Läkare Utan Gränser: Inga avsikter av Scopely att upprepa Orb-öppningsevenemanget för 2019

MSF Orb-evenemang

Ahh, kraften hos innehållsskaparna. När 2020 närmade sig slutet, videor som spekulerar i att Scopely, utvecklingsstudion för Marvel Strike Force, skulle upprepa Orb Avalanche-evenemanget i december 2019 under det gångna december gjorde omgångarna. Även om det inte fanns någon ”insidskunskap” och det här var bara gissningar om hur Scopely planerade sina händelser, kan jag för ett faktum säga att jag hade sett en sådan video fick mig att börja hamstra ännu mer än normalt i november. Men i kväll fick Marvel Strike Force Envoy-medlemmarna besked om att en upprepning av Orb Opening Event från 2019, kallad Orb Avalanche, INTE är i färd med att arbeta, och studion har inte planer på att köra något liknande det i framtiden.

I meddelandet som skickades till Envoy-medlemmarna, som inkluderar LJ, innehållsdirektören här på Gaming-fans.com, sa Scopely-tjänstemän att dev-teamet tillbringade betydande tid på att diskutera en liknande händelse, men slutade till slut att det inte är ideal och att de inte tänker köra en annan i framtiden. Detta baserades på det okända inslaget om spelare bör börja hamstra orbs, studiens önskan att spelare inte känner att de måste hamna för att hålla sig konkurrenskraftiga i spelet, och att orb-hamstring inte är rättvist för nyare spelare, som de är på en nackdel genom att helt enkelt inte spela spelet så länge.

Till slut sa Scopely att de vill att spelare ska känna att de kan öppna klot när de vill och inte känna sig dumma för att de inte sparar för ett framtida evenemang.

Ett officiellt släpp på Scopely om ämnet förväntas inte.

Fler rese

Var den första att kommentera på "MSF Envoy: No Intentions by Scopely to Repeat 2019's Orb Opening Event"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*