Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för Deadpool

MSF - Deadpool

Välkommen till Iso-8-guiden för Deadpool, den senaste i vår serie om det populära spelet Marvel Strike Force. I denna serie tittar vi på bästa Iso-8-förbättringar för MSF-tecken. Medan vissa kanske hänvisar till Iso-8 som helt enkelt "mods" som i andra mobilspel, kommer vi att se till att hålla oss till Marvel-universums namnkonvention och utvecklarna på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hävdar verkligen inte att vi har alla svaren i det här spelet, men vi gör vår forskning och ser till att använda varje hjälte och skurk vi skriver om i stor utsträckning. Dessa är Iso-8-rekommendationer baserade på karaktärens kit och faktiska spel för att hjälpa dig i din strävan att dominera i Marvel Strike Force. Observera att dessa Iso-8-klasser kan skilja sig från ett lagmakeup till ett annat, så använd gärna den här som en guide som vet att dessa kan förändras i olika situationer inom Läkare Utan Gränser.

Dagens karaktär att granska är Deadpool. Ett av de tidiga tillskotten till Marvel Strike Force, Deadpool är nu en nyckelmedlem i X-Force-teamet, och för läkarundersökningsändamål är Deadpool en hjälte, global, mutant, slagsmål, legosoldat, metamorfos och medlem i X -Fraktion. Låt oss ta en titt på statistiken vi vill fokusera på att förbättra nu när Iso-8-modifieringar har lagts till i Marvel Strike Force.

Huvudfokus: Deadpool är en stötande karaktär, så att öka hans skada och möjligen hans kritiska chans och kritiska skada, är där du vill fokusera dina ansträngningar. På War Offense tar han fjärde svängen på ett X-Force-team, strax efter X-4, så att han kan fortsätta att göra de skador som behövs för att vinna din kamp. Som ett resultat lägger jag till mer skada och hälsa först med Iso-23-modifierarna.

 

Idealisk Iso-8-klass för Deadpool i Marvel Strike Force:

När du sätter samman de fem X-Force-karaktärerna i Marvel Strike Force finns det säkert flera sätt att använda Iso-8, men målet här är att använda den så effektivt som möjligt. Jag lutade mig inledningsvis mot Raider-klassen när Iso-8 släpptes först, men X-Force-teamet har inte en femtal som alla passar in i de förväntade fem Iso-8-klasserna. Eftersom Deadpool verkligen har en boost till sitt kit för crits fortsätter jag att luta mig mot Raider-klassen, som Hack 'n' Slash special passar bra så att flera mål potentiellt kan få den sårbara Iso-8-statuseffekten när Deadpool attackerar. Även om jag kunde se argument för Raider, Striker, Skirmisher och kanske till och med Healer använder jag honom som en Raider i mitt X-Force-team.

Fler rese

Var den första att kommentera på "Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för Deadpool"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*