MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 13

Dread The Darkness - Mission 13

Dark Dimension III: Dread The Darkness är det ultimata slutspelinnehållet i Marvel Strike Force, och jag börjar slåss mot det 13: e uppdraget efter nästan en månads kamp mot det 12: e uppdraget. Detta uppdrag kräver City-karaktärer, och detta gör mig oerhört underbemannad. Medan jag har arbetat för att stärka min stadslista för sent, särskilt Symbiote-fraktionen, har jag bara en enda City-karaktär som är kvalificerad, Punisher, och jag var fortfarande 2 bitar borta på Spider-Man (Symbiote) och 1 borta på Jessica Jones från och med den 2 november 2020. Nedan ska jag leva bloggen mina dagliga försök när jag ser ut för att besegra Mörk Dimension och tjäna en 5-Red Star Ultimus.

 

My Dread The Darkness-kvalificerade stadskaraktärer:

Här är startstatistiken för mina City-karaktärer som bekämpar detta uppdrag.

  • punisher - 119,966 75 kraft, nivå 14, växel 1 +7 stycke, kapacitetsnivåer 7-7-5-7 - 6 stjärnor, 4 röda stjärnor - slagnivå XNUMX

Från och med den 21 november 2020 börjar mina karaktärer se ut så här:

  • punisher - 122,430 76 kraft, nivå 14, växel 1 +7 stycke, kapacitetsnivåer 7-7-5-7 - 6 stjärnor, 4 röda stjärnor - slagnivå XNUMX
  • Spider-Man (Symbiote) - 116,824 effekt, nivå 76, växel 14, kapacitetsnivåer 7-7-7-5 - 6 stjärnor, 6 röda stjärnor - Skirmisher nivå 2

Jag kommer också att notera att från och med 11.21.20 har jag Jessica Jones på Gear 13 +4-bitar, som behöver Superior Molecular Scan-bitarna för att öka sin växelnivå. Jag noterar detta i ett försök att dokumentera hur lång tid det tar i en FTP-miljö för att avsluta denna bit. JJ behöver för närvarande 26 fler Superior Molecular Scan-bitar för att komma till Gear 14.

11.27.20 växeluppdatering - Jag har de bitar som behövs för JJs femte Gear 5-bit tack vare bra RNG och den nuvarande Symbiote-evenemanget.

 

 

Dread The Darkness - Mission 13

Graviton (1.16 m kraft), 4.00 m total fiendens hälsa

11.01.20 - Jag startar denna strid med en enda City-karaktär, Punisher, och som ett resultat förväntar jag mig att detta blir en lång, utdragen serie strider. Av de 19 fienderna för detta uppdrag börjar jag med 10 på skärmen och får inte ens en chans att ta en sväng i min första strid ...

 

11.02.20 - Samma resultat. Ingen mening med att försöka förrän jag har andra karaktärer att gå med i Punisher ...

 

11.03 - 11.07 - Det finns verkligen inget att rapportera här eftersom jag har landat en lyckad attack bara två gånger på sju dagar av strider. Naturligtvis har Nick Fury och andra på andra sidan läkt den skadan, så det här är inget annat än slöseri med tid tills jag har mer än bara Punisher i mitt lag. Det värsta är det extrema behovet av Superior Molecular Scan orange redskap. Det har dykt upp som ett FTP-objekt i Main and War Stores totalt tre gånger sedan jag startade Mission 7 - den 3 oktober.

 

11.19.20 - Fortfarande inget att rapportera eftersom jag inte ens kämpar med tanke på slöseriet med tid detta är med en enda karaktär. Jag har verkligen Spider-Man (Symbiote) en bit ifrån att gå med i Punisher, men slipningen är långsam och tråkig för att få vissa redskap ...

 

11.21.20 - Efter ett par dagar med bra RNG bestämde jag mig för att betala för resten av utrustningen som behövs och har nu Spider-Man (Symbiote) på Gear 14. För det här spelläget gör jag honom till en Skirmisher med tanke på att han är snabbare än Punisher.

Mitt 2-mans team kontrollerar in 239,254 4.000 kraft eftersom jag kommer att försöka göra något som är värdefullt på detta uppdrag. Även om striden inte är mycket bättre än med bara Punisher, är nyckeln att jag får en bra attack med SMS som landar sin speciella attack eftersom jag slår ner den totala hälsan från 3.394m till XNUMXm även med att Punisher inte får en attack.

 

11.22.20 - Tillbaka för dag två av faktiska framsteg och efter 10 fiendens vändningar använder mitt SMS sitt grundläggande eftersom alla fiender har barriär. Punisher följer efter med en grundläggande också, och medan mitt SMS får en ny sväng, har han Blind på sig och det är ett slöseri, ungefär som denna kamp när undermannad. Till slut botade fienderna faktiskt och fick hälsa eftersom jag har 3.529 m hälsa kvar.

 

11.23.20 - Efter 13 attacker från fienderna använder Spider-Man (Symbiote) sin ultimata på Invisible Woman och saktar ner hela gruppen skurkar. Eftersom jag bytte honom till en Skirmisher för det här spelläget lade han till en Sårbar på henne och när Punisher lade till sin AoE fick han också extra attack i. Jag följde med SMS som landade hans special efter några träffar, sedan några träffar senare jag har Punisher som använder sin special på en skrämmande Crossbones. Det är här hjulen faller av - SMS skulle ha fått en sväng om det inte hade varit för Graviton att bedöva honom, och fienderna läker upp lite innan jag är klar. Till slut har fienderna 2.667 m hälsa kvar, så jag gjorde åtminstone några solida framsteg.

 

11.24.20 - Fem attacker in och mitt SMS träffar en röd Invisible Woman-hälsa, men Punisher är så långsam att ytterligare 7 attacker äger rum innan han kan attackera, och nu har hon en liten bit av barriär och Crossbones hånar. 14 attacker senare Punisher träffar en nu hånfull Captain America och dagens strid är i grunden slöseri med tid.

 

11.25.20 - Efter två fiendeattacker använder mitt SMS sitt grundläggande för att döda Invisible Woman. Medan Punisher blir bedövad och jag tar flera attacker efter det, kan jag ta ut Crossbones på hans andra attack med hans special. Cirka 2 attacker från fienderna passerar, dödar min Punisher, och SMS använder hans ultimata vilket slutar döda SHIELD Assault för att ge till 12 av 13 kvarvarande fiender. En grundläggande attack följer senare, men det slutar dagens körning på ett mycket framgångsrikt sätt IMO. 19 fiender och 13 m hälsa kvar.

 

11.26.20 - Thanksgiving Day här i USA och användningen av Spider-Man (Symbiote) s special dödar Graviton och uppmanar 3 förstärkningar. Punisher är uppe efter att jag tagit ett par träffar och dödar Coulson och träffar SHIELD Medic som just anlände. Nu återstår 11 av 19 med 5 på skärmen, och SHIELD Medic är mitt mål. Jag tar flera träffar och hon läker laget, men det återupplivas inte, och Punisher är uppe med Captain America som hånar. Åtta attacker senare använder SMS sin ultimata inriktning på SHIELD Medic och saktar ner alla fem fiender. Några träffar senare är Punisher uppe och använder sin ultimata, som träffar SHIELD Medic två gånger tack vare användningen av SMS som Skirmisher via Iso-5, och hon är klar för att lämna tio fiender. SMS använder sin special för att döda SHIELD Trooper and Assault, sedan använder Punisher sin special för att döda andra SHIELD Assault och bara 8 fiender återstår, med fyra på skärmen efter den senaste vågen av förstärkningar. SMS använder sin bas och dödar Captain America, då kommer den sista vågen av förstärkningar och lämnar mig med en 10 v 7 match-up. Detta visar sig vara mitt ånger när jag är blind och bedövad tills jag dödas av. Jag kan tacka för denna attack eftersom bara 4 m hälsa kvarstår nu på detta första uppdrag.

 

11.27.20 - Kommer från en så framgångsrik dag igår, jag är säker på att idag inte kommer att vara något lika bra. Om jag var en vadman, och det är jag, skulle jag lägga pengar på en "slöseri med tid" efter denna strid.

Jag har 6 fiender att avsluta och Spider-Man (Symbiote) landar sin special för att starta, och slår 4 av 6. Båda mina karaktärer blir långsammare, och när Punishers tur kommer sitter han fast med en bas på Captain America. 24 attacker senare Punisher är död och SMS är en hit bort, men har sin ultimata redo. Jag väljer att använda den eftersom Graviton är så låg och det dödar Graviton för att lämna bara fem fiender. Detta läker också SMS ett ton, men när han får en ny sväng har han den blinda debuffen. 5 attacker senare SMS är tillbaka till röd hälsa och använder sin special på Coulson och Cap för min sista attack för dagen. Bättre än väntat och absolut inget slöseri med tid. I morgon är det bara 12 340 kvar på de fem fiender som står i min väg.

 

11.28.20 - Bara 340k kvar och jag går in i striden med Spider-Man (Symbiote) först, med hans grundläggande. Attacken träffar Coulson två gånger och dödar honom och träffar Captain America. Punisher följer med att döda Cable och det är min 2 kontra fienden 3. SMS träffar Crossbones och lägger till den sårbara statuseffekten, sedan använder Punisher sin Striker-roll för att döda honom. SMS träffar Hawkeye, men Hawkeye's tur blir blind för mina två och slösar bort mina två nästa attacker. Punisher får en riktig attack in och dödar Hawkeye, och sedan mitt två gäng upp på Captain America och avsluta honom för att vinna.

 

Dread The Darkness Live Blog Battles:

Fler rese

Var den första att kommentera på "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 13"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*