SWGoH: Unlocking Jedi Master Luke Skywalker - Live Blog & Walkthrough

Jedi-mästaren Luke Skywalker

Den andra omgången av Galactic Legend-händelser i SWGoH har byggt upp i flera veckor, till skillnad från de månader som samhället var tvungen att förbereda sig för första omgången, och slutligen den 7 oktober 2020 fick spelare börja arbeta för att öppna de nya Galactic Legend-versionerna av Jedi-mästaren Luke Skywalker och Sith Eternal Emperor. Medan jag kunde slåss i händelsen inom några minuter efter spelets uppdatering, börjar jag min resa för att låsa upp Galactic Legend Jedi Master Luke Skywalker torsdag 8 oktober.

Jedi-mästaren Luke SkywalkerNedan kommer jag att leva och blogga min erfarenhet av Galactic Legend-evenemanget som min första ordning, och även om jag inte har undvikit andra videor och åsikter om detta Galactic Legend-evenemang är jag hoppfull att jag kan lägga till Jedi Master Luke Skywalker i listan så effektivt som möjligt.

Nedan följer min genomgång / live-blogg om resan för att låsa upp Jedi Master Luke Skywalker. Jag hoppas att du tycker om och kan lära av detta. Jag har också lagt till länkar till några av mina favorit (tidigare) GameChangers och deras videor nedan.

 

Tier I Rebel Characters används:

 • Jedi Knight Luke Skywalker - Relik 7-32,283 effekt - 153 hastigheter, 187k hälsa / skydd, 11,762 skada, 61.1% CC, 192% CD - Fem 6-dot-mods och en 5-dot-mod (Offense & Health sets), alla förmågor maxade
 • R2-D2 - Relik 7-32,328 294 kraft - 114 hastigheter, 5,610 k hälsa / skydd, 107.74 skador, 6% styrka - alla XNUMX-punkts mods (Speed ​​& Potency set), alla förmågor maxade
 • Han Solo - Relik 6 - 27,315 247 ​​effekt - 103 hastigheter, 7,379 k hälsa / skydd, 100.41 226.5 skador, 6% CC, 5% CD - Tre XNUMX-dot-mods och tre XNUMX-dot-mods (CC & CD-uppsättningar), alla förmågor maxade
 • chewbacca - Relic 6-30,385 effekt - 269 hastigheter, 123k hälsa / skydd, 7,689 skador, 75.2% CC, 222% CD - Fem 6-dot-mods och en 5-dot-mods (CD & Health sets), alla förmågor maxade
 • Lando Calrissian - Relic 5-23,271 effekt - 244 hastigheter, 92k hälsa / skydd, 5,932 skador, 88.27% CC, 223.5% CD - Fem 6-dot-mods och en 5-dot-mods (CD & Health sets), alla förmågor maxade

 

10.08.20 @ 7:30 ET - Jag börjar med 56 Lätt sidovaluta och behöver 15 för att starta den första striden. Denna Light Side-valuta kan vinnas genom att slå alla Light Side-strider, en bit åt gången. Naturligtvis när du kämpar eller simmar ett Light Side-kort, är det helt upp till RNG hur många bitar du får som visas i min grafik till höger.

Resan är slutNivå I

Nivå I kan bekämpas åtta gånger med belöningar på 8 stycken Jedi Master Luke Skywalker varje gång, så 10 stycken kan erhållas från denna första nivå.

Försök # 1 - När vi möter 5 fiender för att börja, börjar vi på Desert Skiff i Tattooine-öknen med Jedi Knight Luke Skywalker och R2-D2 som slåss. Jag har ingen riktig dödsorder, jag är bara säker på att lägga till stealth till R2 när det är möjligt, vilket ger Luke fördel och låter honom göra jobbet. Jag såg Ahnalds livestream och har upptäckt att min R2 har mycket mer styrka, en stat vi starkt rekommenderar i bästa mods för R2-D2än vad Ahnald gav, kunde jag landa brinnande och bedöva debuff under hela denna strid. Om du vill ha en dödsorder, föredrar jag att attackera de tre i mitten (angriparna) och lämna de gamoreanska vakterna ensamma till slutet. Jag känner att Gam Guards har lägre uthållighet än angriparna eftersom min R2 verkar bedöva oftare.

Den andra vågen av fiender inkluderar Boba Fett och flera av Jabbas anställda arbetare mot Han Solo (med karbonsjukdom), Chewie och Lando. Målet här är Boba Fett, och att besegra honom är vad som behövs för att avsluta detta bräde och få 10 stycken JMLS, och med mitt lag var detta ingen utmaning. Det finns ingen anledning att slå andra fiender, så bara döda Boba Fett och få dina belöningar.

 

Tidiga tankar - Tier I: Detta är mycket lättare än GL Rey & Kylo-händelserna enligt min mening, och med tanke på hur lätt det är att förlora framsteg och valuta med de andra Galactic Legend-händelserna välkomnar jag denna förändring. Grafiken är bra gjort.


Resan är slutNivå II

Tier II kan bekämpas 4 gånger med belöningar på 25 Shards av Jedi Master Luke Skywalker varje gång, så 100 Shards kan erhållas från denna andra Tier som kommer att få spelaren till max 180 Shards efter att ha slutfört max försök på Tier I och II.

Tier II Rebel Characters Används:

 • Princess Leia - Relic 3 - 21,432 effekt - 293 hastigheter, 89k hälsa / skydd, 6,119 skador, 82.27% CC, 220.5% CD - alla 6-dot-mods, alla förmågor maxade - Fem 6-dot-mods och en 5-dot-mods (CD & Hälsouppsättningar), alla förmågor maximerade utom unika - ingen zeta
 • C-3PO - Relik 5-30,436 effekt - 274 hastigheter, 128 k hälsa / skydd, 115.99% styrka - 5 6-punkts mods och 1 5-punkts mod (2 Hälsa & 1 styrka uppsättning), alla förmågor maxade
 • R2-D2 - Relik 7-32,328 294 kraft - 114 hastigheter, 5,610 k hälsa / skydd, 107.74 skador, 6% styrka - alla XNUMX-punkts mods (Speed ​​& Potency set), alla förmågor maxade
 • Han Solo - Relik 6 - 27,315 247 ​​effekt - 103 hastigheter, 7,379 k hälsa / skydd, 100.41 226.5 skador, 6% CC, 5% CD - Tre XNUMX-dot-mods och tre XNUMX-dot-mods (CC & CD-uppsättningar), alla förmågor maxade

 

Försök # 1 - Efter att ha sett den komiska direktsändningen från Ahnald där han förlorade med en Stormtrooper lämnade sin första gång, hoppas jag att jag kan lära av det när jag kämpar i striden och inte förlorar 30 Light Side Currency. Att rikta Scout Troopers när det är möjligt, att få C-3PO att landa förvirring debuff på Stormtroopers är avgörande för framgången för dessa strider. De två första fiendevågorna visar sig vara en vind och när jag kommer till den tredje vågen kan jag bedöva Stormtrooper Commander och döda en Scout Trooper innan fienderna tar en tur. När jag väl har fått fienderna ner till tre vänster - Stormtrooper Commander, en Stormtrooper och en Scout Trooper - dödar de Han Solo, men jag kan avvärja dem och vinna segern.


Resan är slut - Nivå III

Tier III Rebel Characters används:

 • Jedi Knight Luke Skywalker - Relik 7-32,328 234 kraft - 164 hastigheter, 10,541 59.4 hälsoskydd / skydd, 192 6 skador, 6% CC, XNUMX% CD - alla XNUMX-dot-mods, alla förmågor maxade - Alla XNUMX-dot-mods (Offense & Tenacity-uppsättningar), alla förmågor max

10.10.20 - Spara Hjältar uppstår förmåga för när jag behövde återhämta mig Hälsa och skydd, kunde jag komma förbi Darth Vader första gången jag försökte den här striden. Tack till AhnaldT101 för hans videoförsök och fel för att han hjälpte visa att använda denna strategi. Med kejsaren Palpatine använde jag bara de två första förmågorna och fick honom till gul hälsa innan Vader gick in. Ärligt talat trodde jag inte att jag skulle vinna den första, men 50 delar av Jedi-mästare Luke Skywalker var min belöning. Ytterligare två vinster och jag kan låsa upp JMLS.

Min andra gång var lättare, men det är tydligt att det finns liten marginal för fel i denna kamp. Använda Stalwart Advance speciell förmåga när det är tillgängligt och att följa det med det grundläggande är nyckeln, liksom modding av JKLS.

10.12.20 - Behöver bara en vinst till för att låsa upp Jedi Master Luke Jag kämpade med samma mods och strategi och RNG fick det bästa av mig. Ärligt talat, när en karaktär är maxad och har alla 6-punkts mods är det skit att RNG är avgörande för stridens resultat, men det här är den hand vi får ... Jag bestämde mig för att justera mina mods lite för min nästa körning - låt oss se hur detta spelar ut.

 • Jedi Knight Luke Skywalker - Relik 7-32,328 216 kraft - 170 hastigheter, 11,367 59.83 hälsoskydd / skydd, 150 6 skador, 6% CC, XNUMX% CD - alla XNUMX-dot-mods, alla förmågor maxade - Alla XNUMX-dot-mods (Offense & Tenacity-uppsättningar), alla förmågor max

10.14.20 - Som ni kan se sänkte jag Jedi Knight Lukes hastighet lite i utbyte mot mer hälsa och skydd, mer skada och CC förblev nästan densamma medan CD är nere på 150%. Jag håller fast vid förseelserna för brott och uthållighet för nu trots trängseln att se på CC, hälsa eller försvar som den andra moduppsättningen.

Till striden gör Vaders saberkast mig nästan, men jag har precis tillräcklig överlevnadsförmåga för att klara mig. Ärligt talat, mer överlevnadsförmåga eller till och med Crit Undvikande är inte en dålig idé eftersom saberkastet är vad som kommer eller inte kommer att göra dig i. Nu kämpar Papa Palpatine, Repulse special är i spel eftersom kejsaren kan bedövas (till skillnad från Vader), då det är bara att avsluta honom och se hur den tvåhänt Darth Vader (oops CG!) kastar honom över kanten. Detta budgivning fungerade, men det var verkligen inte bekvämt.


Resan är slutNivå IV

Nu när jag har maximerat min Light Side-valuta börjar jag Tier IV så att jag kan få en fantastisk belöning - ett värdelöst porträtt. Ärligt talat hatar jag den här delen av Galactic Legends-innehållet mer än allt annat i det här spelet ...

Tier IV Rebel Characters Används:

 • Jedi-mästaren Luke Skywalker - Relik 5 - 45,964 499 kraft - 208 hastigheter, 7,846 64.5 hälsa / skydd, 6 specialbrott, XNUMX% rustning - Sex XNUMX-punkts mods (Speed ​​& Health sets), alla förmågor max
 • Obi-Wan Kenobi - Relik 5 - 28,912 effekt - 230 hastigheter, 125 k hälsa / skydd, 51.88% styrka, 75.4% pansar - alla 6-punkts mods (Health, Defense & Tenacity set), alla förmågor maxade
 • Rey (Jedi Training) - Relik 7-35,263 effekt - 269 hastigheter, 127k hälsa / skydd, 6,081 skada, 91.43% CC, 216% CD - Fem 6-dot-mods och en 5-dot-mod (CC & CD-set), alla förmågor maxade
 • Hermit Yoda - Relik 5 - 28,912 makt - 312 hastigheter, 152 k hälsa / skydd, 57.7% rustning - Sex 6-punkts mods (Speed ​​& Health sets), alla förmågor maxade
 • Jedi Knight Anakin - karaktär tillhandahålls

 

10.19.20 @ 1:10 ET - Striden äger rum på Crait och användningen av Jedi Master Luke Skywalkers ultimata förmåga är den första åtgärden att vidta. Jag börjar striden med att försöka få Luke att landa Buff Immunity på FOST, och bestämmer mig för att bara överge det när det misslyckas första gången och ta bort Hux ASAP. Att döda Hux tar längre tid än väntat, men att se Luke använda sin AoE-special är det tydligt att det här är nyckeln till denna strid som är galet kraftfull här.


Resan är slutTier V

Nu när jag har maximerat min Light Side-valuta börjar jag Tier IV så att jag kan få en fantastisk belöning - ett värdelöst porträtt. Ärligt talat hatar jag den här delen av Galactic Legends-innehållet mer än allt annat i det här spelet ...

Tier V Rebel Characters Används:

 • Jedi-mästaren Luke Skywalker - Relik 5 - 45,964 499 kraft - 208 hastigheter, 7,846 64.5 hälsa / skydd, 6 specialbrott, XNUMX% rustning - Sex XNUMX-punkts mods (Speed ​​& Health sets), alla förmågor max
 • Obi-Wan Kenobi - Relik 5 - 28,912 effekt - 230 hastigheter, 125 k hälsa / skydd, 51.88% styrka, 75.4% pansar - alla 6-punkts mods (Health, Defense & Tenacity set), alla förmågor maxade
 • Rey (Jedi Training) - Relik 7-35,263 effekt - 269 hastigheter, 127k hälsa / skydd, 6,081 skada, 91.43% CC, 216% CD - Fem 6-dot-mods och en 5-dot-mod (CC & CD-set), alla förmågor maxade
 • Hermit Yoda - Relik 5 - 28,912 makt - 312 hastigheter, 152 k hälsa / skydd, 57.7% rustning - Sex 6-punkts mods (Speed ​​& Health sets), alla förmågor maxade
 • Jedi Knight Anakin - karaktär tillhandahålls

 

10.19.20 @ 1:15 ET - Kämpar samma strid som Tier IV, detta sker igen på Crait och användningen av Jedi Master Luke Skywalkers ultimata förmåga är återigen den första åtgärden att vidta. Den här gången fokuserar jag bara på att Luke får använda sina vändningar för att använda sin AoE så mycket som möjligt, eftersom det här återigen är en lätt kamp med min karaktärsmakeup.

 

Tankar så här långt: Den andra omgången av Galactic Challenges är en förbättring jämfört med den första omgången med Rey och SL Kylo, ​​men Tiers IV och V är fortfarande ett slöseri. Enligt min mening borde de sprida ut skärvorna eller något i stället för att få oss att tjäna 70 biljetter för att kämpa för värdelösa priser som ett porträtt eller titel. Jag applåderar CG för att ersätta sten, papper, sax i Tier III. Trots att striden är hårdare (åtminstone här på Ljussidan) är åtminstone en sådan viktig strid inte en komplett RNG-fest.


Resan är slutNivå VI

Tier VI Rebel Characters används:

 • Jedi-mästaren Luke Skywalker - Relik 5 - 45,964 499 kraft - 208 hastigheter, 7,846 64.5 hälsa / skydd, 6 specialbrott, XNUMX% rustning - Sex XNUMX-punkts mods (Speed ​​& Health sets), alla förmågor max
 • Obi-Wan Kenobi - Relik 5 - 28,642 kraft - 210 hastigheter, 127k hälsa / skydd, 94.62% ​​styrka, 66.5% rustning - alla 5-punkts mods (2 Health & 1 Potency sets), alla förmågor maxade
 • Rey (Jedi Training) - Relik 7-35,263 effekt - 269 hastigheter, 127k hälsa / skydd, 6,081 skada, 91.43% CC, 216% CD - Fem 6-dot-mods och en 5-dot-mod (CC & CD-set), alla förmågor maxade
 • Hermit Yoda - Relik 5 - 28,912 makt - 312 hastigheter, 152 k hälsa / skydd, 57.7% rustning - Sex 6-punkts mods (Speed ​​& Health sets), alla förmågor maxade
 • Jedi Knight Anakin - karaktär tillhandahålls

10.21.20 - Jag kämpar mot detta idag med mina vanliga mods på varje karaktär, vilket är lättare än att byta dem med tanke på att rörliga mods är min enda ogillade aspekt av detta spel. Det finns en strategi för den här striden, så jag börjar med Jedi Master Luke's ultimata, sedan överlämnar Inherited Teachings till Jedi Knight Anakin med JMLS och Hermit Yoda och får sedan JKA använda sin AoE för att få Offense Up. Därifrån använder JMLS sina specialerbjudanden resten av vägen och var och en av dina allierade kommer att dö efter att ha vänt. Att använda specialerna bör göra högsta ledaren Kylo in och skapa en ganska snabb och enkel kamp.

11.01.20 - Idag avslutar jag JMLS ultimate efter att ha gått 10 för 10 med strategi / attackordning ovan. Nu för att fokusera mer på Dark Side så att jag snart kan starta en liveblogg för Sith Eternal Emperor ...


Unlocking Galactic Legend Jedi Master Luke Skywalker & Sith Eternal Emperor Videos:

Fler rese

Var den första att kommentera på "SWGoH: Unlocking Jedi Master Luke Skywalker - Live Blog & Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*