Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för kabel

Kabel - Läkare Utan Gränser

Välkommen till Iso-8-guiden för kabel, den senaste i vår serie om det populära spelet Marvel Strike Force. I denna serie tittar vi på bästa Iso-8-förbättringar för MSF-tecken. Medan vissa kanske hänvisar till Iso-8 som helt enkelt "mods" som i andra mobilspel, kommer vi att se till att hålla oss till Marvel-universums namnkonvention och utvecklarna på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hävdar verkligen inte att vi har alla svaren i det här spelet, men vi gör vår forskning och ser till att använda varje hjälte och skurk vi skriver om i stor utsträckning. Dessa är Iso-8-rekommendationer baserade på karaktärens kit och faktiska spel för att hjälpa dig i din strävan att dominera i Marvel Strike Force. Observera att dessa Iso-8-klasser kan skilja sig från ett lagmakeup till ett annat, så använd gärna den här som en guide som vet att dessa kan förändras i olika situationer inom Läkare Utan Gränser.

Dagens karaktär att granska är Cable. Ett av de tidiga tillskotten till Marvel Strike Force, Deadpool är nu en nyckelmedlem i X-Force-teamet, och för läkaresörjarens syfte är X-23 en hjälte, kosmiker, mutant, blaster och medlem i X-Force fraktion. Låt oss ta en titt på statistiken vi vill fokusera på att förbättra nu när Iso-8-modifieringar har lagts till i Marvel Strike Force.

Huvudfokus: Kabel är en stötande karaktär, så att öka hans skada är där du vill fokusera dina ansträngningar. På War Offense tar han den 5: e och sista svängen på ett X-Force-team, så om hans lagkamrater har gjort ett bra jobb med att täcka bordet med sårbara statuseffekter på fienderna, borde han vara ännu mer effektiv om han används som en Striker med förbättrad skada.

 

Idealisk Iso-8-klass för kabel i Marvel Strike Force:

När du sätter samman de fem X-Force-karaktärerna i Marvel Strike Force finns det säkert flera sätt att använda Iso-8, men målet här är att använda den så effektivt som möjligt. Jag lutade mig ursprungligen mot Raider-klassen när Iso-8 släpptes första gången, men X-Force-teamet har inte en femtal som alla passar in i de förväntade fem Iso-8-klasserna. Eftersom Cable tar den sista svängen på detta team och är en stark skadahandlare, och hur de andra X-Force-karaktärerna passar in baserat på svängordningen, använder jag Cable som en Striker för att dra nytta av denna inställning. Medan jag kunde se att han använde honom med andra Iso-8-klasser, känner jag att Striker passar bättre än de andra.

Fler rese

Var den första att kommentera på "Läkare Utan Gränser: Bästa Iso-8 för kabel"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*