MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 14

Läkare Utan Gränser - Dread The Darkness Mission 14

Dark Dimension III: Dread The Darkness är det ultimata slutspelinnehållet i Marvel Strike Force, och jag börjar slåss det 14: e uppdraget efter nästan en månads kamp mot det 13: e uppdraget. Precis som den tidigare kräver detta uppdrag City-karaktärer, och detta lämnar mig igen otroligt underbemannad. Medan jag har arbetat för att stärka min City-lista för sent, särskilt Symbiote-fraktionen, är detta en långsam, långsam slipning för även den lätta Pay To Play (PTP) för MSF. Nedan kommer jag att leva blogg mina dagliga försök när jag ser ut att besegra Mörk Dimension och tjäna en 5-Red Star Ultimus.

 

My Dread The Darkness-kvalificerade stadskaraktärer:

Här är startstatistiken för mina City-karaktärer som bekämpar detta uppdrag.

  • punisher - 122,764 76 kraft, nivå 14, växel 1 +7 stycke, kapacitetsnivåer 7-7-5-7 - 6 stjärnor, 4 röda stjärnor - slagnivå XNUMX
  • Spider-Man (Symbiote) - 116,824 effekt, nivå 76, växel 14, kapacitetsnivåer 7-7-7-5 - 6 stjärnor, 6 röda stjärnor - Skirmisher nivå 2

Jag började den här anteckningen för att visa tidslinjen för att förvärva Gear 13-bitarna för att lägga till fler kvalificerade karaktärer i mina inlägg för Dark Dimension III. Från och med 11.21.20 har jag Jessica Jones på Gear 13 +4 stycken, som behöver Superior Molecular Scan-bitarna för att öka sin växelnivå. Jag noterar detta i ett försök att dokumentera hur lång tid det tar i en FTP-miljö för att avsluta denna bit. JJ behöver för närvarande 26 fler Superior Molecular Scan-bitar för att komma till Gear 14.

11.27.20 växeluppdatering - Jag har de bitar som behövs för JJs femte Gear 5-bit tack vare bra RNG och den nuvarande Symbiote-evenemanget.

12.04.20 växeluppdatering - Symbiote-evenemanget är över och JJ är totalt 4 Superior Molecular Scan-bitar från Gear 14 efter några (sällsynta) bra RNG i butikerna och en av mina Orange Gear War Orbs.

 

Dread The Darkness - Mission 14

Mister Fantastic (1.51 m kraft), 8.141 m total fiendens hälsa

11.28.20 - Jag startar den här striden med min City-duo, Spider-Man (Symbiote) och Punisher. Efter att ha överlevt öppningsfallen landar SMS sin ultimata och markerar Shuri Sårbar, sedan följer Punisher med sin AoE ultimate och slår Shuri med bonusen Iso-8-attacken. Punisher är död nästa gång och SMS hänger där inne och använder sin special på Shuri som nästan dödar henne. Men blödningen från attacken gör henne in och SMS får en sista sväng och landar en bas på Human Torch innan de avslutar mig. 6.641m hälsa kvar på dag 2 imorgon.

 

11.29.20 - Jag lade till en Gear 14-bit till Spider-Man (Symbiote) i morse och har honom nu på Gear 14 +1 bit och 118,283 power, så en liten förbättring. Jag börjar striden med 6.641m hälsa kvar på fienderna, varav jag har dödat 1 av de 22 totalt. Efter tre fiendeattacker dödar SMS Human Torch med en bas som kedjer och träffar totalt 3 skurkar. Nu med 4 av 20 fiender kvar tar de 22 attacker och dödar Punisher, vilket tillåter SMS ytterligare attacker, den här gången på garvningen M'Baku. Jag använder hans special och slog honom och Thor, båda med Defense Down och släppte Asgardian till röd hälsa. Flera attacker senare är SMS uppe med sin ultimata, och riktar Killmonger med attacken som dödar Thor och tappar Killmonger till rött och både M'Baku och Okoye till gul hälsa, men kallar också 6 förstärkningar. Nu är 3 fiender kvar med 19 på skärmen och SMS har överlevt ytterligare en omgång av attacker, så jag använder hans grundläggande på Killmonger, dödar honom för att lämna 8 fiender och placerar Defense Down på andra. 18 attacker senare SMS är uppe igen, hänger på men låg på hälsa, och riktar sig mot den lägre hälsoversionen av de två Mister Fantastic-fienderna på skärmen. Hans attack tappar MF till röd hälsa och läker SMS, men en Quake-bas placerar långsamt på SMS och det är vad fienderna behövde för att bli av med honom, om än 10 attacker senare. På väg in imorgon har de 9 fienderna 18 5.659 m hälsa kvar.

 

11.30.20 - Jag börjar striden med mitt lag med 241 18 makt och 5.659 fiender kvar med totalt 17 8 m hälsa kvar, och bara en fiende tar en sväng innan Spider-Man (Symbiote) är uppe. Med Mister Fantastic i röd hälsa känner jag det nödvändigt att försöka ta ut honom, så jag använder specialen från SMS för att rikta Quake, som också träffar Jessica Jones och dödar MF och släpper totalt till 20 fiender. Eftersom hon har den sårbara effekten, använder jag Punishers special för att rikta henne som ger henne röd hälsa efter bonus ISO-16-attacker. Jag hanterar några attacker och SMS är uppe, men M'Baku hånar. Punisher träffar honom också, men jag tar förmodligen 5.066 + attacker i rad på min bedövade, sedan saktade SMS, eftersom Punisher inte håller länge i den spärren. Jag får en sista attack från SMS och hans grundläggande har tillräckligt med kraft för att döda Quake, men det är allt för denna tur. XNUMX fiender förblir med totalt XNUMXm hälsa efter denna attack.

Tillbaka för min andra kamp för dagen efter att jag använt mina Dark Health Packs för första gången någonsin, och SMS är först med sin ultimata. Det verkar som om två förstärkningar anlände, en annan M'Baku och The Thing, vilket lämnade 6 fiender på skärmen. SMS riktar sig mot den nya M'Baku för att förhoppningsvis bedöva honom för att undvika hån och träffen dödar JJ. Punisher är uppe och riktar sig mot Okoye, dödar henne och lämnar sex på skärmen efter ytterligare två förstärkningar. Nu återstår 6 totala fiender och SMS använder sin special på M'Baku med lägre hälsa som träffar fem av fienderna på grund av deras inriktning på skärmen. Jag tar en massa träffar innan Punisher är uppe, och han använder sin bas på en Sårbar M'Baku, men kan inte avsluta honom. Fienderna dödar sedan SMS och slår sig på Punisher för att avsluta min attackdag. I morgon börjar jag med 14 fiender och 5m hälsa kvar.

 

12.01.20 - När jag checkar in igen på 241k, går mitt 2-manslag in i strid mot 6 fiender på skärmen. En av de två M'Baku-fiendarna är i röd hälsa, men det är alltid svårare att avsluta tankar än det ser ut, så denna kamp kan också vara en där jag är inställd på att misslyckas. Jag försöker två gånger att slå M'Baku först och avsluta striderna när det verkar som att jag inte kommer att få en andra hit. Jag försöker en gång med Spider-Man (Symbiote) som träffar den svagare Mister Fantastic istället, och den här variabeln får dem sedan att bedöva SMS, så att Punisher kan använda sin ultimata och slå MF med en Iso-bonusattack. 15 attacker senare, men min kamp är över när fienderna, som väntat, överväldigar mig för att avsluta dagen.

 

12.02.20 - Jag börjar med 3.781 m hälsa på de 14 återstående fienderna och Spider-Man (Symbiote) är först. Hans grundläggande dödar 1 av 2 Mister Fantastic (MF) fiender och kedjor för att slå mer. Efter ett par attacker är Punisher uppe och använder sin special på den andra MF baserat på sin placering på skärmen, eftersom hit också skadar både M'Baku fiender och The Thing. Den friskare M'Baku hånar och SMS använder sin special för att skada MF och The Thing bredvid honom också. Punisher, nu med gul hälsa, använder sin bas på den nu utsatta M'Baku, och flera träffar senare är Punisher död. Jag har 13 fiender kvar och SMS på cirka 60% hälsa med sin ultimata upp, så jag använder det och riktar Human Torch och det dödar den svagare M'Baku liksom The Thing. 4 förstärkningar anländer och jag har nu 11 fiender kvar med 7 på skärmen. SMS är upp igen och träffar MF vilka kedjor för att slå och döda M'Baku, och medan det läker honom till 100%, får fienderna flera attacker innan han går igen, den här gången i gult och med läka block, långsam och två blöder debufferar. Min sista attack träffar MF, men innan jag dör läker Shuri honom. På väg in i morgon har jag 10 fiender kvar med totalt 2.775m hälsa.

 

12.03.20 - Min 241k-duo går in i strid mot totalt 10 fiender, varav 6 är på skärmen. Jag tar ett par träffar på Punisher innan SMS tar sin första sväng, sedan landar han sin special på Mister Fantastic och slår också Quake och Okoye. 9 attacker senare har fienderna avlivat Punisher och debufferat mitt SMS, men han får en grundläggande attack in på MF som dödar fiendens karaktär. Jag tar massor av träffar, delvis på grund av den långsamma debuffen som Quake placerade på mig, och SMS får en sista attack för idag och använder hans grundläggande (och sparar det ultimata för imorgon) på Quake eftersom hon redan har Defense Down. 2.432 m hälsa kvarstår över 9 fiender framåt.

 

12.04.20 - Nu på 246.9k efter att ha utjämnat båda karaktärerna upp till nivå 77 och lagt till ett annat redskap till Spider-Man (Symbiote) tvivlar jag på att uppgraderingarna kommer att påverka mina strider mycket. När det gäller striden har jag 5 fiender på skärmen med 3 i gul hälsa (Quake, Human Torch & Okoye) och 2 nära full hälsa (Shuri & en annan Okoye). Fienderna har mycket varvmätare och SMS är i linje med hans ultimata, så jag får honom att rikta Quake för att hålla bort Slow debuff. 5 attacker från fienderna och Punisher dödar Quake, sedan efter ytterligare 3 fiendeattacker anländer 4 förstärkningar. SMS är upp igen med sin special och använder det på den svagare Okoye som dödar henne, sedan använder Punisher en bas på den svagare Human Torch. Detta visar sig vara slutet på raden för SMS, men Punisher får en AoE-attack innan han dör, och görs en träff senare. 1.134m hälsa kvarstår över de återstående fienderna.

 

12.05.20 - 1.134 m hälsa kvarstår över 6 fiender när jag tar träffar från Human Torch och Okoye för att börja innan min Spider-Man (Symbiote) använder sin bas på HT och kedjor. Det sårbara på HT sätter upp Punisher, som överlever tre fiendeattacker, för att använda sin special då bonusattacken dödar HT. Nu finns fem fiender kvar men Punisher är en hit eller två från döden efter den resulterande spärren från fienderna, och SMS är ungefär hälften hälsa eftersom han använder sin special på den svagare Thor som också träffar Okoye och Killmonger och dödar båda med de resulterande blödningarna. Nu full hälsa, SMS riktar sig mot den starkare Thor, som håller på att ta en sväng, stenar honom och saktar ner alla tre kvarvarande fiender. SMS använder en bas för att döda den svagare Thor, sedan handlar träffar med Shuri och dödar henne. Nu återstår bara en enda fiende, den andra Thor, eftersom jag bara använder grunderna för att avsluta honom.

250k guld, 2,000 Meg Orb Fragment och 200 T4 Ability Materials är min belöning för att slutföra det 14: e uppdraget av Dread The Darkness.

 

 

Dread The Darkness Live Blog Battles:

Fler rese

Var den första att kommentera på "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 14"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*