinner och jag har, mirakulöst nog, alla fem levande. Nätt och jämnt. CM: s special är väl tidsinställd att slå på Cable och skingra hans motattack buff, då förlorar jag BB. Både Minn-erva och IW anfaller på Cable och dödar honom, men det är allt som väntar mig idag.

 

10.22.20 - Från och med 17.936m hälsa kvar, börjar min kamp fruktansvärt. Jag startar om flera gånger och letar efter bra RNG och det bästa jag kan göra är att jag bara har två levande efter att fienderna tar sina första varv. Jag gör ett par grundläggande attacker på Stryfe för att slå honom i röd hälsa, men inget annat uppnås.

 

10.23.20 - Från och med 17.778m hälsa över de 20 återstående fienderna, checkar mitt team in på 561k, men turordning är min största fiende idag. Fienderna får de första sex varv av striden, och jag startar om flera gånger för bättre RNG, äntligen får jag spela med 4 av mina 5 karaktärer vid liv. CM och Minn-erva använder grunderna på Stryfe, och eftersom jag har Captain Marvel som Skirmisher för detta spelläge sätter det upp Black Bolt för att avsluta honom. Thanos landar sin AoE och CM hoppar över det ultimata att använda en grundläggande eftersom hon är allt som är kvar, och min strid är klar strax efter.

 

10.24.20 - Från och med 17.394m hälsa kvar, checkar mitt team in igen på 561k för att möta 19 fiender totalt. Kapten Marvel är först med sin ultimata, som jag räddade igår, och hon slår Deadpool till röd hälsa och markerar honom som sårbar. Invisible Woman spärrar laget och Black Bolts ultimata färdiga Deadpool och försvagar de andra 7 på skärmen, men alla förblir i grön hälsa. Jag börjar placera träffar på Ant-Man eftersom jag tycker att han är ganska irriterande och med hans förmåga att buffa Wasp är det min prioritet att ta bort honom just nu. Ett Iso-8-märke från CM gör honom sårbar, och Black Bolt träffar honom två gånger, slår honom i rött och får sedan en tredje attack tack vare sitt kit. Jag tappar Thanos men en bas från Minn-erva avslutar Ant-Man. En AoE från deras Namor dödar nästan mitt team och sedan sveper de in och avslutar jobbet direkt. 2m kvarstår i morgon.

 

10.25.20 - Från 15.463m checkar jag in igen vid 561k kraft med den ensamma skillnaden som en Iso-8-uppgradering för Invisible Woman för att maximera sin hälsostatus helt. Jag har 17 fiender att slå och börja mitt offensiva fokus på Namor eftersom hans AoE och övergripande brott verkligen irriterar mig i det här spelläget. Jag placerar Sårbart på honom och rensar det med BB: s attack och efterföljande Iso-8-bonusattack och tar några träffar tills CM är död. Minn-erva återupplivar henne och jag fortsätter att slå Namor och slutligen få honom till gul hälsa och markera honom Sårbar en andra gång. Jag förlorar ME när jag får Namor till röd hälsa, och jag använder CM's ultimata i ett försök att avsluta honom. Jag misslyckas, vilket irriterar mig eftersom det inte är så jag brukar använda mina attacker och slutar bli dödad innan CM: s ultimata kan få full effekt.

 

10.26.20 - Jag börjar med 12.888 m hälsa kvar efter en stark söndagsattack. Än en gång checkar jag in på 561 effekt trots en ny nivå 5 Iso-8 uppgradering till IW som är två borta från den övergripande nivå 5 stat uppgraderingen.

Efter att fienderna fått en attack från Vulture är min CM först upp och misslyckas med att kunna döda Namor. Detta visar sig dyrt när han, Deadpool och mer dödar Thanos och försvagar BB. Men ME är nästa steg och dödar Namor och lämnar 16 fiender kvar. Jag lägger några träffar på Cable och passerar en ultimat från IW, men väljer att använda BB: s ultimata som lämnar tre fiender i låg, röd hälsa. Det visar sig vara mina sista attacker idag då jag börjar tisdag med 3 fiender och 16 m hälsa kvar.

 

10.27.20 - Varje dag fortsätter jag att chippa bort, det är åtminstone vad jag säger till mig själv ... Jag börjar med tre fiender i lågröd hälsa - Kabel, gam och geting. Jag testade kapten Marvel att slå Wasp först och det slutade inte med henne, så jag återställde och hon dödade Cable i en träff. Medan jag sedan tappar CM tidigt, kommer jag till en Invisible Woman ultimat för den extra överlevnadsförmågan, sedan avslutar Black Bolt Wasp och lämnar totalt 3 fiender. Men detta uppmuntrar förstärkningar eftersom jag nu har 14 på skärmen igen när jag jobbar för att avsluta gam. Thanos gör just det, vilket sedan uppmanar Namor och Doctor Strange att förstärka och den här sista biten kommer att vara ful i några dagar. Stryfe hånar, med barriär, och Scarlet Witch läker och det är jag mot 8 mycket starka fiender. Jag tar några träffar, tappar CM igen och försöker slå Doctor Strange när jag kan men striden är över ganska snabbt härifrån. I morgon börjar jag med 10 fiender och 13 m hälsa - knappt något lägre än jag började (tack vare läken) men åtminstone har jag tre färre fiender att döda.

 

10.28.20 - Ett par mindre Iso-8-uppgraderingar till Minn-erva, men inget annat noterar när jag går in i denna strid med min fem stämmande 561k-kraft. När jag börjar striden är endast 6 av de 13 återstående fienderna på skärmen, bättre än de 10 som var på skärmen igår för att avsluta mig. Jag fortsätter att förvänta mig mer att gå med, men det gör de inte när jag fokuserar alla attacker på Scarlet Witch i ett försök att ta bort healern. Minn-ervas läka visar sig vara den viktigaste attacken mot den här gruppen på 6, och efter att jag dödat Scarlet Witch har Black Bolt sin ultimata lediga så jag lägger den på dem och 3 förstärkningar kommer. Nu är 9 fiender på skärmen här när jag flyttar fokus från en av två Sabretooth-fiender till Doctor Strange. Jag tappar ME och undviker frestelsen att använda CM: s ultimata i slutet av striden när jag förlorade Thanos och Invisible Woman i nästa attackrunda. BB får dubbeltryck på Doc Strange för att avsluta mina stötande framsteg och de dödar mig. 8.746m hälsa kvarstår över 12 fiender som jag tar på mig i morgon.

 

10.29.20 - Inga förändringar sedan gårdagens strid men jag hoppas verkligen att jag kan återskapa framgången. Med detta sagt är min City-karaktär inte redo för Mission # 13, så det kan vara till nytta för mig att ta längre tid på detta uppdrag. Meh, den konkurrensutsatta sidan av mig vill vinna och vinna nu, så det är vad jag kommer att sträva efter oavsett vad.

Jag startar striden mot dessa 12 fiender genom att landa CM: s ultimata på Doctor Strange. Jag hatar att möta läkare / återupplivare i detta spelläge, så att ta ut honom är min högsta prioritet. Efter den första attacken får jag min rumpa sparkad, startar om, gör allt igen, startar om, och gör det en tredje gång, förlorar äntligen inte Minn-erva. Den här gången återupplivar hon Invisible Woman och sedan träffar Black Bolt Doctor Strange tre gånger och dödar honom. Thanos träffar den svagare Sabretooth och hånar och dödas sedan omedelbart efter. Jag placerar ett par fler träffar på samma Sabretooth, reducerar honom till röd hälsa, och sedan dödar de mig. I morgon har jag 3 fiender kvar med totalt 3m hälsa.

 

10.30.20 - 11 fiender för att döda och utanför porten Jag fokuserar på den svagare av de två Sabretooth-fienderna. Jag startar om för att se om jag kan få alla fem att överleva fienderna och deras öppningsbarrage, vilket naturligtvis följer Captain Marvels grundläggande, och vid mitt tredje försök kan jag hänga på - knappt. Min andra attack är Black Bolt som avslutar Sabretooth med sin special, då är Minn-erva uppe med sin ultimata, vilket är välbehövligt eftersom det dränerar både Wasp-fiender och Deadpool till röd hälsa. Jag bestämde mig för att följa Deadpool som försvagar honom innan Stryfe hånar, och Invisible Woman använder både sin speciella och sedan ultimata för att hålla mig vid liv i de två kommande varv. Med alla fem kvar, Black Bolts ultimata dödar Deadpool och kallar till de två sista förstärkningarna eftersom jag har alla 3 återstående fiender på skärmen. Thanos använder sin AoE heal ultimata och CM skingrar Stryfe när den svagare getingen går ner. Fienderna får massor av attacker för att försvaga min grupp, men jag håller alla fem stående när IW träffar och sedan dödar BB den andra getingen för att lämna 9 fiender. Eftersom han är ensam fiende i gult börjar jag slå på Cable, men sedan faller hjulen av. Jag får ytterligare en bas eller två, men fienderna överväldigar mig och avslutar mig efter en bra körning. 7 fiender och 7 m hälsa kvar när jag går in i helgen.

 

10.31.20 - En annan Iso-8-uppgradering för Invisible Woman har henne nästan till nivå 5 totalt, men jag är fortfarande på 561k för mitt lags styrka. Efter gårdagens trevliga körning har jag stora förhoppningar att avsluta detta de närmaste dagarna ...

7 fiender återstår inklusive kabel med låg röd hälsa. Kapten Marvel är först med sin ultimata som jag testar en gång och AoE-efterskakan dödar inte kabel, så jag återställer och använder den på honom istället för att säkerställa att han inte får en tur. Jag tappar Invisible Woman, men återupplivar henne och hon lägger till smyg till laget som lämnar Thanos utsatt eftersom Black Bolts ultimata är uppe. Även om jag är säker på att det orsakade en hel del skador ändrade det inte några hälsofältfärger, så det kändes inte för effektivt. Jag fortsätter att placera hits på Namor och förlorar Black Bolt, Thanos och CM. Fienderna avslutar mig strax därefter med Stryfe och Namor i gul hälsa och gam i rött. 6 fiender och 3.386 2 m hälsa kvar när jag tänker 3-XNUMX dagar max för att slutföra detta uppdrag.

 

11.01.20 - Tillbaka igen med 561k kraft att använda, jag har 6 fiender kvar för att vinna. CM startar det och markerar Namor Vulnerable, sedan tar jag ett par träffar som får Minn-erva att använda sin ultimata, vilket dödar Vulture. Black Bolt är nästa steg och använder sin bas för att slå Namor, sedan igen med sin Iso-8-bonushit som avslutar Namor. Nu är det bara fyra fiender kvar och jag går efter Sabretooth för att ta bort hans brott från striden. Jag tar ett par träffar, men Invisible Woman lägger till hinder för laget, och jag markerar Sabretooth Sårbar. BB får sin special in och ytterligare en omgång av attacker och Sabretooth är död och flyttar mitt stötande fokus till Cable. Stryfe har ännu inte hånat idag, så jag förväntar mig det snart, och han gör det omedelbart efter att jag har skrivit det här ... CM försöker skingra det och misslyckas, men jag får en runda träffar, inklusive en CM som är ultimat på Stryfe som han är nära slutet med Deadpool och Cable båda höga gula hälsan. Jag förlorar Thanos, men ME är uppe med sin ultimata, som dödar Stryfe och tillåter mig att avsluta Cable, sedan Deadpool. Det är inte lätt, men det var inte heller nervös. Min belöning är 4k guld och 250k Elite 5-stjärniga krediter, som jag förvandlar till en uppgradering av Colossus från 5-röda till 4-röda stjärnor.

 

Dread The Darkness Live Blog Battles:

Fler rese

Var den första att kommentera på "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 12"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*