Star Wars Galaxy of Heroes firar sitt 5-årsjubileum

SWGoH 5 år

Mycket har förändrats på fem år. Call of Duty: Black Ops III och Madden NFL 5 låg på topplistorna som de mest sålda videospelen 2016 och titlar som Fortnight och Among Us var år borta. I en studio i Sacramento, Kalifornien, förändrade ett nytt spel med Star Wars IP hur Star Wars-fans tittade på spel tack vare EA Capital Games arbete. Med Kraften vaknar släppt bara en månad senare såg Star Wars Galaxy of Heroes att dra nytta av kärleken till allt Star Wars och göra något som få Star Wars-videospel någonsin hade gjort tidigare - bli en mega-hit. Medan många spel hade framgång under åren, såg SWGoH att ta den framgången till nästa nivå, och ekonomiskt har de gjort just det.

SWGoH 5 årSom det rapporterades för ungefär ett år sedan, Star Wars Galaxy of Heroes har tjänat över en miljard dollar, och medan EA Capital Games fokuserar på deras nästa miljarder dollar från spelet vi alla älskar, hoppas jag verkligen att de ta den här artikeln till hjärtat och skapa en Raid med Mandalorian-tema. Men även utan en banbrytande, uppdaterad idé som denna som mina andra innehållsskapare kom med, är den ständiga utvecklingen av SWGoH och nytt innehåll vad fansen vill ha. Det råder ingen tvekan om att kommunikationen i bästa fall har varit fläckig de senaste två åren från Capital Games, särskilt med början vid den tidpunkt då de upplöste SWGoH GameChangers-programmet, men låt oss ge kredit där kredit beror - det har varit mycket bättre de senaste åren månader.

Detta leder oss till idag när SWGoH firar sitt 5-årsjubileum. Med Moff Gideon och en ny Rancor Raid Challenge Tier inkommandekommer innehållsschemat för SWGoH att vara lite annorlunda än tidigare år utan några nya filmer i omedelbar pipeline. Medan det fortfarande finns en uppsjö av karaktärer som kan läggas till från alla tre trilogierna börjar Galaxy of Heroes äntligen anpassa sig till det mest populära Star Wars-materialet som kommer ut sedan 2015 - Mandalorianen. Vi firar 5 år av SWGoH idag med ett fantastiskt presentpaket - en full Zeta, nyckel lila och guld redskap, Relik och mod skivmaterial, Gear 12 finisher bitar och några skärvor. Även om denna gåva från EA Capital Games verkligen är uppskattad, låt den inte få oss att förlora synen i vad vi alla vill ha, inklusive CG, en återuppkomst av SWGoH 2021 och därefter när vi går mot en annan viktig milstolpe 5 år från idag.

Fler rese

Var den första att kommentera på "Star Wars Galaxy of Heroes firar sitt 5-årsjubileum"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*